Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 01:01

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
35086
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2012, 01:36 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
06 вересня 2012, 21:27
Написано: 2
Віровизнання: християнин
Недавно успішно пройшла співбесіду у посольстві США! І отримала 5-річну візу...Я і мої родичі(нас було троє) отримали запрошення від двоюрідного дядька і тому хотіли спробувати поїхати в гості. До цього ніхто з нас не був у штатах, та й взагалі іноземна віза була тільки у мене(польська-шенген, тиждень мала тур-поїздку)....Співбесіду проходили разом в одного офіцера. Питали чому ми хочемо в США(до родича в гості), ким кожен з нас працює(викладач, бухгалтер та директор школи), чи раніше були за кордоном(так), з якою метою я туди їздила(подорож, відпочинок), хто буде нам оплачувати поїздку (звичайно, що самі)...Ніяких додаткових документів бачити не хотіли, спілкування було приязне, хоча офіцер добре не розумів української мови, в чому чесно зізнався, але ми продовжували розмовляти рідною мовою... Ми зробила висновок, що слід відповідати щиро, тільки правду і не хвилюватися, начебто це випадковий знайомий і йому можна розповісти все що він питає, адже ви його все одно більше не зустрінете :)... Вдягнулись у тому ж стилі, що вдягаємо щодня на свою роботу....Візу ми отримали всі...Причому я не заміжня, не маю власного житла і доходи мої теж незначні - тобто я думала, що шансів в мене отримати візу зі 100% приблизно 5%. :).... Бажаю Вам Віри та успіху!

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

35087
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2012, 03:34 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Волошка написав:
зробила висновок, що слід відповідати щиро, тільки правду і не хвилюватися...
Так, це важливий фактор успішної співбесіди. Ще важливо мати позитивний настрій. :yes:

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

35089
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2012, 09:09 

Востаннє тут були:
06 вересня 2012, 21:27
Коли маєш віру і покладаєш надію на Бога все виходить добре і настрій теж добрий...До співбесіди готувалася порадами Вашого форуму, тому вирішила поділитися і своїми результатами :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

35093
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2012, 15:29 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Не хвилюватися - це, мабуть, головний фактор. А ще, бажано усміхатися і жартувати.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

35241
UNREAD_POSTДодано: 28 березня 2012, 12:05 

Востаннє тут були:
28 березня 2012, 13:14
Написано: 1
Віровизнання: православний
Доброго всім дня!У мене така ситуація. Моя рідна сестра живе в США 7 років, з яких 5 років заміжня за громадянином США, мають донечку.Вже 4 роки підряд приїжає на країну,один раз з чоловіком,один раз з донечкою, в кінці літа приїдуть втрьох.Моя мама гостювала у них у лютому 2011р. ,візу відкрили без проблем(5 років тому поставили відмову, хотіла поїхати на весілля сестри).Я зі своїм чоловіком одружені 5 років, діток поки що немаємо, хочемо поїхати на 2 тижні погостювати в США.Запрошення буде висилати на нас двох чоловік сестри, так як вона буде тільки оформлювати документи на громадянство.В нас є візи Туреччини, Єгипту,на чоловіка оформлено багато мійна, працюємо на високих посадах,маємо багато близьких родичів в Україні.В мене такі питання:1) чи можливо, що ми вдвох будемо проходити співбесіду;2)чи вказувати, що мама вже там була і повернулася назад; 3)чи існують якісь документи, які треба надати, для того, щоб остаточно переконати консула в тому, що ми повернемося?Дякую за відповідь.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

35248
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2012, 06:06 

Востаннє тут були:
lily написав:
1) чи можливо, що ми вдвох будемо проходити співбесіду;
Так, ви можете разом проходити співбесіду, але можливо вам дадуть візу, а чоловікові не дадуть, чи навпаки. Таке часто буває, що комусь з сім'ї відмовляють.
lily написав:
2)чи вказувати, що мама вже там була і повернулася назад;
Можете сказати, але так, до слова, не вимушено.
lily написав:
3)чи існують якісь документи, які треба надати, для того, щоб остаточно переконати консула в тому, що ми повернемося?
Документи ви можете мати при собі, але не надійтеся, що на них хтось захоче дивитися. На мою думку, вони дивляться не на документи, а на обличчя, і з очей читають чи ви кажете правду, чи щось видумуєте.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

37027
UNREAD_POSTДодано: 02 серпня 2012, 11:55 

Востаннє тут були:
02 серпня 2012, 16:45
доброго всім дня (чи іншого часу доби).
багато начиталась на вашому форумі..... та багато взяла корисного для себе....
проте, маю до всіх, хто може допомогти, декілька питань-консультацій стосовно поїздки в сша:

маю подругу (були кращими друзями в універі і разом їздили в штати по програмі au pair, тому віза штатська вже одна є), вона зараз отримує громадянство, так як одружилась з американцем (живе там понад 6 років). кличуть в гості на різдвяно-новорічні свята (їхні). готує запрошення. ми часто спілкуємось онлайн, вони приїжджають в Україну раз в рік, минулі різвдяні свята були в нас, тепер кличуть до себе...
моя ситуація: мені 29років, неодружена, проте намічаються заручини, і весілля через рік (майбутній чоловік моряк) - проте офіційно доказів немає......маю в столиці свою нерухомість, куплену півроку назад, маю улюблену роботу з офіційною зарплатнею біля 1000 уе.
в паспорті декілька шенгенів (подорожі та бізнес), повторюся, одна річна американська віза....один виїзд з сша в канаду.
питання наступні:
1. які мої шанси отримання візи (справді було б чудово поїхати у відпустку на різвдяні свята до подруги)!?
2. яку візу краще відкривати- туристичну (без запрошення подурги) чи гостьову з її запрошенням? чи якщо подавати на туристичну-можна і запрошення прикріпити чи ні??
3. як правильно на співбесіді довести правдивість своїх намірів зїздити у відпустку в штати, та відвідати друзів, якщо офіційно папірчиків не на все є (наприклад, доказ тих же заручин)?
4. чи є на сьогодні якась інформація щодо % відмов такого типу запитів на візи? здається, недавно, покращилась ситуація видачі туристичних віз.
хто в курсі, чи має досвід проходження співбесід - поділіться, будь ласка. буду безмежно вдячна!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

37037
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2012, 09:14 

Востаннє тут були:
lcheek написав:
1. які мої шанси отримання візи (справді було б чудово поїхати у відпустку на різвдяні свята до подруги)!?
Я думаю, що шанси у вас є, але ніхто не знає про що думатиме консул під час співбесіди.
lcheek написав:
2. яку візу краще відкривати- туристичну (без запрошення подурги) чи гостьову з її запрошенням? чи якщо подавати на туристичну-можна і запрошення прикріпити чи ні??
Якщо є реальна підстава для оформлення візи з метою туризму - то це мабуть краще (чим менші зв'язки з США - тим краще), але має бути переконлива мотивація.
lcheek написав:
3. як правильно на співбесіді довести правдивість своїх намірів зїздити у відпустку в штати, та відвідати друзів, якщо офіційно папірчиків не на все є (наприклад, доказ тих же заручин)?
На співбесіді як правило не вимагають жодних доказів - вони по ваших очах визначають чи кажете правду. Але краще мати при собі прозору папочку з паперами - це для того, щоб ви впевненіше відповідали, хоча швидше всього ніхто не буде витрачати час на те, щоб на них глянути.
Можете взяти з собою фотку з майбутнім чоловіком на фоні України, а він може бути у формі, щоб було видно, що він не іноземець. Зрештою, ви можете навіть разом подати документи, і поїхати в США після одруження у весільну подорож.
lcheek написав:
4. чи є на сьогодні якась інформація щодо % відмов такого типу запитів на візи? здається, недавно, покращилась ситуація видачі туристичних віз.
Десь має бути, але то треба шукати в інеті (я не знаю).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

41876
UNREAD_POSTДодано: 22 січня 2013, 23:32 

Востаннє тут були:
22 лютого 2013, 23:26
Привіт.Мене звати Аня,мені 19 років.Я студентка,навчаюся у двох вузах. Моя двоюрідна сестра полетіла в Америку по візі нареченої і там вийшла заміж за американця,проживає вже рік.Хотіла б запитати:
1) яку краще отримати візу гостьову чи туристичну?
2) чи є якісь шанси не отримати відмову?
3) як поводити себе на співбесіді,що говорити,які документи можна у моєму випадку надати?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

42002
UNREAD_POSTДодано: 27 січня 2013, 01:50 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Можна й туристичну, але вони мають повірити, що ви дійсно хочете поїхати як турист. Відносно того на скільки легко отримати туристичну візу у мене немає інформації, але знаю, що зараз це зробити легше ніж було колись. Якщо двоюрідна сестра вийшла замуж рік тому, то це також чудова причина навістити сестру. Я думаю, це непоганий факт, не бачу причин це замовчувати. Цілком природньо, що ви хочете відвідати сестру, і заодно подивитися на Америку. Ці дві речі можна поєднати.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

42435
UNREAD_POSTДодано: 08 лютого 2013, 11:07 

Востаннє тут були:
09 лютого 2013, 19:40
Віровизнання: протестант
доброго дня! маю питання: у мене є родичі які проживають в сша понад 20 років є громадянами країни і запрошують мене в гості тільки мені не відомо що потрібно робити і скільки приблизно потрібно $$$ для оформлення усіх документів...підскажіть будь ласка приблизну суму скільки потрібно?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

42979
UNREAD_POSTДодано: 16 лютого 2013, 22:43 

Востаннє тут були:
23 лютого 2013, 21:15
Віровизнання: баптист
Мені 34 роки,приватний підприємець,є власне житло і автомобіль,є гроші на рахунку,одружений і маю двох маленьких діток 7 і 1 рік.Хочу поїхати до тьоті у Америку у гості,вона за мене все буде проплачувати.Які шанси відкриття візи і на який термін,хочеться хоча на пів року,щоб скрізь побувати.Дякую за відповідь.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43051
UNREAD_POSTДодано: 20 лютого 2013, 00:29 

Востаннє тут були:
23 лютого 2013, 22:29
Віровизнання: православний (КП)
Доброго всiм дня(чи ночi)! Дуже потребую Вашоi поради :cry: Не можу визначитися з типом вiзи(чи пiдтипом),яку краще запитати...Справа в тому,що я хочу вiдвiдати друга(не родича),громадянина США,вiн може вислати менi запрошення та пiдтвердження гарантii всiх витрат,що бере на себе.Не знаю чи варто це вказувати,чи бiльше буде шансiв,якщо забронювати тур i iхати просто як турист.Я незамiжня,менi 28 i часто буваю за кордоном у зв'язку з роботою(гастролюю).Офiцiйна зарплата десь6-7тисяч грн.i маю грошi а рахунку... Дякую всiм!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43059
UNREAD_POSTДодано: 20 лютого 2013, 19:56 

Востаннє тут були:
dotuk694 написав:
запрошують мене в гості тільки мені не відомо що потрібно робити і скільки приблизно потрібно $$$ для оформлення усіх документів...підскажіть будь ласка приблизну суму скільки потрібно?

Шукайте всю інформацію на офіційному сайті Консульства США: http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/ ... visas.html
Зокрема, тут зазначено, що оплата за розгляд документів 160 дол. (рік тому було 140 дол.). Крім того, ще слід оплатити якихось 12 дол. за те, щоб записатися на співбесіду, а у випадку якщо вам дадуть візу, то ще слід заплатити за те, щоб вам доставили паспорт. Всього маєте вкластися у 200 дол. Причому, якщо вам у паспорт замість візи поставлять штамп про відмову, то грошей вам ніхто не відшкодує.
gera написав:
Мені 34 роки,приватний підприємець,є власне житло і автомобіль,є гроші на рахунку,одружений і маю двох маленьких діток 7 і 1 рік.Хочу поїхати до тьоті у Америку у гості,вона за мене все буде проплачувати.Які шанси відкриття візи і на який термін,хочеться хоча на пів року,щоб скрізь побувати.Дякую за відповідь.
По-перше, офіцера консульства цікавитиме не так чи є вас гроші на рахунку, як те, що ви живете в достатку і чи задоволені життям в Україні (тобто вони не будуть дивитися на ваші довідки та документи, а просто в очі, чи ви кажете правду). По-друге, якщо ви людина забезпечена, то чому за вас повинна оплачувати тітка, невже ви не можете оплатити за себе? Звичайно, тітка може написати у запрошенні, що готова оплатити все і взяти на себе якесь зобов'язання за вас, в тому числі гарантувати своєчасне повернення в Україну. Але вам краще відповісти, що ви самі сплачуватимете за свою подорож. По-третє, як ви можете покинути свій бізнес, свою дружину і двох маленьких дітей, і поїхати аж на пів року??? Це гарантована відмова!
Мандрiвниця написав:
Дуже потребую Вашоi поради :cry: Не можу визначитися з типом вiзи(чи пiдтипом),яку краще запитати...Справа в тому,що я хочу вiдвiдати друга(не родича),громадянина США,вiн може вислати менi запрошення та пiдтвердження гарантii всiх витрат,що бере на себе.Не знаю чи варто це вказувати,чи бiльше буде шансiв,якщо забронювати тур i iхати просто як турист.Я незамiжня,менi 28 i часто буваю за кордоном у зв'язку з роботою(гастролюю).Офiцiйна зарплата десь6-7тисяч грн.i маю грошi а рахунку...
Звичайно, краще говорити правду, тобто щиро, бо якщо ви будете щось крутити, то вони можуть помітити, що ви щось приховуєте. І нічого нема страшного в тому, щоб поїхати до друга в гості (це ж не є протизаконно). Звісно, вони поцікавляться вашим другом та вашими намірами. Але навіть якщо ви у майбутньому плануєте одружитися, то це закон США також не забороняє. Головне майте добрий настрій та будьте щирими.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43089
UNREAD_POSTДодано: 21 лютого 2013, 21:18 

Востаннє тут були:
23 лютого 2013, 22:29
Віровизнання: православний (КП)
Дуже вдячна за вiдповiдь! Дiйсно хочеться казати правду i тiльки,але ж вони не дуже чекають у гостi молодих дiвчат,до того ж,якi iдуть в гостi до неодружених американцiв :( Тому,ще раз хочу запитати: краще iхати по запрошенню,чи як турис(мiй друг на Гаваях) i чи можливо прохати туристичну вiзу,проте зазначити,що хочу зустрiтися з другом i на питання чому не по запрошенню вiдповicти,що це не настiльки близька менi людина,щоб вiд нього залежити?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>