Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 03 березня 2026, 16:45

Створити нову тему Відповісти  [ 36 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
9994
ДописДодано: 22 червня 2007, 16:44 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
04 липня 2007, 19:51
Написано: 314
Ну це звичайнісінькі сектанти, а є ж церкви які мають більшу міру істинності(православ"я)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10008
ДописДодано: 22 червня 2007, 23:52 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Востаннє тут були:
04 вересня 2007, 09:38
Написано: 100
Ні! Справа не істинності, як ти лукаво примітив в бок православія!
Справа що одні мають тисячелітню духовну практику, а інші не встигли вилупитися, а вже претендують на істину.
І добре б тільки претендували. А то любий Іван чи Микита лізуть у тонкощі духовного життя з своїми порадами....
Інші під духовною практикою несуть своє панування і свою ідеологію...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10015
ДописДодано: 23 червня 2007, 10:03 

Стать: Він
Востаннє тут були:
21 лютого 2026, 16:16
Написано: 4694
Віровизнання: християнин
Братик написав:
Вершник написав:
Христос в свій час хотів об"єднати. Молився за це!

Навести таке місце з Біблії можеш? Я знаю, навпаки, Христос сказав так: ви думаєте Я прийшов об"єднати? Не об"єднати а роз"єднати прийшов Я!
Отак написано: Матв.10:34-36 Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, Я не мир принести прийшов, а меча. 35 Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір'ю, і невістку з свекрухою її. 36 І: вороги чоловікові домашні його!

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10016
ДописДодано: 23 червня 2007, 10:35 

Востаннє тут були:
Справді так написано! Про поділення на прийнявших Христа і не прийнявших Христа. У нас, наскільки я розумію, мова йде про поділення на конфесії у стані саме прийнявших, про шо так написано:
Івана 17: 11-21 заховай в Ім"я Своє їх, яких дав Ти Мені, щоб як Ми, єдине були!...Та не тільки за них я благаю, а й за тих, що ради їхнього слова ввірують у Мене, щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я - у тобі, щоб одно були в Нас і вони, - щоб увірував світ, що Мене ти послав.
Якщо на форумах є регістрація по ознакам православ"я, баптизму,
пятидесятничества, адвентизму, неопятидесятничества, менонітства, різноманітних свідків, тощо, то чи можна сказати ЩО Є ТО ПРОШЕНЕ "ОДНО" і "ЄДИНЕ"?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10017
ДописДодано: 23 червня 2007, 10:48 

Востаннє тут були:
21 лютого 2026, 16:16
Написано: 4694
Віровизнання: християнин
Так, але ця молитва Ісуса Христа була не за конфесії, а за тих, хто зберіг Слово Боже: Я благаю за них. Не за світ Я благаю, а за тих, кого дав Ти Мені, Твої бо вони!
Тобто на мою думку, не важливо з якої хто конфесії, але важливо, щоб всі хто прийняв Слово Боже і виконує заповіді Божі, були єдиними. А щоб стати справжнім християнином потрібно "вийти з поміж них", вийти зі світу, що означає іноді покинути рідних за ради Господа!

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10018
ДописДодано: 23 червня 2007, 11:02 

Востаннє тут були:
Це така собі теорія про багато дзеркал, які по різному показують їх творця? Так. незаперечно, це молитва за єдине і одне, а не за багатоконфесійність і подріблене.
А маємо подріблене і не єдине, і саме маємо конфессії.
Тобто маємо вибір , в яке дзеркало дивитися?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10031
ДописДодано: 23 червня 2007, 14:27 

Востаннє тут були:
Те до якого нас покликав Бог

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10035
ДописДодано: 23 червня 2007, 17:09 

Востаннє тут були:
Бог не творив дзеркал. Бог не творив вір. Бог не творив деномінацій і конфесій. Не творив начальствующих і підлеглих. Не творив союзів як керівних і направляючих органів, з номенклдатурою, зарплатнею та іншим. Люди, приймаючи у цьому всьому участь, почуваються комфортно, наівно сподіваючись: не ми це створили і не нам за це відповідати.
Основою є спокій !
Дайте нам спокій - ось стержень сучасного руху людей !
А тут їм услужливо: прийдіть до нас, спрагнені і знеможені, і ми заспокоємо вас. Відчуваєте різницю?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10055
ДописДодано: 23 червня 2007, 21:15 

Востаннє тут були:
Бог не творив конфесій - це так я згоден, але даліне розумію про що ти?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10421
ДописДодано: 01 липня 2007, 20:45 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Біблія, зокрема Новий Завіт, не заперечує проти різних конфесій, головне щоб всі були єдині в Дусі. А відрізняються церкви в основному за формами служіння. Головне щоб ми не зациклювалися на формах служіння і не робили з того основу віри. Всі люди - різні, обряди у різних країнах також різні, але всіх християн (відроджених) об"єднює віра та любов Божа.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10430
ДописДодано: 02 липня 2007, 12:00 

Востаннє тут були:
Біблія не заперечує, то правда!
Но коли на місцях йде боротьба за овець, то твої слова , Братику, сприймаються як глюк.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10438
ДописДодано: 02 липня 2007, 15:53 

Востаннє тут були:
Там де "йде боротьба за овець" немає правди, бо задача церкви спасати грішника, приводити його до істини, а не переманювати його з одної церкви в іншу. Ти за православні церкви говориш?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10442
ДописДодано: 02 липня 2007, 23:30 

Востаннє тут були:
Братик написав:
... бо задача церкви спасати грішника, приводити його до істини, а не переманювати його з одної церкви в іншу. Ти за православні церкви говориш?

Задача церкви спасати? Приводити до істини? Що тоді робить Бог???
Ти давно був у недільній школі?
І говорю я не за православні церкви, а в основному за USщенко, що збирався роздавати "благодатний вогонь"!
Він ще той пар"єнь! Такий собі Мелхесидек! Та більше...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10445
ДописДодано: 03 липня 2007, 08:55 

Востаннє тут були:
Вершнику, а яка, цікаво задача політиків, раз ти вже знову за політику заговорив? Головна ціль політиків - боротьба за владу. Чи ти й в політиці шукаєш благодійність та святість? Не забувай, світом править диявол. А ми обговорюємо проблеми навколоцерковних відносин, хоча краще говорити не про проблеми а про успіхи.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
10449
ДописДодано: 03 липня 2007, 09:57 

Востаннє тут були:
Я говорю не за політиків а саме за церкви!
У 2004 році горе-проповідники в одних церквах нарекли одну політичну силу - то від Бога, а іншу - то від лукавого у його гірших іменах. В других церквах нарекли по іншому, у протилежну сторону!
То вони так спасають грішників? Цей поділ і зараз хто хоче - той бачить.
Тільки християнці-страуси нічого не бачать або вдають що не бачать.
Товпи обманутих вождями християн шукали богів на майданах і майданчиках. Дух Божий , за їхніми словами, літав над майданами!
Християнські вожді полізли у політику, в яку ти мені не радиш лізти!
Зявилися заяви еван. церков проти Кучми. А перед тим ті самі вожді раболепственно молились перед ним і за нього. І восхваляли ту владу, що вона від бога, бо СВОБОДА!
Подібним образом повели себе спасителі з православних церковних гілок влади!
Тепер, коли побачили коррупцію тих, за кого вони молились, коли побачили кумовство і відверте хуторянство, більшість християнців заявляють: то не ми! Хоча дехто пішов у воїни світла! Умора!
І ці забруднені у сітських пожадливостях люди закликають мене "Покайся, бо наблизилось Царство Небесне"?? Читають комусь проповіді!?
Або кажуть: "не дивись на нас, дивись на Ісуса!"
Я не забуваю, Братику, хто править світом!
От якби ти, як правовірний християнин, дав моєму небайдужому сердцю відповідь, ХТО дав йому ту владу і славу земних царств?
Ту владу і славу, якою він безрезультатно спокушував Ісуса, і якою так успішно спокушує сучасних християнців!?
Наприклад ти хочеш, щоб парламент був християнським, а Ісус в свій час не захотів бути Царем у розумінні Ізраіля? То між вашими хотіннями є щось спільне?
Хоча ти знову можеш назвати ці питання нікчемними і продовжувати роботу у культурній революції на подобу хунвенбінів товариша Мао!

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 36 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2026 "Джерело"
Джерело