Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 11:30

Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Харизмати і п'ятдесятники - яка різниця?
26021
UNREAD_POSTДодано: 25 жовтня 2010, 04:00 

Стать: Він
Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
Gюzell написав:
для того, зникли всі розділяючі фактори між диномінаціями необхідно більше сфокусувати увагу на Господі, а не на тому,як и віримо і навчені

шо ти маеш наувазi

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26022
UNREAD_POSTДодано: 25 жовтня 2010, 04:07 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
Gюzell написав:
Прийде час коли всі Церкви об'єднаються, джавайте за це молитися, адже і Ісус за це молився

нiколи полова с зерном небуде в хранiлiщi разом лежати бо Бог все роздiле хоча воно дочасу разом росте

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

26029
UNREAD_POSTДодано: 25 жовтня 2010, 10:07 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
pika написав:
Gюzell написав:
Прийде час коли всі Церкви об'єднаються, джавайте за це молитися, адже і Ісус за це молився

нiколи полова с зерном небуде в хранiлiщi разом лежати бо Бог все роздiле хоча воно дочасу разом росте

Та до чого тут полова, говориться про те що має буди одна Церква. А полову і зерно на не цьому світі будуть розділяти...
То як тоді зрозуміти слова Христа і апостола?
31 І промовив Господь: Симоне, Симоне, ось сатана жадав вас, щоб вас пересіяти, мов ту пшеницю.
32 Я ж молився за тебе, щоб не зменшилась віра твоя; ти ж колись, як навернешся, зміцни браттю свою!

(Лук.22:31,32)

Iван.17:11 І не на світі вже Я, а вони ще на світі, а Я йду до Тебе. Святий Отче, заховай в Ім'я Своє їх, яких дав Ти Мені, щоб як Ми, єдине були!

1Кор.12:12 Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26047
UNREAD_POSTДодано: 25 жовтня 2010, 20:36 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
Sh_21 написав:
pika написав:
Gюzell написав:

Та до чого тут полова, говориться про те що має буди одна Церква. А полову і зерно на не цьому світі будуть розділяти...
То як тоді зрозуміти слова Христа і апостола?
31 І промовив Господь: Симоне, Симоне, ось сатана жадав вас, щоб вас пересіяти, мов ту пшеницю.
32 Я ж молився за тебе, щоб не зменшилась віра твоя; ти ж колись, як навернешся, зміцни браттю свою!

(Лук.22:31,32)

Iван.17:11 І не на світі вже Я, а вони ще на світі, а Я йду до Тебе. Святий Отче, заховай в Ім'я Своє їх, яких дав Ти Мені, щоб як Ми, єдине були!

1Кор.12:12 Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос.

Церква Божа -це ті хто співроспались Христу і все рахують в світі за сміття, щоб придбати Господа.
Ці люди є і в католиках і в православних і в пятидесятниках і в харизматах .... от тільки з "свідками" проблема бо там дух антихриста..((((

Що до того , що сатана просив, то тут є думка , що він вкидував провокацію якусь... типу--

Йов 1:9-11
9. І відповів сатана Господеві й сказав: Чи ж Йов дармо боїться Бога?
10. Чи ж Ти не забезпечив його, і дім його, і все, що його? Чин його рук Ти поблагословив, а маєток його поширився по краю.
11. Але простягни тільки руку Свою, і доторкнися до всього, що його, чи він не зневажить Тебе перед лицем Твоїм?

пересіяти--провести через випробування апостолів, не сіяти а пересіяти. весь непотріб, який в них є забрати і наповнити Божим, але це можна зробити тільки через хрещення вогнем а в цьому бере участь і сатана.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26054
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 10:35 

Востаннє тут були:
03 жовтня 2016, 20:05
Написано: 213
Віровизнання: адвентист
Нецікавий написав:
Церква Божа -це ті хто співроспались Христу і все рахують в світі за сміття, щоб придбати Господа.
Ці люди є і в католиках і в православних і в пятидесятниках і в харизматах .... от тільки з "свідками" проблема бо там дух антихриста..((((

Як добре розпочав речення, а от завершення нікудишнє. Це я на рахунок представників "Вартової Башти". Церква - це люди, а тому і Бог - має Своїх людей всюди по цілому лицю Землі і, дійсно, немає значення, чи це Харизмати чи П'ятидесятники чи інша деномінація, чи ти мусульманин і цей список можна продовжувати. Бог відкривається кожному! Але в силу тих чи інших обставин, не має можливості жити в тій чи іншій країні, ходити до тієї чи до іншої Церкви. На все це впливають обставини, час, вік, політична ситуація, потрібно розуміти, що Бог тримає все під Своїм мудрим контролем. Не пройде оправдання на рахунок того, що я народився в такій сім'ї чи в такому суспільстві, тому що за таких же обставин (навіть не кажу за гірших) інші приходять до Бога. В кожного свій шлях і він не простий, а тернистий. Але на що ми хочемо надіятися? Це ж тільки тимчасово, мить, як та пара, яка з'являється і її нема.
Тому добре, що люди читають Біблію, це побуджує і багатьох інших взяти в руки Біблію. Саме так! Багато людей через діяльність організації Вартової Башти починають перевіряти чи це дійсно так, як вони говорять. Як би там не було, читається Слово Боже, і серед таких людей, дуже багато щирих. Не достатньо знати тільки правду, потрібно бути слухняним Богу в міру того світла, яке тобі відкрито і не засуджувати інших, якщо вони щось не так розуміють. А, можливо і я помиляюся (так часто буває), можливо це ти помиляєшся ... Задумайся!

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

26098
UNREAD_POSTДодано: 27 жовтня 2010, 15:39 

Востаннє тут були:
які мусульмани, може ще будисти і індуїсти...? ви свідок?

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26099
UNREAD_POSTДодано: 27 жовтня 2010, 16:08 

Востаннє тут були:
03 жовтня 2016, 20:05
Написано: 213
Віровизнання: адвентист
Нецікавий написав:

А що такого? Всі люди і будисти і індуїсти, та й Бог помирав за всіх, а не за євреїв тільки чи нібито християн.
Свідок, свідок! Я свідчу людям про Бога! "Ви свідки Мої, говорить Господь, та раб Мій, якого Я вибрав, щоб пізнали й Мені ви повірили, та зрозуміли, ще це Я. До Мене не зроблено Бога, і не буде цього по Мені! Я, Я Господь, і крім Мене немає Спасителя! Я розказав, і споміг, і звістив, і Бога чужого немає між вами, ви ж свідки Мої, говорить Господь, а Я Бог!" (Iс.43:10-12)
Думаю ці ж слова можна віднести і до тебе!
Тільки хрестився я не в організації Вартової Башти, якщо тобі це цікаво. Був у них тільки один раз!

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26102
UNREAD_POSTДодано: 27 жовтня 2010, 18:39 

Востаннє тут були:
Юліан написав:
Нецікавий написав:

А що такого? Всі люди і будисти і індуїсти, та й Бог помирав за всіх, а не за євреїв тільки чи нібито християн.
Свідок, свідок! Я свідчу людям про Бога! "Ви свідки Мої, говорить Господь, та раб Мій, якого Я вибрав, щоб пізнали й Мені ви повірили, та зрозуміли, ще це Я. До Мене не зроблено Бога, і не буде цього по Мені! Я, Я Господь, і крім Мене немає Спасителя! Я розказав, і споміг, і звістив, і Бога чужого немає між вами, ви ж свідки Мої, говорить Господь, а Я Бог!" (Iс.43:10-12)
Думаю ці ж слова можна віднести і до тебе!
Тільки хрестився я не в організації Вартової Башти, якщо тобі це цікаво. Був у них тільки один раз!

вмер за всіх та призвав не всіх....

".....багато званих, мало обраних..." Багато але не всі. Бо Бог знає хто почує і знає що декого кликати марно бо і так не почує, Він же ш серцевидець.

а де ж ти христився, цікаво?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26104
UNREAD_POSTДодано: 28 жовтня 2010, 03:48 

Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
Gюzell написав:
Нещодавно получила Слово від Бога молитись за єдинство Церкви Христа. Так багато конфесій, а Він, то Один. Маю таке откровення:
для того, зникли всі розділяючі фактори між диномінаціями необхідно більше сфокусувати увагу на Господі, а не на тому,як и віримо і навчені. Ось прочитала деякі роздуми братів та сестер і зрозуміла, що Бог такий Передбачуваний, адже, якщо б тільки уявити, що я потрапила на початку свого хритиянського шляху до іншої Церкви ...(моя Церква Назарянина,методистська,"Рух святості").
Прийде час коли всі Церкви об'єднаються, джавайте за це молитися, адже і Ісус за це молився!

Об'єднання церков - це великий Вавилон.
А Слово Боже закликає всіх дітей Божих вийти з цього Вавилону:
Вийди від неї, народе мій, щоб не співучаснили в гріхах її і кар її щоб не прийняли; бо досягнули її гріхи аж до неба, і пригадав Бог беззаконня її. (Одкр.18:4-5)
Тіло Христове - це не організація, не об'єднання, не деномінація, не "церква", а діти Божі, які покоряються Ісусу Христу. І вони мають єдині думки, бо навчені від Одного Духа, і мають спільність між собою в Крові Ісуса Христа (хоча можуть і не знати один одного).

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26206
UNREAD_POSTДодано: 02 листопада 2010, 16:18 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
І вони мають єдині думки, бо навчені від Одного Духа...

Якщо це брати за правильну думку, то в протестантів з цим проблема. Я думаю навіть в одній Церкві не має однієї думки. Хіба нам теж написати катехизм і згідно нього жити, але тоді це не буде згідно Духу.

Цитата:
Об'єднання церков - це великий Вавилон.

Якщо це об’єднання йде навколо Слова Божого, то ні, а якщо об’єднувати штучно, то згідний.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26210
UNREAD_POSTДодано: 02 листопада 2010, 16:51 

Востаннє тут були:
До речі, я сам так не думаю.
Юліан написав:
Одна церква буде вважати, що інші попали в диявольску пастку і обманюються, тому що доктрини у всіх відрізняються і часто буває важко знайти схожі.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26223
UNREAD_POSTДодано: 03 листопада 2010, 16:22 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
10 листопада 2010, 11:42
Написано: 8
Християни! Разом ми сила!! Якщо незнаючі Бога люди побачуть наше єдинство, то Царство Небесне наповниться! Комусь відкрито більше, комусь менше, залиште цю роботу Богові, а не один одному доказуючи! Зосередитись краще на тих, кому закрите Євангеліє!! А коли там на Небесах зустрінемось, то здивуємось, бо поряд будуть ті, кого і не думали побачити і не буде тих, кого точно ми там очікували :) І ще будьте простіші :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26227
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2010, 06:59 

Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
Sh_21 написав:
Якщо це брати за правильну думку, то в протестантів з цим проблема. Я думаю навіть в одній Церкві не має однієї думки. Хіба нам теж написати катехизм і згідно нього жити, але тоді це не буде згідно Духу.
Якщо церква вже має власне віровчення - то це вже ознака відхилення від євангельських основ. Жити слід згідно слів Ісуса Христа, бо саме Його слова будуть судити останнього дня.

Gюzell написав:
Християни! Разом ми сила!! Якщо незнаючі Бога люди побачуть наше єдинство, то Царство Небесне наповниться! Комусь відкрито більше, комусь менше, залиште цю роботу Богові, а не один одному доказуючи! Зосередитись краще на тих, кому закрите Євангеліє!! А коли там на Небесах зустрінемось, то здивуємось, бо поряд будуть ті, кого і не думали побачити і не буде тих, кого точно ми там очікували :) І ще будьте простіші :)

Ні, сила не в єдинстві між псевдохристиянами, а лише в єдинстві з Богом, адже так благав Христос в Отця: щоб одно були в Нас і вони... (Iван.17:21)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26234
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2010, 14:27 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Якщо церква вже має власне віровчення - то це вже ознака відхилення від євангельських основ. Жити слід згідно слів Ісуса Христа, бо саме Його слова будуть судити останнього дня.

А як ти помічаєш границю між віровченням і словами Христа? І що у віровченні поганого?
А як хоч у вашій Церкві християни живуть однодумно?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26284
UNREAD_POSTДодано: 06 листопада 2010, 21:22 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
10 листопада 2010, 11:42
Написано: 8
:)Намірів дискутувати не маю)) Кожна думка заслуговує на існування!! Нас в Церкві вчать любити людей, що називають себе християнами, благословляти їх, і молитись, якщо бачимо що вони "гонять". Цікаво, як би Ісус вчинив??

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>