так, а тут напишу, яке я чув тлумачення про вознесіння Церкви і далі. найперше хочу сказати, щоб ми не сліпо приймали все коли що слухаємо, але за прикладом жителів Верії досліджували Писання: чи так воно є, як ми чуємо. щодо мене то дане тлумачення у мене пробуджує багато питань, а багато є незрозумілого, а є те, з чим я десь внутрішньо не згідний або можливо неготовий зрозуміти. отже: ~ половина (притча про 10 дів) Церкви (образ Філядельфійської з Об'явлення) вознесеться на хмари на зустріч Христу. і це буде раптово і таємно. разом із ними буду воскреслі святі. і тоді почнеться велика скорбота і виявиться антихрист; ~ друга половина Церкви (образ Лаодикійської) буде залишена на час скорботи. в той час почнуть проповідувати два Божі пророки одну заповідь, щоб ніхто не приймав знак звіра і не вклонявся йому. ця частина Церкви, хто не поклониться звіру, будуть вбиті чи знищені і доповнять ту першу частину Церкви. також інші народи, які не поклоняться, але зможуть переховатися до кінця скорботи заселять землю під час 1000 царства. ~ після 3,5 років скорботи антихрист засяде в храмі і зажадає собі поклоніння, залишок Ізраїля, який не поклониться буде схований десь в пустинне місце Богом, і Бог буде з ними працювати, щоб вони увірували в Ісуса. ~ після того, як Ангел вилив чашу гніва на престол звіра, то він покинув Єрусалим і туди вернувся із пустині залишок євреїв. ~ потім антихрист зібрав усіх на битву проти цього залишка (Армагедон). але з'явився Ісус Христос із Церквою і вбив Словом уст Своїх його. а сатана був зв'язаний на 1000 років. ~ потім настало 1000 царство на цій землі із верховенством Ізраїля, а всі народи приходили на поклоніння Богу до Єрусалиму. ~ потім був випущений сатана, де підбурив ці народи проти Бога і відповідно проти Ізраїля, де їх усіх Господь спалив вогнем разом із землею і небом. ~ потім настав Суд, загальне воскресіння, де одні пішли в озеро огняне, а інші щоб заселити нову землю (де я вище писав народи із овець (Мт.25)). Церква із Богом буде заселяти нове небо чи буде якби з'єднувати нову землю із новим небом. кінець. це я дуже коротко переповів, але може з деякими неточностями, бо не все пам'ятаю. звичайно, це тлумачення підтверджувалося хмарою місць із Біблії і праобразами, які там зустрічаються. але ще раз кажу, щоб кожен сам досліджував Писання, чи так воно є, бо найголовніше з того всього, це бути готовим. ми знаємо, що все, що написано в Слові - сповниться, але ми чомусь маємо цікавість все на полички розкласти або в хронологічному порядку поставити, а це вже тяжко і не всім відкрито, або і нікому, бо ми знаємо частинно, і Бог буде робити, як Йому угодно. (Мк. 13:37) А що вам Я кажу, те всім Я кажу: Пильнуйте!
«... може змилується Господь...» (Ам.5:15) «А коли хто не має Христового Духа, той не Його.» (Рим.8:9)
|