Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 19:55

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
22276
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 18:32 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Palatinus написав:
О! ви тут... а куди так раптово зникли...!!!

Та заслухався про вашого найсвятішого понтифіка та ту розпусту і педофелію
яка чинеться у ваших церквах та щей не такому високому рівні.Чому цікаво це приховував Понтифік?Мабуть бо така Божа воля.А от цікаво чи змінилося ваше ставлення до цього найсвятішого отця як ви його наз,мабуть ще святіший від небесного Отця,адже понтифік найсвятіший отець,чи ні??
sss написав:
Шановний у вашій ссилці обговорюється слово стаурос -хрест?,а я питав зауважте:чому ви тікаєте від питання щодо вставки в 1Ів5:7,
,
Цитата:
то не дивно, що ви не бачите цього листка. Чомусь інші його знаходять...!!!
Гм молодець ,гарно увильнув від цього.Чому ж всетаки не відповіли тут на сторінках Форуму??Бо ви не крутій,а покручений.
.
sss написав:
Якщо ви сказали що вставка в1Ів5:7 є в головних рукописах,то хіба цим ви не заперечили цей переклад(Хом) який викинув цю вставку!
,
Цитата:
ви ще й крутій....!!!
Вам так здалось пане,я лише передав словами вашу думку.Ви цього незаперечили чомусь.Я думаю це зрозуміло,ви просто запутались,так???
sss написав:
Ну щож як і у випадку з копіями так і тут ви показуєте що в дійсності це ви граєте варята невдало,раз продовжуєте говорити такі речі.Щодо вашого сарказму нащот моєї грамотности то пусте,вам так личить себе вивищувати.Якщо серйозно,то про це треба знати,адже якщо якийсь рукопис септуагінти давніший за єврейський манускрипт,і він містить певні хоча й дрібні відмінності,то якраз це є питанням,де сказанно правильніше,адже у новіший єврейський манускрипт переписувач міг внести дрібну відмінність,наприклад як у тому ж Зх,замість слова "Нього" написати "Мене".Якраз ця дрібна відмінність в старішому перекладі(Септ) і може бути відсутня.То що в такому випадку важливіше -давніший грец перекл чи новіший єврейський манускрипт??Тож не грайте варята ви Палатінусе
Цитата:
То я просив назви цих сувоїв, кодексів... що ви сказали?...!!!
Ви не просто покручений тащей неуважний.Я ж вам відписав.якщо є багато зайвого розуму та часу то шукайте самі,у вас все вийде,як і колись у мене.Сьогодні мені достьо перекладів на тих мовах які я розумію,якщо вам цього не достатн то пробачте але це ваші проблеми,чи нетак???
sss написав:
Маєте багато зайвого розуму та часу шукайте і найдете,стукайте і вам відкриється.Дя мене це нудно.
Цитата:
вам нудно! Чому я мушу вам відповідати а вам нудно відповісти?.. Давайте індекси, номери, назви, місця зберігання, роки... Розберемось що до чого. Але вам нудно!!!
Повторюю,для чого??,якщо про це свідчать переклади на доступній для простих людей мові.От наприклад ви стверджуєте що вставка в 1Ів5:7 є у якихось там головних рукописах,а я в вашому перекладі Хом її не бачу.То хто бреше??-Хоменко чи ви??Відповіді так думаю не буде??А ви за якісь рукописи,індески,нмери тощо говорите,а таке просте не бачите.Чому?Бо так вигідно.А взагалі я вас розумію ,ви таким чином відвертаєте увагу від обговорюваної Теми Тройці,перескакуючи на рукописи.Нущо ж якщо так то вам це непоганно вдається.Та спробую знов до теми.Дії2:36-"Ото ж, нехай ввесь Ізраїлів дім твердо знає, що і Господом, і Христом учинив Бог Його, Того Ісуса, що Його розп'яли ви"!Цікаво то Хто"Господом, і Христом учинив Його, Того Ісуса"???А також хіба той Ісус як ви,кажете Бог-Син,не завжди був Господом??Шось то не то,не обманюйтесь пане.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22277
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 21:01 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Palatinus написав:

яка чинеться у ваших церквах та щей не такому високому рівні.Чому цікаво це приховував Понтифік?Мабуть бо така Божа воля.А от цікаво чи змінилося ваше ставлення до цього найсвятішого отця як ви його наз,мабуть ще святіший від небесного Отця,адже понтифік найсвятіший отець,чи ні??

То це у вас така тактика захисту про історію СЄ???

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22279
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 21:59 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Palatinus написав:

То це у вас така тактика захисту про історію СЄ???
До чого тут це,мене запитали а я відповів.Ви мабуть теж про це чули,але мовчите.То ваша справа.А щодо історії то у всіх вона є,переконанний і у вас.Хочете про це поговорити??.Але що це дасть??Я пізнаю єдиного правдивого Бога??Маю сумніви,а ви??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22280
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 22:20 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
sss, ви сарана слуга Аваддона! Так написано у книзі яку можна взяти у "свідків" на вулиці. Книжка називається "Откровение: его грандиозный апогей близок!".
Хто такий Аваддон або Аполліон?
"Рефаїми тремтять під водою й всі її мешканці. Голий шеол перед Ним, і нема покриття Аваддону. (Йов.26:5,6)"
" ...огонь це, який буде жерти аж до Аваддону, і вирве з корінням увесь урожай мій!...
(Йов.31:12)"
"Шеол й Аваддон не наситяться, не наситяться й очі людини. (Пр.27:20)"
За логікою "свідків" замість Аваддон треба читати Ісус Христос.
ссс, ви толком відповідей не даєте, бо вам нудно. А самі вимагаєте, ну прямо як ваш цар Аваддон ненаситний.
Не знаю чи варто продовжувати розмову з слугою Аваддона...
"Людини єретика, по першім та другім наставленні, відрікайся, знавши, що зіпсувся такий та грішить, і він сам себе засудив. (Тит.3:10,11)"
"Як вони ж спротивлялися та богозневажали, то він обтрусив одежу свою та промовив до них: Ваша кров на голову вашу! Я чистий... (Дiї.18:6)"
Не поспішайте пане мене наставляти таким чином.Висуньте свою теорію щодо цих віршів,а то ви тільки заперечуєте і ніц більше.1) зорю, що спала із неба додолу. І їй даний був ключ від криниці безодньої.--Що то за Зоря,що спала з неба?Що то за ключ даний від безодні??і навіщо?2) А з диму на землю вийшла сарана-Хто така сарана??3)І наказано їй, щоб вона не шкодила земній траві, ані жадному зіллю, ані жадному дереву, але тільки тим людям, які на чолах не мають печатки Божої.--Хто такі люди які немають печатки Божої??Як саме сарана має їм шкодити??і навіщо??Хто їй наказує це робити??Лише після своєї теорії спростовуйте чи заперечуйте когось,чи хрестоносці так не робили??Тож чекаю вельмишановний розумнику.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22281
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 22:23 

Востаннє тут були:
сергій написав:
Palatinus написав:
ссс, ви толком відповідей не даєте, бо вам нудно. А самі вимагаєте, ну прямо як ваш цар Аваддон ненаситний.
Не знаю чи варто продовжувати розмову з слугою Аваддона...
"Людини єретика, по першім та другім наставленні, відрікайся, знавши, що зіпсувся такий та грішить, і він сам себе засудив. (Тит.3:10,11)"
"Як вони ж спротивлялися та богозневажали, то він обтрусив одежу свою та промовив до них: Ваша кров на голову вашу! Я чистий... (Дiї.18:6)"

:D нарешті...
Серожа ви там почитайте що той пан говорив про Марію,тоді будете казати нарешті.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22282
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 22:31 

Востаннє тут були:
Цитата:
Щодо вашого питання про замислення,то про що воно повинне свідчити,що Хритос і Є тим одним правдивим Богом,до якого Він звертався у молитві(Ів17:3)??.Маю великі сумніви?

Yur написав:
Чи ж бо ваші сумніви мають свідчити про те, що насправді знаєте яким Є Бог??. Цитата ж вами наведена, аж ніяк не перечить Божественості Христа. Лиш вказує про пізнання Бога всюдисущого.
Може і неперечить згідноз вашою великою уявою.Вона в мене мала.Проте чомусь спростовуючи мене ви не говорите про те як у вашій великій уяві це є.Ів17:3-"Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його".-Кого тут Ісус називає "єдиним Богом правдивим"??і ЧОМУ??Отже спростовуючи мене наводьте своє??Дякую.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22283
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2010, 22:50 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Кожен сам повинен дати відповідь на питання: "хто для мене Христос?". Від відповіді на це питання залежить де ви проведете вічність. Нікого заставити вірити неможливо і довести нічого не можна.
Погоджуюсь,проте довести те що Ісус Син Божий а не Бог-Син непотрібно,про це НАПИСАННО!!!Те що Св дух-дух Божий,а не Бог-Дух св теж чітко написанно.Адже ніхто з вас шановні не показав у Писанні де б було сказанно про Ісуса як про Бога-Сина,а про Св дух як про Бог-Дух Св.Чому ви цього не зробили??Бо це ви самі придумали і правильно говорите що це неможливо довести.А я вам показую де написанно-" А приявні в човні вклонились Йому та сказали: Ти справді Син Божий!(Мт14:33)Відчуваєте різницю між Сином БОЖИМ та БОГОМ-Сином.Якщо ні то я вам нічим не поможу.Далі в самому початку Біблії-" і Дух Божий ширяв над поверхнею води".Як написанно Бог-Дух чи дух Божий??Зрозуміло так.Дух чий? -Божий тобто Бога!!Лк 4:18-"На Мені Дух Господній, бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим".То як написанно-Господь-Дух чи Дух Господній?Зрозуміло мабуть чи ні??Отже чий дух ГОсподній тобто Господа в ориг ЄГОВИ.Тож несплітайте бо воно так видається а просто довіртеся одному Богу та Його слову і зрозумієте це!!Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22286
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 12:30 

Востаннє тут були:
sss написав:
А щодо історії то у всіх вона є,переконанний і у вас.Хочете про це поговорити??.Але що це дасть??Я пізнаю єдиного правдивого Бога??Маю сумніви,а ви??

А що я маю тішитися з того, якщо люди шукають Бога то вони самі висновок зроблять. І до речі говорили по телевізору уже багато людей виходять з КЦ. Ну я ж не католик чи православний щоб говорити що тільки у них можуть люди спастися, не Церква спасає, а Бог. І я вірю що там теж є багато людей які спасуться.
Питання: Маю сумніви про що???
І я які маю мати сумніви???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22287
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 12:34 

Востаннє тут були:
sss написав:
Серожа ви там почитайте що той пан говорив про Марію,тоді будете казати нарешті.

А що він говорив про Марію??. Він сказав що не поклоняється і не вважає її за богиню чи бога??? не розумію про що ви???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22288
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 12:51 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ів17:3-"Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його".-Кого тут Ісус називає "єдиним Богом правдивим"??і ЧОМУ??Отже спростовуючи мене наводьте своє??Дякую.

А ви будь-ласки поясніть, чому Ісус звернувся до Отця, Він сказав " та Ісуса Христа, що послав Ти Його", чому Він сказав про себе в другому лиці???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22291
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 13:21 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
А щодо історії то у всіх вона є,переконанний і у вас.Хочете про це поговорити??.Але що це дасть??Я пізнаю єдиного правдивого Бога??Маю сумніви,а ви??

А що я маю тішитися з того, якщо люди шукають Бога то вони самі висновок зроблять. І до речі говорили по телевізору уже багато людей виходять з КЦ. Ну я ж не католик чи православний щоб говорити що тільки у них можуть люди спастися, не Церква спасає, а Бог. І я вірю що там теж є багато людей які спасуться.
Питання: Маю сумніви про що???
І я які маю мати сумніви???
Спасає Бог -погоджуюсь,але для чого тоді церква(не католицька чи православна),а Христова??Для чого Христу головувати над нею??Якщо можна спастись поза Його церквою??Ви мабуть говорите неповязуючи одне з іншим.Так недобре.Саме церква Христова,тобто збір людей(церква-еклесіа) поєднаних не просто вірою в Христа,а поєнаних одною думкою,розумінням та словами які говорив Христос-якраз і служить для того щоб спасти людей від неминучого знищення.Тож спасає Бог через свого Сина та Його церкву-зрозумійте це!!Щодо сумнівів моїх ,то я писав що історія СЄ не поможе мені пізнати Бога чи непізнати.Лише Біблія та Христос через свій збір людей які є тут на землі.Щодо ваших сумнівів то просто аналізуйте те що сьогодні вам говорять протестанти та те що вам говорять СЄ,але чесно,щиро,неупередженно та смиренно.Бо якщо взяти історію протестантів,то там взагалі сплошні розчаруванні,які мені нехочеться обговорювати.Дякую.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22292
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 13:33 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:

А що він говорив про Марію??. Він сказав що не поклоняється і не вважає її за богиню чи бога??? не розумію про що ви???
От,це ще раз засвідчує вашу неуважність та коротку память.Ви ж самі говорили про це:
Sh_21 написав:
Католик він чи протестант Palatinus мій брат, а про вас так не скажу. Він же вам ясно сказав що не поклоняється Марії, ви що і тут не можете чорним по сірому прочитати. Він бориться з єритиками значить брат..
Тож позбавте мене того клопоту та майте якусь ціль в розмові.То ви одне говорите то зовсім інше.Сумно.Вибачте.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22293
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 13:46 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Ів17:3-"Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його".-Кого тут Ісус називає "єдиним Богом правдивим"??і ЧОМУ??Отже спростовуючи мене наводьте своє??Дякую.

А ви будь-ласки поясніть, чому Ісус звернувся до Отця, Він сказав " та Ісуса Христа, що послав Ти Його", чому Він сказав про себе в другому лиці???
Не погано получається наслідувати Палатінуса,щодо маніпуляцій.Тож ви ненавели свого!!Зрозуміло.Щодо вашого питання то ви колись мені сказали що не написанно Отця а Бога,то чому ви зараз кажете що Ісус тут звертається до Отця,написано до "єдиного правдивого Бога".Чи нетак??Щодо того чому Ісус про себе каже як про "Ісуса Христа якого послав Бог",то це тому що Він чітко показує що він не є тим "єдиним правдивим Богом",а іншою особою,тобто тим кого Бог послав та помазав для особливого завдання.Ось і все-просто та зрозуміло.А от пояснення прихильників Тройці щодо того кого тут Ісус наз "єдиним правдивим Богом" та Чому?, я не зустрічав ніде в тому числі і тут на форумі.Тож розвійте мої сумніви щодо того чи ви розумієте це.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22298
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 15:47 

Востаннє тут були:
sss написав:
Не погано получається наслідувати Палатінуса,щодо маніпуляцій.Тож ви ненавели свого!!Зрозуміло.Щодо вашого питання то ви колись мені сказали що не написанно Отця а Бога,то чому ви зараз кажете що Ісус тут звертається до Отця,написано до "єдиного правдивого Бога".Чи нетак??Щодо того чому Ісус про себе каже як про "Ісуса Христа якого послав Бог",то це тому що Він чітко показує що він не є тим "єдиним правдивим Богом",а іншою особою,тобто тим кого Бог послав та помазав для особливого завдання.Ось і все-просто та зрозуміло.А от пояснення прихильників Тройці щодо того кого тут Ісус наз "єдиним правдивим Богом" та Чому?, я не зустрічав ніде в тому числі і тут на форумі.Тож розвійте мої сумніви щодо того чи ви розумієте це.

Добре, а кого І.Х мав на увазі " та Ісуса Христа, що послав Ти Його"??? Що І.Х.засилився в іншого І.Х.??? От бачити можна нову єрись видумати, дав вам підказку.
Чому звертається?? Та тому що Отець і Є Богом, а чому Отець звертається до Сина - Бог. (Євр.1:9)
А що до того "єдиного правдивого Бога", а ви що хочете сказати що є ще боги крім Бога Отця і Сина і Д.С., я думаю ні, а решта богів видумали язичники. От і І.Х. говорить що б пізнали цього ЄДИНОГО БОГА.
І до чого тут Палатінуса, ви уже раз говорили що І.Х молився молитвою "Отче наш" я вам дав відповідь ви нічого не відповіли значить погодилися. Потім за це " що повішаний на дереві І.Х." те ж промовчали????
Я що читати не вмію і сам пізнавати істину, чи що ви хочете тим сказати??? Як там братик сказав "маю пізнання і не потребую хто б мене вчив", ну я ж не ко.... :D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22303
UNREAD_POSTДодано: 15 квітня 2010, 17:13 

Востаннє тут були:
sss написав:
Sh_21 написав:
sss написав:

От,це ще раз засвідчує вашу неуважність та коротку память.Ви ж самі говорили про це:
Sh_21 написав:
Католик він чи протестант Palatinus мій брат, а про вас так не скажу. Він же вам ясно сказав що не поклоняється Марії, ви що і тут не можете чорним по сірому прочитати. Він бориться з єритиками значить брат..
Тож позбавте мене того клопоту та майте якусь ціль в розмові.То ви одне говорите то зовсім інше.Сумно.Вибачте.Дякую

Я ще памятаю що я пишу, або не вловив вашої думки.
то це " той пан" це я виходжу???

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>