Джерело
https://jerelo.info/forum/

Гігантське торнадо в південних штатах США
https://jerelo.info/forum/viewtopic.php?t=1199
Сторінка 1 з 1

Братик [ 28 квітня 2011, 16:40 ]  Гігантське торнадо в південних штатах США

Сьогодні сталося велике торнадо в штатах Алабама, Місісіпі, Джорджія і Вірджінія, забравши більше 200 життів і привівши до великих матеріальних збитків. http://www.cnn.com/2011/US/04/28/severe.weather/index.html?hpt=T1&iref=BN1
Шторм супроводжувався величезним за розміром градом.

Підсніжник [ 28 квітня 2011, 22:42 ]  Re: Гігантське торнадо в південних штатах США

Кінеь почався :!:

Братик [ 29 квітня 2011, 16:05 ]  Re: Гігантське торнадо в південних штатах США

Він вже давно почався ) Ще в апостольські часи Христос казав що живете в останній час.

Братик [ 05 травня 2011, 18:12 ]  Re: Гігантське торнадо в південних штатах США

Вірю, що Бог зможе захистити і захистить своїх дітей, котрі уповають на Нього, а не втікають від суду Божого. А від чого утікає нечестивий, то його спіткає там, де він є.
Є вже свідчення про велике Боже чудо, яке Він явив дітям Своїм у штаті Тенесі під час цього торнадо. Свядчать віруючі люди, які живуть якраз там, де прошов той торнадо. Каже було лише час забігти додому і склонити коліна. І там є вулиця, райончик, де живуть наші християни. І вони склонилися по своїм домівкам у молитві перед Творцем Всесвіту і Бог зберіг їх домівки. Каже, і зліва і зправа від них усі дома зруйновані, а їх дома стоять непошкоджені! Слава Йому! Сильний Творець спасати тих, хто на Нього уповає!
Згадався інший випадок, про котрий свідчила моя родина, що живе на Флоріді. Коли ішов ураган Катрін, синоптики передали, що ураган буде іти якраз через їхнє місто, тому всім мешканцям радили евакуюватися до сусіднього міста. І спочатку стали збиратися, але потім мій стрийко подумав, чого я буду втікати немов той нечестивець! І замість втікати від урагану, вони помолилися і залишилися дома. Бог зберіг їх дім, лише старі гіляки пострушував вітер, а натомість, ураган всією силою ударив по місті, куди казали тікати. Від чого нечестивий втікає - те його постигне на тому місці, куди він утік! Тому немає сили у цьому світі, якої ми мали б боятися, якщо ми боїмося Творця Вседержителя!

Підсніжник [ 05 травня 2011, 22:26 ]  [Видалено]

ДописДопис був видалений | видалив: Підсніжник | 05 травня 2011, 22:29.

Підсніжник [ 05 травня 2011, 22:28 ]  Re: Гігантське торнадо в південних штатах США

Братик написав:
Він вже давно почався ) Ще в апостольські часи Христос казав що живете в останній час.

Кінець кінця почався ;)

Сторінка 1 з 1 Часовий пояс UTC + 2 годин