Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 00:52

Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: П'ятидесятники
27383
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 18:56 

Стать: Він
Востаннє тут були:
05 серпня 2019, 12:31
Написано: 413
Віровизнання: християнин
Протестант написав:
наша конфесія виникла у 19 ст
А до того?
От хтось будує дім. Що там перше? - підвалина - фундамент! По тому йде перший поверх, потім другий і так далі... Дім має мати двадцять поверхів. Ваш дім/конфесія має (з ваших слів) фундамент, 1 поверх і ... відразу 19 та 20, а де решта 17 поверхів? :?
Протестант написав:
Вавилон і помісний і соборний. То я тут проблем не бачу
це як :roll:

Люби Господа в усьому більше! Господь благословляє тебе, і дає тобі мир!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27389
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 19:30 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Сонячник написав:
sss написав:
Тай Сонячник писав що,не люди які грішать є Вавилоном,а-"Уся ця система так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон".

Є праведні християни, яких називають п'ятидесятниками, але водночас є лжехристиянські організації, які можуть називатися п'ятидесятницькою чи іншою християнською церквою, а отже назва церкви зовсім не вказує на її правдивість. (Iван.10:9)
А чи ці праведні християни,яких наз 50-ками не ходять до церкви своєї??Тай для чого вони туди ходять??.От приміром Протестант себе вважає не просто 50-ком,а ХВЄ,бо хрещений та відвідує церкву ХВЄ.Так і ви Сонячнику хоча належите до нереєстрованної общини 50-ків,все ж до якогось колективу (церкви) там у себе ходите.Хрещення приймали теж у тій общині(церкві),каялись теж там.Чи ні??То як ваш колектив(церква) себе називає??І всеж це є церква,чи ні??Християнською її називаєте??Отже і ваша церква(колектив) теж є "так звана(хіба ні?) християнська церква.То як пізнати що вона не є блудницею,адже ви писали-"Уся ця система так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон"!!!.
Цитата:
Є праведні християни, яких називають п'ятидесятниками".
як на вашу думку-чи є праведні християни яких називають католиками подібно як ті яких називають 50-ками??
Ну й перепрошую пана з чудовим імям Нуроно що трохи заважаю йому зореджуватись на темі обговорення історії цих людей :sorry:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27395
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 20:40 

Востаннє тут були:
05 серпня 2019, 12:31
Написано: 413
sss написав:
Ну й перепрошую пана з чудовим імям Нуроно що трохи заважаю йому зореджуватись на темі обговорення історії цих людей :sorry:
прошу - прошу :hi: пана, з славним ім'ям, sss.

Люби Господа в усьому більше! Господь благословляє тебе, і дає тобі мир!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27400
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 21:12 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
sss написав:
прошу - прошу :hi: пана, з славним ім'ям, sss.
Справді??О дякую,дякую :)Сподіваюсь ,я вам не заважатиму :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27402
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 21:26 

Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
sss написав:
А чи ці праведні християни,яких наз 50-ками не ходять до церкви своєї??Тай для чого вони туди ходять??
Праведники до Церкви не ходять, бо вони складають Церкву. :lol:
Отже, ви вже не чужі й не приходьки, а співгорожани святим, і домашні для Бога, збудовані на основі апостолів і пророків, де наріжним каменем є Сам Ісус Христос, що на ньому вся будівля, улад побудована, росте в святий храм у Господі, що на ньому і ви разом будуєтеся Духом на оселю Божу. (Еф.2:19)
sss написав:
Так і ви Сонячнику хоча належите до нереєстрованної общини 50-ків,все ж до якогось колективу (церкви) там у себе ходите.Хрещення приймали теж у тій общині(церкві),каялись теж там.Чи ні??То як ваш колектив(церква) себе називає??І всеж це є церква,чи ні??Християнською її називаєте??Отже і ваша церква(колектив) теж є "так звана(хіба ні?) християнська церква.
Якщо нема реєстрації, то й нема назви. :lol: Христос знає!
sss написав:
То як пізнати що вона не є блудницею,адже ви писали-"Уся ця система так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон"!!!.
Я вже вище відповів. Або ж читайте тему про Великий Вавилон
sss написав:
як на вашу думку-чи є праведні християни яких називають католиками подібно як ті яких називають 50-ками??
Можливо, що є, але я не знайомий з ними. Я знаю лише бувших католиків, які увірували у Христа так, як п'ятидесятники... Тобто Бог їх хрестив Духом Святим, і вони вийшли з католицької церкви, прийнявши святе водне хрещення по вірі.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27406
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 22:04 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
А чи ці праведні християни,яких наз 50-ками не ходять до церкви своєї??Тай для чого вони туди ходять??
Праведники до Церкви не ходять, бо вони складають Церкву. :lol:??
Гарно посміхаєтесь,але не зна з якої причини.ВВажайте.Ну і говорячи про церкву мав на увазі колектив ваш, серед якого ви збираєтесь.Чому ви такі неуважні,адже в дужках це написано??А це так аби увильнути.Ну нехай.То чи ходите ви до свого колективу 50-ків.Чи цей колектив є церквою??Християнською??
sss написав:
Так і ви Сонячнику хоча належите до нереєстрованної общини 50-ків,все ж до якогось колективу (церкви) там у себе ходите.Хрещення приймали теж у тій общині(церкві),каялись теж там.Чи ні??То як ваш колектив(церква) себе називає??І всеж це є церква,чи ні??Християнською її називаєте??Отже і ваша церква(колектив) теж є "так звана(хіба ні?) християнська церква.
Цитата:
Якщо нема реєстрації, то й нема назви. :lol: Христос знає!
Знову сміх,то ви так жартуєте,через неспроможність писати по суті??Чи може соромитесь відкрити назву свого колективу??
sss написав:
То як пізнати що вона не є блудницею,адже ви писали-"Уся ця система так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон"!!!.
Цитата:
Я вже вище відповів. Або ж читайте тему про
Добре тоді по іншому,чи є той ваш колектив християнською церквою??

sss написав:
Цитата:
Можливо, що є, але я не знайомий з ними
Невже ви справді так думаєте.
Цитата:
Я знаю лише бувших католиків, які увірували у Христа так, як п'ятидесятники... Тобто Бог їх хрестив Духом Святим, і вони вийшли з католицької церкви, прийнявши святе водне хрещення по вірі
А чому бувших католиків.Чому вони надалі такими не є??НавІщо вони вийшли з католицької церкви.Хіба у ній не можна бути праведником таким як 50-ик.?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27407
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 22:41 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ну що за дитячі запитання? Та вважайте собі як хочете...
sss написав:
А чому бувших католиків.Чому вони надалі такими не є??НавІщо вони вийшли з католицької церкви.Хіба у ній не можна бути праведником таким як 50-ик.?
Причини бувають різні. У кожного своє життя.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27410
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 22:51 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Ну що за дитячі запитання? Та вважайте собі як хочете...
Ну дитячі це для того аби зрозуміли їхню суть та не виляли куди заманеться.То є ваш колектив християнською церквою чи ні??Таким чином думаю ви не увильнете від запитання кажучи буцім праведники такі як ви до церкви не ходять,а церквою є?? :)
Сонячник написав:
sss написав:
Причини бувають різні. У кожного своє життя.
Ага,вон воно що.А як думаєте чи для того щоб бути таким як ви-"народженим від Духа Святого" треба виходити з тої церкви де ти є??Ну приміром з тої ж католицької?? :? :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27413
UNREAD_POSTДодано: 07 грудня 2010, 23:07 

Востаннє тут були:
sss написав:
А як думаєте чи для того щоб бути таким як ви-"народженим від Духа Святого" треба виходити з тої церкви де ти є??Ну приміром з тої ж католицької?? :? :)
Народитися від Бога можна у будь-якому місці, навіть у Вавилоні. А вже народжені згори християни йдуть за Христом, Який вкладає Закон Божий на серце: Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть. І Я життя вічне даю їм, і вони не загинуть повік, і ніхто їх не вихопить із Моєї руки. (Iван.10:27)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27425
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 14:15 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
А як думаєте чи для того щоб бути таким як ви-"народженим від Духа Святого" треба виходити з тої церкви де ти є??Ну приміром з тої ж католицької?? :? :)
Народитися від Бога можна у будь-якому місці, навіть у Вавилоні. А вже народжені згори християни йдуть за Христом, Який вкладає Закон Божий на серце: Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть. І Я життя вічне даю їм, і вони не загинуть повік, і ніхто їх не вихопить із Моєї руки. (Iван.10:27)
Якось неоднозначно висловлюєтесь.От приміром католик в певний час свого життя народиться від Бога подібно як ви колись.То чи треба йому залишати католицьку церкву(колектив)??? Також ви знову неоднозначно висловлюєтесь і щодо "народжені згори християни йдуть за Христом".Йти за Христом ви маєте на увазі йти до якоїсь конкретної церкви(колективу),приміром до такого як у вас??чи це просто означає слухатись Христа??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27430
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 14:57 

Востаннє тут були:
sss написав:
Якось неоднозначно висловлюєтесь.От приміром католик в певний час свого життя народиться від Бога подібно як ви колись.То чи треба йому залишати католицьку церкву(колектив)??? Також ви знову неоднозначно висловлюєтесь і щодо "народжені згори християни йдуть за Христом".Йти за Христом ви маєте на увазі йти до якоїсь конкретної церкви(колективу),приміром до такого як у вас??чи це просто означає слухатись Христа??
Коли людина покоряється Христу і стає частиною Христового Тіла, то це зовсім не означає йти до якогось колективу, а власне слухатись Христа, перебуваючи в Його Слові та у спільності з Богом. Бо хто посвятив своє життя Богу, перебуває у Христі і водиться Духом Святим, той вже є членом Церкви Христової. Це головне. А тоді вже Сам Господь веде Своїх овець шляхом випробування їхньої віри через страждання і переслідування. На цій дорозі будуть зустрічатися як брати й сестри по вірі, які своїм прикладом спонукатимуть до святості, а також і сини лукавого (вовки в овечій шкурі), які будуть зводити від святості. Одні і другі можуть знаходитися в одній і тій же церкві.

Звичайно, що кожен віруючий запитається в Господа: а чи є ще десь такі самі віруючі? Якщо є віруючі, то Господь обов'язково їх зведе (як я писав на початку теми про поляка). А може й буде молитися за своїх рідних, сусідів чи знайомих, і по молитві Господь може дати й їм покаяння. У кожного свій шлях до Бога. Отак будується Церква.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27446
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 17:34 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Коли людина покоряється Христу і стає частиною Христового Тіла, то це зовсім не означає йти до якогось колективу, а власне слухатись Христа, перебуваючи в Його Слові та у спільності з Богом. Бо хто посвятив своє життя Богу, перебуває у Христі і водиться Духом Святим, той вже є членом Церкви Христової. Це головне. А тоді вже Сам Господь веде Своїх овець шляхом випробування їхньої віри через страждання і переслідування. На цій дорозі будуть зустрічатися як брати й сестри по вірі, які своїм прикладом спонукатимуть до святості, а також і сини лукавого (вовки в овечій шкурі), які будуть зводити від святості. Одні і другі можуть знаходитися в одній і тій же церкві..
А всеж чи потрібно католику покидати свій колектив(церкву),ХВЄ свій???,чи можна все життя залишатись у цій як ви сказали -" системі так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон"??? :?
Цитата:
Звичайно, що кожен віруючий запитається в Господа: а чи є ще десь такі самі віруючі?.
А що свого колективу(церкви) віруючих недостатньо??
Цитата:
Якщо є віруючі, то Господь обов'язково їх зведе (як я писав на початку теми про поляка). А може й буде молитися за своїх рідних, сусідів чи знайомих, і по молитві Господь може дати й їм покаяння. У кожного свій шлях до Бога. Отак будується Церква
Церква християнська??чи Христова??Ну і чи вважаєте ви реєстрованних 50-ків такими ж віруючими як ВИ(ваш колектив) та отой поляк і його колектив??Чому власне питаю про це,бо ви розказували про оте чудо-зведення вас з тим поляком,колектив якого у тій місцевості був чи не єдиний з подібними поглядами.То хіба жодної церкви 50-ків там не було???В чому особливість церкви отого поляка??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27450
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 18:26 

Востаннє тут були:
sss написав:
А всеж чи потрібно католику покидати свій колектив(церкву),ХВЄ свій???,чи можна все життя залишатись у цій як ви сказали -" системі так званих християнських церков ("які кажуть, що є церквою.., але насправді... є блудницею зі світом"),і складає Великий Вавилон"??? :?
Якщо християнин знаходиться у Вавилонській церкві, то він у цій церкві є сіллю і через нього Господь утримує відступлення від святості. Бо вже діється таємниця беззаконня; тільки той, хто тримає тепер, буде тримати, аж поки не буде усунений він із середини. (2Сол.2:8)
І почув я інший голос із неба, який говорив: Вийдіть із нього, люди мої, щоб не сталися ви спільниками гріхів його, і щоб не потрапили в карання його. Гріхи бо його досягли аж до неба, і Бог ізгадав про неправди його.
(Об.18:4-5)
А коли народ Божий вийде з Вавилону, то виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме. (2Сол.2:3-4)
Так як Тіло Христове має багато членів, так само й беззаконник має своїх слуг у всьому світі, які вже посіли в Божих храмах і ведуть народ за собою.

І це вже збувається.
sss написав:
Церква християнська??чи Христова??Ну і чи вважаєте ви реєстрованних 50-ків такими ж віруючими як ВИ(ваш колектив) та отой поляк і його колектив??Чому власне питаю про це,бо ви розказували про оте чудо-зведення вас з тим поляком,колектив якого у тій місцевості був чи не єдиний з подібними поглядами.То хіба жодної церкви 50-ків там не було???В чому особливість церкви отого поляка??
Немає реєстрованих чи нереєстрованих 50-ків. Є реєстровані союзи та церкви, які були покликані допомагати віруючим, наприклад, у питаннях відкриття Домів молитви, спільних євангелізацій, та інших нібито добрих цілей. І зараз ще є реєстровані п'ятидесятницькі церкви, де проповідують Христа розп'ятого.

Але у п'ятидесятників є така особливість, що не церкви виникли внаслідок діяльності союзів, а союзи виникли на основі п'ятидесятницьких церков. На мій погляд, спочатку були вівці Христові, а вже над ними появилися лідери, щоб доїти вівців. :yes: Це також одна з ознак Вавилону.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27495
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 22:45 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Якщо християнин знаходиться у Вавилонській церкві, то він у цій церкві є сіллю і через нього Господь утримує відступлення від святості. А коли народ Божий вийде з Вавилону, то [b]виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме. (2Сол.2:3-4)Так як Тіло Христове має багато членів, так само й беззаконник має своїх слуг у всьому світі, які вже посіли в Божих храмах і ведуть народ за собою..
Ну закрутив так закрутив.Отож непотрібно виходити з тої церкви де ти є.То навіщо тутешні приміром 50-ки вийшли??Також ви??чи ви з народження 50-ик??Ну й стосовно сіллі-Про кого не питатиму,а от як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та нвіщо??-це ж вавилон,блудниця!!Знову до прикдаду в католиків,тих же ХВЄ??Як на мене, помітно що "господь" навпаки через таких християн начебто хоче повернути інш туди де є як видно з ваших слів оте відступлення до блудниці,до вавилону!!Тут на форумі це нерідкість,чи не так??Також незрозуміло,КОЛИ, вийде чи має вийти народ Бога з Вавилону??Вибачайте що знову питання.Всеж не докінця зрозуміло.
Цитата:
Немає реєстрованих чи нереєстрованих 50-ків. Є реєстровані союзи та церкви,.
А що ті союзи чи церкви це не тіж люди які себе наз50-ками??
Цитата:
І зараз ще є реєстровані п'ятидесятницькі церкви, де проповідують Христа розп'ятого..
також є і нераєстрованні церкви 50-ків такі як ваша та того поляка.Так??То чи є ті реєстрованні колективи 50-ків такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??Чому ви нереєструєтесь??Чим особлива ваша 50цька церква та церква того поляка(серед інш50-цьких церков),в тій широкій місцевості,яка була чи не одною,і яку ви чудом найшли??
Цитата:
Отак будується Церква.
повторюю християнська чи Христова??

Цитата:
Але у п'ятидесятників є така особливість, що не церкви виникли внаслідок діяльності союзів, а союзи виникли на основі п'ятидесятницьких церков. На мій погляд, спочатку були вівці Христові, а вже над ними появилися лідери, щоб доїти вівців. :yes: Це також одна з ознак Вавилону.
Лідери це хто?-пастирі ,єпископи??Ну так,до них ставляться високі вимоги То в чому проблема,чому доять.Псуються?Ну так знімайте,виключайте??От у вас пастир вас доїть??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27505
UNREAD_POSTДодано: 08 грудня 2010, 23:24 

Востаннє тут були:
sss написав:
Також незрозуміло,КОЛИ, вийде чи має вийти народ Бога з Вавилону??Вибачайте що знову питання.Всеж не докінця зрозуміло.
Це вже інша тема. Вийдуть, коли голос почують.
sss написав:
То чи є ті реєстрованні колективи 50-ків такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??Чому ви нереєструєтесь??

Та не колективи є віруючими, а окремі люди можуть бути віруючими. Віруючий не обов'язково може входити в державну організацію, але є членом Церкви Христової.
sss написав:
Лідери це хто?-пастирі ,єпископи??Ну так,до них ставляться високі вимоги То в чому проблема,чому доять.Псуються?
Лідери - це ті, хто ведуть козлів за собою, а не за Христом. Єпископ чи пастир, що поставлений Богом, служить вівцям, щоб вони йшли за Христом.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>