Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 12:59

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
23441
UNREAD_POSTДодано: 28 травня 2010, 19:39 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
seaperle написав:
Хочу поїхати по гостьовій візі до хресного батька (громаданина США). Я закінчую 4 курс. У паспорті штампи про перетин кордону Румунії (групова віза) та шенген (Німеччина)... Які шанси?

Я думаю, що у тебе шанси реальні: на канікули поїхати на відпочинок в США... Головне мати добрий настрій на співбесіді, щоб офіцер не сумнівався у щирих намірах повернутися в Україну. Важливо довести, що тут краще!
Хоча для студентів є хороша програма - Work&Travel (хоча може вже не встигнеш її оформити на це літо).

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23443
UNREAD_POSTДодано: 28 травня 2010, 20:00 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
28 травня 2010, 20:19
Написано: 2
Дякую! Work and Travel - не хочеться, та й справді - я вже не встигну цього літа. А наступного року не пропустять так як буду на 5 курсі. А як їх переконати, що я повернуся? Що є найбільш переконливим аргументом?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23460
UNREAD_POSTДодано: 28 травня 2010, 23:21 

Востаннє тут були:
seaperle написав:
А як їх переконати, що я повернуся? Що є найбільш переконливим аргументом?

Окрім анкетних даних треба мати добрий настрій і байдужість до візи в Америку. :lol:
Мені здається, що чим менше аплікант переживає, то тим більше має шансів отримати візу.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23483
UNREAD_POSTДодано: 30 травня 2010, 09:36 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
13 червня 2010, 17:34
Написано: 6
Доброго дня!
Допоможіть, будь ласка, хто напевне знає: не можу зрозуміти, як бути із квитками на літак.
Мій син-студент має їхати у справах, поїздку оплачує американська сторона, але мені здається ризикованим одразу купувати квиток до отримання візи.
Ніде не можу прояснити, як бути в цьому випадку - наскільки я розумію, тримати бронь довго не можна.
Раніше, коли я сама бронювала квитки в Європу в турагенствах, вони тримали їх до дня співбесіди. А от що мені казати тій людині в Америці, яка має купувати нам квиток (конкретні дати вильоту-прильоту відомі)?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23494
UNREAD_POSTДодано: 30 травня 2010, 22:04 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
Alla написав:
Допоможіть, будь ласка, хто напевне знає: не можу зрозуміти, як бути із квитками на літак.

Зараз проблеми з квитками нема: можна купувати за 2 тижні до вилету.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23496
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 07:03 

Востаннє тут були:
Alla написав:

Краще почекати поки син отримає візу. На сайті американського консульства я читав попередження, щоб до співбесіди НЕ купляти жодних квитків, щоб не нести втрати, якщо у візі буде відмовлено. Поки нема візи - квитки не потрібно купувати (тим більше, що при купівлі авіаквитків у США потрібно вводити номер візи).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23497
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 07:07 

Востаннє тут були:
pika, дякую за відповідь, але я не можу зрозуміти саме те, чи потрібно мати при собі бронювання квитка під час співбесіди.
Наче й не потрібно, але в анкеті є запитання про маршрут і, здається, номер бронювання.
Я би хотіла заздалегідь все зробити, а потім саме цей квиток й викупити, але:
- довго тримати бронювання не можна
- оплатити, наскільки я зрозуміла, з Америки замовлений мною квиток неможливо.
Я вже зовсім заплуталась, як бути, бо не маю достатнього досвіду з авіаквитками.

Сонячник, і Вам дуже дякую, але що порадите саме в цій ситуації, що я написала: чи потрібно бронювати квиток до співбесіди? Я вже сайт посольства вивчила, здається, напам’ять, :) але про квитки щось не бачила.

До речі, чи знаєте, що із 4 червня вартість візи вже $140, а не $131.
Цю суму можна сплатити раніше, не обов’язково у день співбесіди?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23498
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 07:19 

Востаннє тут були:
Alla написав:
але я не можу зрозуміти саме те, чи потрібно мати при собі бронювання квитка під час співбесіди.
Наче й не потрібно, але в анкеті є запитання про маршрут і, здається, номер бронювання.
Ні, жодного бронювання на співбесіді мати не потрібно (по-перше, у них на сайті написано: жодних квитків і бронювань до отримання візи робити не потрібно, а по-друге, на співбесіді ваші документи нікого не зацікавлять, бо там не буде часу щось показувати, а зайвих паперів у вас просто не приймуть).
В анкеті є питання про маршрут, але цей пункт немає принципового значення. Якщо син точно знає дати і маршрут, то так і вкажіть в анкеті. Я у всіх випадках, коли давали візу, писав, що жодних планів нема, бо й справді не було планів. Головне чесно писати, щоб на співбесіді не переживати і мати добрий та байдужий настрій.
Alla написав:
Цю суму можна сплатити раніше, не обов’язково у день співбесіди?
Так, цю суму (140 дол. у грн.) можна сплатити у будь-який день у будь-якому відділенні Прокредитбанку (навіть сьогодні можна оплатити). На співбесіду слід принести лише квитанцію про сплату (квитанція дійсна протягом року).

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

23499
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 07:29 

Востаннє тут були:
Сонячник, дякую.
Вже трохи веселіше стало. :)
От якраз сину все спокійно, це я як квочка бігаю, раптом запитають той документ або інший, а у нього не буде. :oops:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23500
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 07:39 

Востаннє тут були:
Alla написав:
От якраз сину все спокійно, це я як квочка бігаю, раптом запитають той документ або інший, а у нього не буде. :oops:
Вони справді не цікавляться жодними документами, окрім тих, що перераховані на сайті. Звісно, для солідності можна мати прозору папочку з паперами, але все що ваш син встигне, то це лише кивнути, що мол тут є відповідні документи, які підтверджують його слова. Але офіцер на ці документи навіть не захоче подивитися. Та й взагалі, мені здається, що чим менше готуватися до співбесіди - тим більше шансів отримати візу. Бо хто дуже готується, той більше переживає, а офіцер може запідозрити якийсь обман.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23504
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 13:20 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Алла, напишіть нам чи син отримав візу.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23515
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 18:41 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
Alla написав:
оплатити, наскільки я зрозуміла, з Америки замовлений мною квиток неможливо.

менi брали квиток в америкi а я его забирав в посольствi я потiм вiддавав грошi , одне що требуеться то щоб був квиток в обi сторони

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23519
UNREAD_POSTДодано: 31 травня 2010, 22:02 

Востаннє тут були:
Братик, обов’язково напишу, але це буде не раніше, ніж за два тижні.
pika, трохи не зрозуміла про посольство. :sorry:

Сонячник написав:
що при купівлі авіаквитків у США потрібно вводити номер візи).

Сьогодні розпитувала про все у співробітниці, яка три рази за останні роки відвідувала родичів в Америці, вона сказала, що це, мабуть, якесь нововведення, бо раніше цього не було.
Хто може порадити, який мінімальний час між рейсами має бути, щоб врахувати всі несподіванки, все зрозуміти і нормально зареєструватися на інший рейс? І чи часом не вимагають можливі країни пересадки (Нідерланди, Франція, Чехія) транзитну візу?

Одразу вибачте, якщо мої запитання комусь здаватимуться наївними. :oops:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23527
UNREAD_POSTДодано: 01 червня 2010, 02:18 

Востаннє тут були:
pika написав:
одне що требуеться то щоб був квиток в обi сторони
Ні, не обов'язково в обидві сторони. Коли прилітаєте в США, то митник просто запитається, коли ви збираєтеся покинути США, бо він мусить дати папір, в якому зазначено термін перебування в Америці (як правило дають на півроку).
Alla написав:
це, мабуть, якесь нововведення, бо раніше цього не було.
Я місяць тому купляв квиток у компанії LOT, то без даних про візу навіть не міг його придбати. А ще кілька років тому купляв квиток в агенції, то там також просили номер візи. Хоча одного разу ввів дані чужої візи - все пройшло без проблем.
Alla написав:
Хто може порадити, який мінімальний час між рейсами має бути, щоб врахувати всі несподіванки, все зрозуміти і нормально зареєструватися на інший рейс? І чи часом не вимагають можливі країни пересадки (Нідерланди, Франція, Чехія) транзитну візу?
Реєструватися будете лише один раз на початку, а далі, якщо є пересадки, то достатньо й години (я встигав і за 40 хв.): перейти з одного літака в інший, можливо через додаткову перевірку. Щодо транзитної візи: якщо у вас один стоп у країні шенген-зони (наприклад, Київ-Варшава-НьюЙорк), то транзитної візи не потрібно. Однак, якщо буде дві пересадки у шенген-зоні (наприклад, Київ-Будапешт-Париж-Бостон), то для перельоту внутрішнім рейсом Будапешт-Париж потрібна транзитна віза, яку вам охоче дадуть у консульстві тієї країни, у яку ви вперше будете в'їжджати (у даному випадку - Угорщини). А польське консультво мені свого часу дали річну транзитну мультивізу, з якою можна скільки завгодно разів переїжджати через шенген зону протягом 5-ти днів. До речі, шенген віза є безплатною для пенсіонерів і для молоді віком до 21 року.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23585
UNREAD_POSTДодано: 05 червня 2010, 14:44 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Навіщо транзитну візу робити, коли ти не покидаєш аеропорта? Якщо купуєте квиток прямо зі Львова до Нью-Йорка, скажімо, то не залежить скільки і які будуть пересадки: ви повинні встигнути зробити пересадку, інакше б вам не продали такі квитки. А якщо літак затримається, то за рахунок компанії вам дадуть інший літак і, якщо треба, готель

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>