Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 08:35

Створити нову тему Відповісти  [ 582 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
25218
UNREAD_POSTДодано: 27 вересня 2010, 14:43 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Nurono написав:
sss написав:
Nurono написав:
ссс, то де і коли побачимось?
На тому хуторі,з халупами в пятницю 13
ЗВЕРТАЮ УВАГУ МОДЕРАТОРІВ НА СИСТЕМАТИЧНІ ВІДВЕРТО ЗНЕВАЖЛИВІ, ПРЯМІ ТА ДВОЗНАЧНІ, ДОПИСИ КОРИСТУВАЧА SSS
Ага,вже й до модератора апелюєте,недостатньо вам апелювати до форумчан??я використовую ту риторику яку ви самі мені навязуєте,аби вамже було соромно.Куди зустрітись Нуроно.Що вас невлаштовує тут.Хочете розмовляти,я до ваших послуг.Поводьтесь розумно,то і результат буде.А якщо хочете зневажати,то нічого жалітись всім підряд.А якщо неподобається ні так ні так то непишіть мені,і я невідписуватиму.Бувайте здорові.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25222
UNREAD_POSTДодано: 27 вересня 2010, 14:51 

Востаннє редаговано Nurono 27 вересня 2010, 15:32 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
05 серпня 2019, 12:31
Написано: 413
Віровизнання: християнин
sss написав:
Приклад:-Нецікавий підіть тай візьміть ровер Івана,і Петра,і Стефана.Який висновок зробить мисляча та неупередженна людина-те що ровер треба взяти який належить трьом,чи три ровери які
належать цим трьом?? :)

Брате, Нецікавий, те що написано вище - це чистої води софізм. Ровер і справді може належати різним особам. Але він не буде ні їхньою природою, ні особливістю, ні властивістю, лише власністю. Отже висновок: ровер належить трьом. Як є декілька власників одного будинку, ба - навіть більше: громадяни однієї держави, або мешканці однієї багатоповерхівки.
Шановні, будьте уважні - розмовляючи з ссс, він робить постійні логічні помилки. Не знаю чи це свідомо, але в жодному разі честі це йому не робить.

Люби Господа в усьому більше! Господь благословляє тебе, і дає тобі мир!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25225
UNREAD_POSTДодано: 27 вересня 2010, 15:24 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
ще раз кажу . ссс невинен він просто уловлений не тим рибалкою.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25257
UNREAD_POSTДодано: 28 вересня 2010, 00:19 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
Нецікавий, а ти хочеш бути тим??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25260
UNREAD_POSTДодано: 28 вересня 2010, 06:24 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
sss написав:
Нецікавий написав:

та нi я не претендую бути замiсть Бога, або диявола.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25306
UNREAD_POSTДодано: 29 вересня 2010, 14:07 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
Хтось колись писав, що протестанти не прийняли терміну "Трійця"...

Прийняли:
http://old.baptist.org.ru/forums/showthread.php?t=1873

Може не всі, але є!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25358
UNREAD_POSTДодано: 29 вересня 2010, 23:46 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Michail написав:

Я думаю, це просто не правильний вислів, я тепер стараюся говорити Єдиний Бог, бо такі як ССС спекулюють, а іншим тяжко зрозуміти цей вислів глибше.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25411
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2010, 14:10 

Востаннє тут були:
Маєте свою думку...
У нас на Закарпатті є Тячівський район. Там СҐЕ дуже сильні, бо християни мало освяені в своїй вірі... Але там все-таки є християни, які стараються протидіяти СЕ... Є там також один катехит, який навчався в європі... От молоді він вже пояснює чітко позиції греко-католицької Церкви.

У нас, до речі, і вчителів християнської етики навчають

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25416
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2010, 15:53 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Michail написав:
Маєте свою думку...

Трохи вас не зрозумів, але в символі ВІРОЮ записано так " Вірою В Єдиного Бога Отця .... І.Х...... і в Д.С." от я думаю що в перших століттях християни були правильніші ніж ми тепер.

Michail написав:
У нас на Закарпатті є Тячівський район. Там СҐЕ дуже сильні, бо християни мало освяені в своїй вірі... Але там все-таки є християни, які стараються протидіяти СЕ...

А хто збирається із цим миритися, це як політика, завжди потрібна критика, а то ще і протестанти стануть мало освідченні.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25753
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 12:21 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
Брате, Нецікавий, те що написано вище - це чистої води софізм. Ровер і справді може належати різним особам. Але він не буде ні їхньою природою, ні особливістю, ні властивістю, лише власністю. Отже висновок: ровер належить трьом. Як є декілька власників одного будинку, ба - навіть більше: громадяни однієї держави, або мешканці однієї багатоповерхівки.
Шановні, будьте уважні - розмовляючи з ссс, він робить постійні логічні помилки. Не знаю чи це свідомо, але в жодному разі честі це йому не робить.
Пане Нуроно це не софізм а аналіз того що написанно двозначно.Адже коли так формулючвати щодо ровера,то можна це розуміти як ровер трьох,і як три ровери трьох,хоча й сказанно ровер(в однині).А те що ви видумуєте що ровер це не природа і не властивість і тому не є аналогією до імені трьох,то це просто ваше небажання бути неупередженним.Стсосвно іменні воно теж не є природою,чи властивістю.Приміром ваше чудове імя Нуроно-це не ваша природаі не ваша властивість.Це лише набір звуків,який належить в даному випадку вам,та може щось про вас розповісти.Але повторюю вислі "в імя Отця,і Сина,і духа",аж ніяк не свідчить що мова йде обовязково про одне імя для цих трьох.Подібно як вислів " візьми ровер Петра,Івана та Миколи",не обовязково свідчитиме що ровер один який належить цим трьом.Такий вислів може також вказувати на те що мова йде про три ровери цих трьох,те саме і щодо імен.Тому коли в даному випадку стоїть слово "Імя" чи "ровер" в однині,то це лише тому щоб його не повторювати до усіх трьох.Все просто,явно пане Нуроно.Не показуйте свого упередження.А про честь яку ви пишете,то варто вам на неї звернути увагу.Ви тьільки те й робите що безпідставно звинувачуєте.Хіба це додає її вам???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25754
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 12:22 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

та нi я не претендую бути замiсть Бога, або диявола.
А не обманюєш?? ;-D ;-D ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25755
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 12:29 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Michail написав:

Я думаю, це просто не правильний вислів, я тепер стараюся говорити Єдиний Бог, бо такі як ССС спекулюють, а іншим тяжко зрозуміти цей вислів глибше.
Нетреба писати про якісь тайні спекуляції.Також не треба скривати те як ви думаєте про Бога.Якщо ви наз Богом і Отця і Сина і Духа св,та при цьому кажете що Отець це не Син ,Син це не дух,а дух це не Отець,то це явно говорить що мова йде ппро три різні особи.А отже про три різні Боги-Отець-Бог,який не є Сином-Богом.Син Бог,який не є духом-Богом.Дух св-Бог,який не є Богом-Отцем.Для чого ті спекуляції Ш21???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25826
UNREAD_POSTДодано: 11 жовтня 2010, 13:08 

Востаннє тут були:
sss написав:
Sh_21 написав:
Michail написав:

Нетреба писати про якісь тайні спекуляції.Також не треба скривати те як ви думаєте про Бога.Якщо ви наз Богом і Отця і Сина і Духа св,та при цьому кажете що Отець це не Син ,Син це не дух,а дух це не Отець,то це явно говорить що мова йде ппро три різні особи.А отже про три різні Боги-Отець-Бог,який не є Сином-Богом.Син Бог,який не є духом-Богом.Дух св-Бог,який не є Богом-Отцем.Для чого ті спекуляції Ш21???

Три особи, але не різні а єдині, тому християни і гворять, що єдиний Бог!

Не просто Бог у трьох проявах, а в трьох особах, або іпостасях, або можливо, є ще якесь слово, яке описує краще суть Триєдиного Бога...

Важливо що в гылцы "Альфа і Омега", та в гілці "Ісус Христос - Бог" доведено, що Христос справді є в Трійці Святій!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25861
UNREAD_POSTДодано: 14 жовтня 2010, 22:11 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Важливо що в гылцы "Альфа і Омега", та в гілці "Ісус Христос - Бог" доведено, що Христос справді є в Трійці Святій!
Мишу,та непоспішайте ви так писати про якесь буцім доведення чогось.Майте терпіння.Я ж вам писав,що обовязково з вами про це поговоримо,після того як завершу з деякими панами,аби проявилась їхня сутність.Ну а якщо вам так хочеться думати що щось там доведенно про Христа,то можу з впевненістю поки що сказати,що це невідповідає дійсності.Це просто ваше бажання.Буде більше часу я вам допоможу це зрозуміти.Тож непоспішайте.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25864
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2010, 14:52 

Востаннє тут були:
Ну, чекаю... в Дусі Святому!

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 582 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>