Джерело https://jerelo.info/forum/ |
|
Смачного! https://jerelo.info/forum/viewtopic.php?t=1254 |
Сторінка 1 з 1 |
Братик | [ 16 березня 2012, 15:25 ] Смачного! |
Існує дуже багато сайтів з тисячами рецептів, але з такої кількості дуже важко вибрати потрібний. Пропоную в цій темі ділитися цікавими рецептами. |
Промінчик | [ 17 березня 2012, 17:23 ] Re: Смачного! |
Салат з чипсів . 1 упаковка чіпсів (але не картопляних, а, наприклад, повітряних крабових); 1 баночка консервованої кукурудзи; 2-3 (зварених круто і дрібно порубаних) яйця; 1 головка цибулі (півкільця (або менше) обшпарити окропом, щоб вийшла гіркота). Майонез (для заправки). Морква Якщо чіпсів забагато - поламати, добавить інші інгредієнти, ретельно перемішати і … їсти подано! |
Братик | [ 17 березня 2012, 18:49 ] Re: Смачного! |
Ух ти, навіть з фотографією! Фотка твоя, чи з сайту? Я якраз хотів запитатися хто вміє робити салат з чіпсами! В гостях угощали цим салатом, але мені неудобно було питатися про рецепт (хлопцям не пасує ), але салат мені дуже сподобався. Не знаю, правда, чи це той самий салат, бо там чіпси були соломкою посипані зверху, але великі пилюстки здається теж були... Кукурудзу теж пам"ятаю. Все - буду пробувати! Дякую Промінчик! |
Промінчик | [ 18 березня 2012, 10:53 ] Re: Смачного! |
Завжди прошу! А фотка з сайту... |
Братик | [ 18 березня 2012, 21:18 ] Re: Смачного! |
Ось такий у мене получився салат - як завжди з власною модифікацією. Я використав звичайні картопляні чіпси. Яєць можна дати більше. Получився досить смачним - точно таким, який я пробував у гостях! |
yuliya | [ 27 червня 2012, 18:21 ] Re: Смачного! |
Торт "Снікерс" Тісто: 5 яєць 1 ст. цукру 1 ст. борошна ваніль 2 ст. л. молока 70-100 г чорного шоколаду перший крем: 400 г вершків жирністю 35% 2 ст. л. цукру другий крем: 2/3 банки вареного згущеного молока 100 г м'якого вершкового масла 80-100 г злегка порубленного жареного арахісу глазур: 100 г шоколаду 2 ст. л. молока форма 24 см., дно змастити маслом і злегка присипати мукою Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити. Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин. Готовий корж остудити, розрізати на дві частини. Вершки збити з цукром в плотну масу, викласти на корж і рівномірно розприділити, поставити в холодильник на 15 хв. (щоб вершки злегка застили). Масло збити з вареним згущеним молоком, добавити арахіс, розмішати. Намазати обережно на вершковий крем, зверху покласти другий корж. Для глазурі також в мікрохвильовці розтопити шоколад з молоком, розмішати до однорідного стану і вилити зверху на торт, рівно розмастити, прикрасити по бажанню. Торт повинен постояти не менше 5-ти годин в холодильнику. |
Vero | [ 06 березня 2013, 15:52 ] Re: Смачного! |
Торт "П'яна вишня" Для тіста: 5 яєць 2 ст. цукру 2-3 ст. л. сметани 2 ст. л. какао 1,5 ч. л. соди, гашеної оцтом 2 ст. муки Для крему: 1,5 ст. молока 2 ст. цукру 450 г вершкового масла 300 г вишень, настояних на горілці Для прикраси: 2 плитки чорного шоколаду Тісто. Збити 5 білків з цукром. Додати жовтки, сметану, какао, соду і муку. Все ретельно перемішати, випекти 2 коржі і охолодити. З одного коржа вийняти середину, залишивши лише тонкі стінки. Другий корж розрізати уподовж на 2 коржі. Один корж відкласти а інший разом з м'якоттю з першого коржа дрібно порізати. Крем. Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор до світло-коричневого кольору. Масло збити і тонкою цівкою влити в нього охолоджене молоко. Крем розділити на три частини. У 2/3 крему додати крихту з коржів, вишні перемішати і наповнити порожній корж. Потім прикрити половинкою коржа, що залишилася, і змастити торт кремом, що залишився. Одну плитку шоколаду потерти і обсипати торт, а другу розтопити на водяній бані і полити торт. |
Vero | [ 06 березня 2013, 16:02 ] Re: Смачного! |
Рецепт піци 1 ст. л. цукру 3/4 ст. теплого молока 1 ст. л. сухих дріжджів 2 ст. муки 1/4 ч. л. солі 3 ст. л. олії Змішати молоко, дріжджі, цукор, дати трохи постояти. Добавити інші інгрідієнти і добре вимішати тісто. Дати тісту підрости. Вимішати ще раз. Поділити на частинки. Розкатати одну частину, змастити томатним соусом, викласти любу начинку, притрусити тертим сиром і запікатити при температурі 180-200 градусів. |
Vero | [ 21 лютого 2014, 19:03 ] [Видалено] | |
|
Rosinka | [ 23 березня 2014, 07:25 ] Re: Смачного! |
Заварні тістечка. інгредієнти: ● 100 гр. вершкового масла ● Стакан борошна ● Стакан води ( 250 мл) ● Чверть чайної ложечки солі ● 4 яйця Для крему візьмемо ● Половину банки згущеного молока ● 200 гр. вершкового масла Приготування: 1 . Налийте воду в невелику каструльку , додайте масло і сіль. Зачекайте поки вода закипить , зніміть з вогню і відразу ж всипте склянку борошна. Швидко - швидко розмішайте , щоб тісто стало однорідним. Коли мука добре вимішена, тісто виходить дуже м'яким і збирається в кульку. Нехай воно залишається в каструлі і остигає. У злегка остигле тісто по одному вбивайте яйця і після кожного яйця добре вимішуйте тісто ложкою або дерев'яною лопаткою. 2 . Духовка вже повинна бути розігріта до 200 градусів. За допомогою двох чайних ложечок викладіть на деко кульки на великій відстані одна від іншої. Якщо є кондитерський мішок - видавлюйте смужки , тоді заварні тістечка вийдуть і смачними , і красивими. Випікайте 10 хвилин , потім зменшіть температуру до 180 градусів і потримайте ще хвилин 15 - 20. Коли тістечка трохи підрум'яняться , дістаньте їх , дайте охолонути. Потім начиніть кремом. 3 . Заварні тістечка можна зробити з будь-яким кремом , наприклад , таким : збийте м'яке вершкове масло міксером до білого і поступово вливайте згущене молоко. Збивайте крем поки він не стане однорідним і повітряним. 4 . Наповніть заварні тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца або просто зріжте у тістечка верх і покладіть усередину пару ложечок крему. |
Сторінка 1 з 1 | Часовий пояс UTC + 2 годин |