Джерело https://jerelo.info/forum/ |
|
Смачного! https://jerelo.info/forum/viewtopic.php?t=1254 |
Сторінка 1 з 1 |
Братик | [ 16 березня 2012, 15:25 ] Смачного! |
Існує дуже багато сайтів з тисячами рецептів, але з такої кількості дуже важко вибрати потрібний. Пропоную в цій темі ділитися цікавими рецептами. |
Промінчик | [ 17 березня 2012, 17:23 ] Re: Смачного! |
Салат з чипсів . 1 упаковка чіпсів (але не картопляних, а, наприклад, повітряних крабових); 1 баночка консервованої кукурудзи; 2-3 (зварених круто і дрібно порубаних) яйця; 1 головка цибулі (півкільця (або менше) обшпарити окропом, щоб вийшла гіркота). Майонез (для заправки). Морква Якщо чіпсів забагато - поламати, добавить інші інгредієнти, ретельно перемішати і … їсти подано! |
Братик | [ 17 березня 2012, 18:49 ] Re: Смачного! |
Ух ти, навіть з фотографією! Фотка твоя, чи з сайту? Я якраз хотів запитатися хто вміє робити салат з чіпсами! ![]() В гостях угощали цим салатом, але мені неудобно було питатися про рецепт (хлопцям не пасує ![]() |
Промінчик | [ 18 березня 2012, 10:53 ] Re: Смачного! |
Завжди прошу! ![]() А фотка з сайту... |
Братик | [ 18 березня 2012, 21:18 ] Re: Смачного! |
Ось такий у мене получився салат - як завжди з власною модифікацією. Я використав звичайні картопляні чіпси. Яєць можна дати більше. Получився досить смачним - точно таким, який я пробував у гостях! ![]() |
yuliya | [ 27 червня 2012, 18:21 ] Re: Смачного! |
Торт "Снікерс" Тісто: 5 яєць 1 ст. цукру 1 ст. борошна ваніль 2 ст. л. молока 70-100 г чорного шоколаду перший крем: 400 г вершків жирністю 35% 2 ст. л. цукру другий крем: 2/3 банки вареного згущеного молока 100 г м'якого вершкового масла 80-100 г злегка порубленного жареного арахісу глазур: 100 г шоколаду 2 ст. л. молока форма 24 см., дно змастити маслом і злегка присипати мукою Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити. Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин. Готовий корж остудити, розрізати на дві частини. Вершки збити з цукром в плотну масу, викласти на корж і рівномірно розприділити, поставити в холодильник на 15 хв. (щоб вершки злегка застили). Масло збити з вареним згущеним молоком, добавити арахіс, розмішати. Намазати обережно на вершковий крем, зверху покласти другий корж. Для глазурі також в мікрохвильовці розтопити шоколад з молоком, розмішати до однорідного стану і вилити зверху на торт, рівно розмастити, прикрасити по бажанню. Торт повинен постояти не менше 5-ти годин в холодильнику. |
Vero | [ 06 березня 2013, 15:52 ] Re: Смачного! |
Торт "П'яна вишня" Для тіста: 5 яєць 2 ст. цукру 2-3 ст. л. сметани 2 ст. л. какао 1,5 ч. л. соди, гашеної оцтом 2 ст. муки Для крему: 1,5 ст. молока 2 ст. цукру 450 г вершкового масла 300 г вишень, настояних на горілці Для прикраси: 2 плитки чорного шоколаду Тісто. Збити 5 білків з цукром. Додати жовтки, сметану, какао, соду і муку. Все ретельно перемішати, випекти 2 коржі і охолодити. З одного коржа вийняти середину, залишивши лише тонкі стінки. Другий корж розрізати уподовж на 2 коржі. Один корж відкласти а інший разом з м'якоттю з першого коржа дрібно порізати. Крем. Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор до світло-коричневого кольору. Масло збити і тонкою цівкою влити в нього охолоджене молоко. Крем розділити на три частини. У 2/3 крему додати крихту з коржів, вишні перемішати і наповнити порожній корж. Потім прикрити половинкою коржа, що залишилася, і змастити торт кремом, що залишився. Одну плитку шоколаду потерти і обсипати торт, а другу розтопити на водяній бані і полити торт. |
Vero | [ 06 березня 2013, 16:02 ] Re: Смачного! |
Рецепт піци 1 ст. л. цукру 3/4 ст. теплого молока 1 ст. л. сухих дріжджів 2 ст. муки 1/4 ч. л. солі 3 ст. л. олії Змішати молоко, дріжджі, цукор, дати трохи постояти. Добавити інші інгрідієнти і добре вимішати тісто. Дати тісту підрости. Вимішати ще раз. Поділити на частинки. Розкатати одну частину, змастити томатним соусом, викласти любу начинку, притрусити тертим сиром і запікатити при температурі 180-200 градусів. |
Vero | [ 21 лютого 2014, 19:03 ] [Видалено] | |
|
Rosinka | [ 23 березня 2014, 07:25 ] Re: Смачного! |
Заварні тістечка. інгредієнти: ● 100 гр. вершкового масла ● Стакан борошна ● Стакан води ( 250 мл) ● Чверть чайної ложечки солі ● 4 яйця Для крему візьмемо ● Половину банки згущеного молока ● 200 гр. вершкового масла Приготування: 1 . Налийте воду в невелику каструльку , додайте масло і сіль. Зачекайте поки вода закипить , зніміть з вогню і відразу ж всипте склянку борошна. Швидко - швидко розмішайте , щоб тісто стало однорідним. Коли мука добре вимішена, тісто виходить дуже м'яким і збирається в кульку. Нехай воно залишається в каструлі і остигає. У злегка остигле тісто по одному вбивайте яйця і після кожного яйця добре вимішуйте тісто ложкою або дерев'яною лопаткою. 2 . Духовка вже повинна бути розігріта до 200 градусів. За допомогою двох чайних ложечок викладіть на деко кульки на великій відстані одна від іншої. Якщо є кондитерський мішок - видавлюйте смужки , тоді заварні тістечка вийдуть і смачними , і красивими. Випікайте 10 хвилин , потім зменшіть температуру до 180 градусів і потримайте ще хвилин 15 - 20. Коли тістечка трохи підрум'яняться , дістаньте їх , дайте охолонути. Потім начиніть кремом. 3 . Заварні тістечка можна зробити з будь-яким кремом , наприклад , таким : збийте м'яке вершкове масло міксером до білого і поступово вливайте згущене молоко. Збивайте крем поки він не стане однорідним і повітряним. 4 . Наповніть заварні тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца або просто зріжте у тістечка верх і покладіть усередину пару ложечок крему. |
Сторінка 1 з 1 | Часовий пояс UTC + 2 годин |