Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 01:05

Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: П'ятидесятники
27566
UNREAD_POSTДодано: 10 грудня 2010, 16:32 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Сонячник написав:
sss написав:
Також незрозуміло,КОЛИ, вийде чи має вийти народ Бога з Вавилону??Вибачайте що знову питання.Всеж не докінця зрозуміло.
Це вже інша тема. Вийдуть, коли голос почують??
Ну інша так інша.Увильнув непогано :yes:
.
sss написав:
То чи є ті реєстрованні колективи 50-ків такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??Чому ви нереєструєтесь??
Цитата:
Та не колективи є віруючими, а окремі люди можуть бути віруючими. Віруючий не обов'язково може входити в державну організацію, але є членом Церкви Христової.??
А хіба ці окремо віруючі люди не збираються у такі колективи?То я пишучи про колективи маю на увазі людей.Хіба ви досі цього не зрозуміли.Тож-чи є ті реєстрованні люди 50-ки такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??Чому ви нереєструєтесь??Чим особлива ваша 50цька церква та церква того поляка(серед інш50-цьких церков),в тій широкій місцевості,яка була чи не одною,і яку ви чудом найшли??
Цитата:
Лідери - це ті, хто ведуть козлів за собою, а не за Христом. Єпископ чи пастир, що поставлений Богом, служить вівцям, щоб вони йшли за Христом.
Ого,он як воно.А яким чином зявляються оті "лідери" у ваших колективах??Ну й вибачте але я знову змушений повторити те чого я не зрозумів з ваших відповідей-як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та нвіщо??-це ж вавилон,блудниця!!Знову до прикдаду в католиків,тих же ХВЄ??Як на мене, помітно що "господь" навпаки через таких християн начебто хоче повернути інш туди де є як видно з ваших слів оте відступлення до блудниці,до вавилону!!Тут на форумі це нерідкість,чи не так??
:? Також чи є ваш колектив 50ків церквою??Чи вважаєте ви її теж блудницею?
:?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27589
UNREAD_POSTДодано: 10 грудня 2010, 22:40 

Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
sss написав:
Тож-чи є ті реєстрованні люди 50-ки такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??

Люди всюди одинакові.
sss написав:
Чому ви нереєструєтесь??
Навіщо?
sss написав:
Чим особлива ваша 50цька церква та церква того поляка(серед інш50-цьких церков),в тій широкій місцевості,яка була чи не одною,і яку ви чудом найшли??
Нічим не особлива. Я цей приклад навів лише для того, щоб показати, що існують нічим не особливі незалежні церкви, які не роблять собі реклами, але їх знає Господь.
sss написав:
Ого,он як воно.А яким чином зявляються оті "лідери" у ваших колективах??
Ну, це не так у п'ятидесятницьких церквах, як у так званих "харизматичних" або з "харизматичним" нахилом.
Читайте тему "Харизмати і п'ятдесятники - яка різниця?"
sss написав:
Також чи є ваш колектив 50ків церквою??Чи вважаєте ви її теж блудницею?
Мій колектив - це Церква Христова. Блудниця - це псевдо християнська церква чи організація, яка запевняє своїх членів, що вони мають спасіння у цій церкві, а не у Христі.
Вавилон обговорюється в іншій темі.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27625
UNREAD_POSTДодано: 11 грудня 2010, 21:18 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Цитата:
Мій колектив - це Церква Христова. Блудниця - це псевдо християнська церква чи організація, яка запевняє своїх членів, що вони мають спасіння у цій церкві, а не у Христі.

Парадокс в тому, що так вважають 99% усіх церков включаючи тих, кого ти називаєш Блудницею. :)

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27641
UNREAD_POSTДодано: 12 грудня 2010, 00:08 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Братик написав:
Цитата:

Парадокс в тому, що так вважають 99% усіх церков включаючи тих, кого ти називаєш Блудницею. :)

Блудниця - це ті що грішать відкрито, чи потаємно. Бо Блудниця це можна сказати образ Церкви. Бо Церква (Невіста) - це свята, чиста, жива по Писанню. А назва тут не до чого.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27754
UNREAD_POSTДодано: 14 грудня 2010, 09:38 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Братик написав:
Цитата:

Блудниця - це ті що грішать відкрито, чи потаємно. Бо Блудниця це можна сказати образ Церкви. Бо Церква (Невіста) - це свята, чиста, жива по Писанню. А назва тут не до чого.
Пане Протистант ваш брат протистант називає блудницею не тих хто грішить,а "християнські церкви які запевняють своїх членів,що вони мають спасіння у цій церкві".То я так і не зрозумів,Ваша церква-блудниця чи ні??.Ваша церква християнська?-так.Запевняє своїх членів,що вони матимуть спасіння у цій церкві??-мабуть що так,адже навіщо ви її тримаєтесь???То блудниця чи ні??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27757
UNREAD_POSTДодано: 14 грудня 2010, 10:33 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Тож-чи є ті реєстрованні люди 50-ки такими ж віруючими як і ви нереєстрованні??
Люди всюди одинакові.
Та я не про людей питаю,а про віруючих.Чи реєстровані 50-ки такі ж як ви та той поляк ,віруючі??Чи якось відрізняються по вірі??
sss написав:
Чому ви нереєструєтесь??
Цитата:
Навіщо?
Для того що й інші подібні 50-ки!Навіщо вони те роблять?.Он церква Протестанта реєстрована,-навіщо??
Для прикладу вдамся до припущення.Якби завтра провідники вашої церкви(колективу) зареєстрували вашу церкву,чи ви б і далі відвідували її так само як робите це сьогодні???
sss написав:
Чим особлива ваша 50цька церква та церква того поляка(серед інш50-цьких церков),в тій широкій місцевості,яка була чи не одною,і яку ви чудом найшли??
Цитата:
Нічим не особлива. Я цей приклад навів лише для того, щоб показати, що існують нічим не особливі незалежні церкви, які не роблять собі реклами, але їх знає Господь
Нічим не особлива-тобто така ж як і інші 50-цькі церкви,.То хіба ви її знайшли чудом??Такі ж церкви в Польщі це нерідкість.Хіба ні??"Така ж незалежна"-від чого??"не роблять собі реклами"-Як це?Чи це погано?,чи похристиянськи?"Їх знає Господь"-що вам додає такої впевненості??.
sss написав:
Ого,он як воно.А яким чином зявляються оті "лідери" у ваших колективах??
Цитата:
Ну, це не так у п'ятидесятницьких церквах, як у так званих "харизматичних" або з "харизматичним" нахилом.
Не зрозумів,то в 50-цьких церквах не доять??Немає лідерів??Ви ж писали-"Але у п'ятидесятників є така особливість, що не церкви виникли внаслідок діяльності союзів, а союзи виникли на основі п'ятидесятницьких церков. На мій погляд, спочатку були вівці Христові, а вже над ними(50-ками) появилися лідери, щоб доїти вівців"!!!То хто такі лідери які зявились над вівцями Христа(так званими 50-ками)???Яким чином вони зявились над тими вівцями(50-ками)??
sss написав:
Також чи є ваш колектив 50ків церквою??Чи вважаєте ви її теж блудницею?
Цитата:
Мг,цікаво. :?То якщо християнська церква не запевняє своїх членів у тому що вони мають у ній спасіння,а в Христі,то її можна вважати Христовою,подібно так як вашу??Навіщо тоді до такої Христової церкви належати,відвідувати її??Спасіння ж не в церкві Христовій а в Христі??Також цікаво,а які знані вам псевдо церкви запевняють що спасіння не в Христі,а лише в церкві??
Ну і ви щось по цьому промовчали:- як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??-це ж вавилон,блудниця :???: !!Знову до прикдаду в католиків,тих же ХВЄ??Як на мене, помітно що "господь" навпаки через таких християн начебто хоче повернути інш туди де є як видно з ваших слів оте відступлення до блудниці,до вавилону!!Тут на форумі це нерідкість,чи не так?? :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27760
UNREAD_POSTДодано: 14 грудня 2010, 12:00 

Востаннє тут були:
sss написав:
Та я не про людей питаю,а про віруючих.Чи реєстровані 50-ки такі ж як ви та той поляк ,віруючі??Чи якось відрізняються по вірі??
Всі люди мають одинакові риси і чимось відрізняються. Так само й віруючі. У кожного своя віра.
sss написав:
Для прикладу вдамся до припущення.Якби завтра провідники вашої церкви(колективу) зареєстрували вашу церкву,чи ви б і далі відвідували її так само як робите це сьогодні???
Скільки я вже пояснював, а ви нічого не розумієте. Церква Христова - це віруючі люди, в яких перебуває Христос. Церкву не відвідують, а в ній перебувають. Її неможливо зареєструвати. Зареєструвати можна громадську організацію (храм, дім молитви, зал царства), але організація - це не Церква.
sss написав:
Нічим не особлива-тобто така ж як і інші 50-цькі церкви,.То хіба ви її знайшли чудом??Такі ж церкви в Польщі це нерідкість.Хіба ні??"Така ж незалежна"-від чого??"не роблять собі реклами"-Як це?Чи це погано?,чи похристиянськи?"Їх знає Господь"-що вам додає такої впевненості??.
Ну, це лише моя думка.
sss написав:
Не зрозумів,то в 50-цьких церквах не доять??Немає лідерів??То хто такі лідери які зявились над вівцями Христа(так званими 50-ками)???Яким чином вони зявились над тими вівцями(50-ками)??
Якщо є такі лідери, що доять віруючих, то вони за це понесуть. Бог все знає.
sss написав:
То якщо християнська церква не запевняє своїх членів у тому що вони мають у ній спасіння,а в Христі,то її можна вважати Христовою,подібно так як вашу??Навіщо тоді до такої Христової церкви належати,відвідувати її??Спасіння ж не в церкві Христовій а в Христі??
Правильно, спасіння у Христі, а не в церкві. У Церкву Христову можливо увійти лише через Двері - через Христа. І кожен, хто увійде через Христа, і зостанеться в Ньому, той стане Тілом Христовим, а отже й буде членом Церкви Христової.
sss написав:
Також цікаво,а які знані вам псевдо церкви запевняють що спасіння не в Христі,а лише в церкві??
Не знаю, бо тим не цікавлюся.
sss написав:
Ну і ви щось по цьому промовчали:- як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??-це ж вавилон,блудниця :???: !!

Відповідь шукайте у темі: Великий Вавилон: духовне значення

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27824
UNREAD_POSTДодано: 16 грудня 2010, 01:09 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Всі люди мають одинакові риси і чимось відрізняються. Так само й віруючі. У кожного своя віра.??
Сонячнику ви вдаєте чи справді не розумієте про що я вас питаю.Я не про риси людей чи інші відмінності пишу.Я запитую вас щодо ваших віро переконань,чи вони такі ж як і у 50-ків які належать до реєстрованих общин?? Та що особливого було у тій чодо знахідці церкви того поляка??
sss написав:
Цитата:
Скільки я вже пояснював, а ви нічого не розумієте. Церква Христова - це віруючі люди, в яких перебуває Христос..
Але чи є така церква християнською.Що ви розумієте під висловом церква??Чи є ваш колектив церквою??Чому ви не даєте чітких відповідей ,а й далі крутите туди суди???
Цитата:
Церкву не відвідують, а в ній перебувають.
Так що таке ота ЦЕРКВА я в якій перебувають??!
Цитата:
Її неможливо зареєструвати. Зареєструвати можна громадську організацію (храм, дім молитви, зал царства), але організація - це не Церква.
Так що таке церква,і чим вона відрізняється від релігійної громадської організації??
sss написав:
Цитата:
Ну, це лише моя думка.
Думка стосовно чого??Я,помітили,ціквлюсь не одною думкою
sss написав:
Не зрозумів,то в 50-цьких церквах не доять??Немає лідерів??То хто такі лідери які зявились над вівцями Христа(так званими 50-ками)???Яким чином вони зявились над тими вівцями(50-ками)??
Цитата:
Якщо є такі лідери, що доять віруючих, то вони за це понесуть. Бог все знає.
Он як воно.То нащо крутити,в харизматах і т д.В 50-ках тоже є.Алеж як вони зявляються,ви не відповіли??Чи якось можете цьому завадити??
sss написав:
То якщо християнська церква не запевняє своїх членів у тому що вони мають у ній спасіння,а в Христі,то її можна вважати Христовою,подібно так як вашу??Навіщо тоді до такої Христової церкви належати,відвідувати її??Спасіння ж не в церкві Христовій а в Христі??
Цитата:
Правильно, спасіння у Христі, а не в церкві. У Церкву Христову можливо увійти лише через Двері - через Христа. І кожен, хто увійде через Христа, і зостанеться в Ньому, той стане Тілом Христовим, а отже й буде членом Церкви Христової
Якщо помітили ,то я вас питаю про церкву,тобто общину ХРИСТИЯНСЬКУ,,а не Христову.Навіщо до такої общини чи колективу ходити??От ви ходите до свого колективу віруючих,НАВІЩО??Навіщо 50-ки по неділях ходять до своїх колективів.??.
sss написав:
Також цікаво,а які знані вам псевдо церкви запевняють що спасіння не в Христі,а лише в церкві??
Цитата:
Не знаю, бо тим не цікавлюся
Он як воно.То нащо пишете те чого не знаєте та чим не цікавитесь??Чи ба нелукавите Сонячнику пишучи те чого не знаєте??
sss написав:
Ну і ви щось по цьому промовчали:- як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??-це ж вавилон,блудниця :???: !!

Цитата:
Відповідь шукайте у темі: Великий Вавилон: духовне значення
Гм, а що самі розяснити те що написали не бажаєте.Повірте,одразу після вашого першого натяку на ту тему про Вавилон шукав там відповідь по цьому та й ніц не знайшов.Будьте добрі,якщо зможете дайте бодай ссилку де є та відповідь стосовно питання-як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??-це ж вавилон,блудниця :???:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27832
UNREAD_POSTДодано: 16 грудня 2010, 14:07 

Востаннє тут були:
sss, пробачте мені, але я не спроможний викласти свою думку так, щоб Ви зрозуміли.
sss написав:
Повірте,одразу після вашого першого натяку на ту тему про Вавилон шукав там відповідь по цьому та й ніц не знайшов. Будьте добрі,якщо зможете дайте бодай ссилку де є та відповідь стосовно питання-як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??
Прошу, ось тут: viewtopic.php?p=27595#p27595

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27954
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2010, 20:58 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss, пробачте мені, але я не спроможний викласти свою думку так, щоб Ви зрозуміли.
sss написав:
Повірте,одразу після вашого першого натяку на ту тему про Вавилон шукав там відповідь по цьому та й ніц не знайшов. Будьте добрі,якщо зможете дайте бодай ссилку де є та відповідь стосовно питання-як буквально Господь через християнина який знаходяться в вавилонській церкві утримує відступлення від святості та навіщо??
Прошу, ось тут: viewtopic.php?p=27595#p27595
Добре,добре.Про це поговоримо сподіваюсь там.Дозвольте нагадати вам про те що мене цікавить тут:-Я не про риси людей чи інші відмінності пишу.Я запитую вас щодо ваших віро переконань,чи вони такі ж як і у 50-ків які належать до реєстрованих общин?? Та що особливого було у тій чодо знахідці церкви того поляка??
Цитата:
Скільки я вже пояснював, а ви нічого не розумієте. Церква Христова - це віруючі люди, в яких перебуває Христос..
Але чи є така церква християнською.Що ви розумієте під висловом церква??Чи є ваш колектив церквою??Чому ви не даєте чітких відповідей ,а й далі крутите туди суди???Так що таке церква,і чим вона відрізняється від релігійної громадської організації??
Якщо помітили ,то я вас питаю про церкву,тобто общину ХРИСТИЯНСЬКУ,,а не Христову.Навіщо до такої общини чи колективу ходити??От ви ходите до свого колективу віруючих,НАВІЩО??Навіщо 50-ки по неділях ходять до своїх колективів.??.
Цитата:
Цитата:
Не знаю, бо тим не цікавлюся
Он як воно.То нащо пишете те чого не знаєте та чим не цікавитесь??Чи ба нелукавите Сонячнику пишучи те чого не знаєте??
Цитата:
Правильно, спасіння у Христі, а не в церкві. У Церкву Христову можливо увійти лише через Двері - через Христа. І кожен, хто увійде через Христа, і зостанеться в Ньому, той стане Тілом Христовим, а отже й буде членом Церкви Христової

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27957
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2010, 21:25 

Востаннє тут були:
sss, Ви повторюєте ті ж питання, на які уже отримали відповіді. Якщо Ви не розумієте, то не розумійте. Просіть в Бога мудрості, щоб не задавали одні і ті ж беззмістовні питання.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

27959
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2010, 21:44 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss, Ви повторюєте ті ж питання, на які уже отримали відповіді. Якщо Ви не розумієте, то не розумійте. Просіть в Бога мудрості, щоб не задавали одні і ті ж беззмістовні питання.
Пробачте але я їх непомітив мабуть.Просто скопіюйте ті відповіді та подайте напроти запитань які я поставив у останньому повідомленні,аби я зміг це зрозуміти.Буду дуже вдячний :yes:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: П'ЯТИДЕСЯТНИКИ
28277
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 13:47 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
17 січня 2011, 07:53
Написано: 8
Протестант написав:
Nurono написав:
Вірю, краще за п'ятидесятників цього ніхто не зробить.

От це питання завжди задають католики, бо рахують нас біснуватими. Ти давай одразу задавай запитання. :???: А ваші знають свою історію?

Загалом-то, біснуватими вас рахують не лише католики, і не лише православні. Такої ж думки про вас дотримуються всі класичні протестантські конфесії - англіканські віруючі, лютеранські, методистські, а з числа нео-протестантів - баптисти, хоча і з деякими обумовленостями, на кшталт "перебування під впливом нечистих духів, що виявляється у екстатичній формі", та т.п.
Щоправда подібної ж думки дотримуються й адвентисти, хоча в них і власних "бульок" у вигляді пророцтв власних "пророків" більше, ніж достатньо.
Тому, думаю, що зводити весь зміст питання до католицького неприйняття п'ятидесятництва на самому ж початку цієї теми не було дуже відвертим.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

28278
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 14:02 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
вигляді пророцтв власних "пророків" більше, ніж достатньо.Тому, думаю, що зводити весь зміст питання до католицького неприйняття п'ятидесятництва на самому ж початку цієї теми не було дуже відвертим.

Оскільки ви не в курсі що Nurono виступає як захисник католиків, тому так і писав. Мова йшла між католиком і п’ятидесятником. І те що написано що віровизнання в Nurono «ХРИСТИЯНИН» сьогодні просто християн немає.

Ну, а ви, якої думки?

Цитата:
ж початку цієї теми не було дуже відвертим.

От ви написали що ви теж «ХРИСТИЯНИН» хіба це відверта відповідь, ви із першого повідомлення не повну правду говорите.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28279
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 14:21 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
«ХРИСТИЯНИН» сьогодні просто християн немає... От ви написали що ви теж «ХРИСТИЯНИН» хіба це відверта відповідь, ви із першого повідомлення не повну правду говорите.
Якщо ми христоцентричні і належимо Христу, то ми - просто християни. Якщо ж ми належимо до якоїсь конфесії, то ми "католики" чи "п'ятидесятники" чи "баптисти".
І сама назва "п'ятидесятники" не характеризує Церкву Христову, бо окрім правдивих віруючих, яких називають п'ятидесятниками, є ще псевдохристияни, яких також називають п'ятидесятниками.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>