Та чому я не правильно зрозумів, треба читати увесь його контекст. Ну хоч наступне речення "Спасіння не в релігії, а в Ісусі Христі. І "правильний" лише Він."... Якщо спасіння не в релігії то значит намає тої яку схвалює Бог та дає спасіння??Якщо спасіння не в релігії то для чого вона? Та якщо буде ваша ласка то напишіть шось по тих питанях які я поставив вище для обговорення щодо того чи усі чи деякі чи ніякі релігії є схваленні Богом. Я непоспішаю
Цитата:
.
Мир вам! До вас шановний sss у мене є декілька запитань.
І вам мир шановна добродійко.
Цитата:
Перше що мене цікавить, це назва теми "Християньські розбіжності"? так як СЄ не являються християнами.
Ну погодьтесь тема тут не про свідків Єгови і те чи вони християни чи ні.А про ті
розбіжності які існують серед тих кого ви називаєте християнами.І те як ви сприйняли цю тему показує як ви,чомусь, вороже налаштованні до сЄ.
Цитата:
Якщо ви мені можете заперечити, дайте відповідь на слідующі запитання.!
що заперечити?те що сЄ не є християнами?
Цитата:
Чи віруєте ви, що Ісус Христос є Син Божий і вмер і воскрес для вашого спасіння?
Однозначно так і тільки так.чому ви про це питаєте?
Цитата:
Що кров Ісуса змиває наші гріхи?
наші це чиї гріхи??усіх людей?упевнений що ні.А лишень тих хто виявляє на ділі свою віру у цю пролиту кров.
Цитата:
Що один шлях спасіння, через Голгофу?.
Вибачте,але мені не дуже зрозуміло це.Як це спасіння через Голгофу?Що ви маєте на увазі.Голгофа-гора в їзраїлі.Як може бути спасіння через цю гору.Якщо ви вклали якусь символіку в цей вислів то вкажіть який саме?
Цитата:
Що оправдується людина вірою?
Не лише,бо Яків пише що така віра мертва.
Цитата:
Що Бог Триєдиний:Бог Отець, Бог Син, Бог ДУХ СВ'ЯТИЙ (що ви чомусь пишете з маленької букви при тім що сатана у вас пишуть з вел.?)?
Для початку яке відношення мае цей догмат про трійцю до того чи є сЄ християнами??Далі чи є десь у Біблії таке слово чи вислів Бог триєдиний.Очевидно що нема.Звідки ж він узявся,якщо в християнському першоджерелі ні такого слова ні такого вислову немає?Явно що не з християнства,того про яке описанно в Біблії,зоокрема в грецьких Писаннях.Окрім того подібно в Біблії ми не зустрічаємо вислову Бог-Син,чи Бог-Дух Святий.І це теж означае що це пішло не від перших християн,а зявилось століттями пізніше.Якби не так,то ті хто писав Біблію,чи проповідував Євангелію в той час,так чи інакше б про це згадали.Але ж ми цього не зустрічаємо.(Сатана -це імя дане Божому ворогові.А імена в укр мові пишуться з великої літери,як бі це вас не кололо в око.Щодо слова дух,то ви ж не пишете
дух лагідності,чи
дух людських синів,з великої літери.Чи не так?То чому коли пишете Дух Божий,слово дух пишете з великої літери.Яким правилом правопису керуєтесь.Нагадайте мені)
Цитата:
Що вічні муки ждуть тих , хто правди Божої відцурався.
Ну і щоб відповісти на це,то слід мені зрозуміти що ви маете на увазі під висловом "вічні муки".Якісь душевні болі, чи фізичні страждання,неприемні відчуття, чи щось інше?
Цитата:
Однозачне !так! на всі запитання є основою християнства.
Гм,цікаво,а що про це свідчить?Я думав що основою християнства є віра у викупну жертву Христа,виявленна в ділах.І Християнами становляться ті хто йде слідами свого голови Ісуса Христа і притримуеться його вчень,від імені котрого власне і зявилась назва християнин.Ви мене дуже здивували добродійко.Тож скажіть що свідчить, про те що основою християнства є догмат про тройцю чи вічні муки в пеклі.
Цитата:
Я думаю тут нема більше про що дискутувати.
А про що з вами можна дискутувати.Ви ж жодного свого слова нічим не обгрунтували.Так ,пусті слова))))
Цитата:
І ще одне, НА ЩО ЖИВУТЬ ЛЮДИ( дуже не бідно) ЯКІ ДЕНЬ У ДЕНЬ ХОДЯТЬ ВІД ХАТИ ДО ХАТИ? (як варіанти:милостиня, зарплата!)
У кожного свої якісь прибутки.У когось батьки мають не погані прибутки.У когось подружній партнер.Хтось працює неповний робочий день,задля того щоб мати можливість ділитись з людьми Доброю Новиною про Царство.Хтось працює в ночі.У когось наймані робітники і т.д.Варіанти різні.Я наприклад займаюсь підприємницькою діяльністю,що дає мені змогу утримувати своїх трьох діток і дружину,якій не потрібно працювати.Бо нам достатньо того що заробляю я.тому вона може собі позволити часто,іноді навіть кожного дня ходити до людей та ділитись з ними звісткою з Біблії.Тому мене дуже дивують ваші такі ворожі висновки та натяки,буцім то сЄ отримують якусь зарплату за свою діяльність чи милостиню.
Цитата:
Думаю тут на рахунок вашого 'не поспішаю' також все ясно.
Що вам ясно?
Цитата:
Для вас це самореклама і робота!€$ з аналогічною настойчивістю продають косметику бріз ар %.
Ну вибачте,якщо розмову про Біблію,Бога,Ісуса Христа ви називаете саморекламою,то мені тут немає що додати.Таким чином ви виявляєте якою особою ви є і з якими намірами сюди прийшли.Мабуть по вашому Христос та його учні ходячи мітсами та селами і звіщаючи Євангелію Царства,теж займались саморекламою??Чи правильно я вас зрозумів??
Цитата:
Ви перекрутили половину Біблії що очевидно без пояснень.
Наприклад що саме??Як на мене то оті розбіжності серед
вас ,так званих християн, вказують на те що хтось з вас щось перекрутив.Адже вчення Біблії не може суперечити саме собі і у ньому не може бути розбіжностей таких як- поклонятись Марії,святим чи ні,Образи,Чистилище,Субота,Літургія,говоріння незрозумілими мовами,десятина,тощо,тощо ...)))Хіба ні добродійко??
Цитата:
На рахунок релігії про яку ви так допевняєтесь, також все просто, Ісус сказав "Приблизіться до Мене і Я приближуся до вас". Воля Божа наше осв'ячення. Я надіюсь це вам зрозуміло? Якщо ні тоді нема смислу привертати людей, ви самі тонете і тема відродження для вас ще дуже далека.!!!