Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 01:08

Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: П'ятидесятники
28280
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 14:31 

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Сонячник написав:
Якщо ми христоцентричні і належимо Христу, то ми - просто християни. Якщо ж ми належимо до якоїсь конфесії, то ми "католики" чи "п'ятидесятники" чи "баптисти".

Два питання:

1. Особисто ти належиш до якоїсь конфесії? Куди ти ходиш на зібрання? Хто тебе хрестив?
2. Якщо я належу до якоїсь конфесія, то виходить я автоматично неможу належити до Христової Церкви? І чи може бути той хто себе рахує що він належить Христові себе обманювати?

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28286
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 14:51 

Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
SerGio написав:
Загалом-то, біснуватими вас рахують не лише католики, і не лише православні.

Послідовники Христові не можуть бути біснуватими. І не всі п'ятидесятники є біснуватими, і не можна говорити, що всі п'ятидесятники водяться злим духом, а лише обманщики, які не прийняли Слово Христове і не живуть заповідями Христовими, і називають себе п'ятидесятниками чи харизматами, щоб зневажити правдиву дорогу.
Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх! Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі. (Матв.7:20-21)

Але хто слідує за Христом, не дивуйтеся, що вас називають біснуватими. Бо Сам Христос так сказав: Учень не більший за вчителя, а раб понад пана свого. Доволі для учня, коли буде він, як учитель його, а раб як господар його. Коли Вельзевулом назвали господаря дому, скільки ж більше назвуть так домашніх його! Але не лякайтеся їх. (Матв.10:24-26)
Протестант написав:
Особисто ти належиш до якоїсь конфесії? Куди ти ходиш на зібрання? Хто тебе хрестив?
Ні, я не належу до жодної конфесії. Хрестив у воді служитель Ісуса Христа, а Духом Святим хрестив Сам Христос у полі. Збираємося з дітьми Божими.
Протестант написав:
Якщо я належу до якоїсь конфесії, то виходить я автоматично не можу належити до Христової Церкви? І чи може бути той хто себе рахує що він належить Христові себе обманювати?
Хто належить конфесії, той служить конфесії і людей приводить до конфесії. А хто належить Христу, той йде сам за Христом, та інших приводить до Христа.
Але на мою думку, можна бути членом релігійної організації, але належати Христу. Але далеко не кожен член релігійної організації належить Христу.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
-1
(0-1)

URL Догори
Відсутній

28298
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 15:36 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Якщо ти себе не вважаєш пятидесятником, то що робиш у даній темі?
Друге. Чому доступ до даної теми відкритий для всіх бажаючих?

Хай благословить тебе Господь!
-1
(0-1)

URL Догори
Відсутній

28339
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 20:32 

Востаннє тут були:
05 серпня 2019, 12:31
Написано: 413
Сонячник написав:
Ні, я не належу до жодної конфесії.
Отже, Ви не є "не реєстрованим п'ятидесятником" і до них - "не реєстрованих" не ходите?
Сонячник написав:
Духом Святим хрестив Сам Христос у полі.
О-го, як голосно сказано. І Ви Його бачили? - маю на увазі Христа.

Люби Господа в усьому більше! Господь благословляє тебе, і дає тобі мир!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28342
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 21:02 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
Сонячник написав:
Духом Святим хрестив Сам Христос у полі.
О-го, як голосно сказано. І Ви Його бачили? - маю на увазі Христа.

Не коректне запитання, а ти Його бачив?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28344
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 21:42 

Востаннє редаговано Nurono 25 грудня 2010, 21:57 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Я ж не кажу:
Сонячник написав:
Духом Святим хрестив Сам Христос
Ти розумієш!? Мені ще цікаво як це відбулось.
Сонячник написав:
Послідовники Христові не можуть бути біснуватими. І не всі п'ятидесятники є біснуватими
Дивись, як гарно виходить: 1."Послідовники Христові не можуть бути біснуватими", 2."не всі п'ятидесятники є біснуватими", 3.Деякі п'ятидесятники є біснуваті (бо: "не можна говорити, що всі п'ятидесятники водяться злим духом"), 4.Отже: всі біснуваті п'ятидесятники не є послідовниками Христа.
А тепер питання: як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :? ? Адже багато п'ятидесятників стверджують, що їх "хрестив сам Христос".
SerGio написав:
Тому, думаю, що зводити весь зміст питання до католицького неприйняття п'ятидесятництва на самому ж початку цієї теми не було дуже відвертим.
Тут береться до уваги (поки мені не зрозуміла) шкала Вавилону. Католики, як тут пишуть, це "повний Вавилон" - тобто "соборний". Далі по спадистій до баптистів - це вже "помісний". Здогадуюсь, що "помісний" теж має якусь степінь. От куди вмістити "свідків" :? може це буде "дочірній Вавилон" до "помісного Вавилону" адвентистів? :D
Протестант написав:
І те що написано що віровизнання в Nurono «ХРИСТИЯНИН» сьогодні просто християн немає.
:hi: адмін сказав що є - значить є ;-D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28346
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 21:56 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
Протестант написав:
Я ж не кажу:
Сонячник написав:
.Ти розумієш!? Мені ще цікаво як це відбулось.

Ну ти вроді тоже десь писав що ти хрещений Д.С.. Якщо так то хто тебе охрестив?

Цитата:
SerGio написав:
Тому, думаю, що зводити весь зміст питання до католицького неприйняття п'ятидесятництва на самому ж початку цієї теми не було дуже відвертим.
Тут береться до уваги (поки мені не зрозуміла) шкала Вавилону. Католики, як тут пишуть, це "повний Вавилон" - тобто "соборний".

Я не тільки католиків мав на увазі. А всі хто себе називає християнами і грішить є блудницями. І звісно протестантів хватає. 2Тим.3:5 вони мають вигляд
благочестя, але сили його відреклися

Цитата:
Далі по спадистій до баптистів - це вже "помісний". Здогадуюсь, що "помісний" теж має якусь степінь. От куди вмістити "свідків" :? може це буде "дочірній Вавилон" до "помісного Вавилону" адвентистів? :D

Ну і фантастика у тебе.

Nurono написав:
Протестант написав:
І те що написано що віровизнання в Nurono «ХРИСТИЯНИН» сьогодні просто християн немає.
:hi: адмін сказав що є - значить є ;-D

Та він для таких як ти написав це, "таємних учнів". Я теж би не проти бути християнином, але це не повна правда.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28347
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 22:07 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
О сколько нам откритій чудних, готовіт просвєщєнья час :cry: де-е-е я писав що мене хрестив сам Христос????
Протестант написав:
Я не тільки католиків мав на увазі
та певно що так... гілка про "блудницю" те саме говорить.
Протестант написав:
Ну і фантастика у тебе
це реалії в гілці "історія п'ятидесятників"... а "прикольно" :D
Протестант написав:
Я теж би не проти бути християнином, але це не повна правда.
т-с-с... більше так не кажи, а то ще подумають що ти з тих... що хто-зна як їх пізнати...
Ти вже розгадав як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: П'ЯТИДЕСЯТНИКИ
28348
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 22:11 

Востаннє редаговано Протестант 25 грудня 2010, 22:22 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
SerGio написав:
Такої ж думки про вас дотримуються всі класичні протестантські конфесії - англіканські віруючі, лютеранські, методистські, а з числа нео-протестантів - баптисти
Якщо ви чистокровний протестант, то ви забули слова Лютера " Sola Scriptura – “Библия и только Библия”. Ви немаєте право себе називати протестантом якщо ви спираєтеся на інші книги крім Біблії.

Цитата:
хоча і з деякими обумовленостями, на кшталт "перебування під впливом нечистих духів, що виявляється у екстатичній формі", та т.п.

То ви стверджуєте що я Бога просив Д.С. , а Він мені дав духа біснуватого?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28350
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 22:19 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
де-е-е я писав що мене хрестив сам Христос????

Це питання, а не ствердження.

Nurono написав:
Ти вже розгадав як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :?

Я за своє життя таких не бачив. А те що І.Х. обіцяв що буде христити Д.С. , я так і вірю. І так воно є.
Це знають добре ті що не мають Д.С. А ти знаєш? SerGio напевно знає, якщо так твердо пише? А може у нього всі п’ятидесятники біснуваті.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28354
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 23:07 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
[/b] Ви немаєте право себе називати протестантом якщо ви спираєтеся на інші книги крім Біблії.
То якщо Ви, SerGio, бажаєте бути протестантом повикидайте з дому на сміття всі книги з бібліотеки, включно з біблійними коментарями, словниками і іншою спец-літеретурою. Ви ж знаєте, що в магазинах п'ятидесятників продають виключно Бібілії. І якщо на обкладинці за автора є Принс чи Вілкерсон то в середині це винятково Біблія. Те саме з іншим товаром. Бо тут використовують тільки Біблію, і якщо інакше, то вони лицеміри!
Протестант написав:
І знову вибачте, але дуже вже хочу знати - а "свідок" коли просить в Бога духа що отримує?
Ну а католик?
Протестант написав:
Це знають добре ті що не мають Д.С. А ти знаєш? SerGio напевно знає, якщо так твердо пише? А може у нього всі п’ятидесятники біснуваті.
Це Соняшник допоміг, до чого тут SerGio?
SerGio, Ви ще не встигли, а вони вже бояться :D
як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :?
Протестант написав:
Я за своє життя таких не бачив
А я бачив. Мені пам'ятно як пророки в одній помісній церкві вашій одне на одного - ото один дух і одна віра! От згадав: підходить пророкиня до пастора і каже - "брате, на вас ворона сіла" (то вона його страшила, бо він хотів будувати дім молитви а пророки не хотіли), а пастор питає - "що це значить?"; пророкиня зробила так :shock: розвернулась і пішла.
То яким духом вона пророкувала?
Протестант написав:
Це питання, а не ствердження.
Протестант написав:
вроді десь... це де і коли?

-2
(0-2)

URL Догори
Відсутній

28359
UNREAD_POSTДодано: 25 грудня 2010, 23:45 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
Протестант написав:
[/b] Ви немаєте право себе називати протестантом якщо ви спираєтеся на інші книги крім Біблії.
То якщо Ви, SerGio, бажаєте бути протестантом повикидайте з дому на сміття всі книги з бібліотеки, включно з біблійними коментарями, словниками і іншою спец-літеретурою. Ви ж знаєте, що в магазинах п'ятидесятників продають виключно Бібілії. І якщо на обкладинці за автора є Принс чи Вілкерсон то в середині це винятково Біблія. Те саме з іншим товаром. Бо тут використовують тільки Біблію, і якщо інакше, то вони лицеміри!

Nurono, що з тобою, хто як не ти тут на форумі саме краще мене знає? От навіть ти базуєш деякі свої доктрини на тому що вчили отці Церкви, а не на Писанню.

Цитата:
Протестант написав:
І знову вибачте, але дуже вже хочу знати - а "свідок" коли просить в Бога духа що отримує?Ну а католик?

А ви і свідки хіба просите у Бога Д.С.? Якщо звісно ти мав на увазі Д.С., бо написав із малої букви, чи ти свідок, Духа пишеш із малої, а сатана із великої?

Цитата:
SerGio, Ви ще не встигли, а вони вже бояться :D

Сонячник сказав що він не п’ятидесятник, вроді тут я один залишився. А чому мені його боятися, я тут уже таких не одних пережив.

Nurono написав:
як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :?
Протестант написав:
Я за своє життя таких не бачив
А я бачив. Мені пам'ятно як пророки в одній помісній церкві вашій одне на одного - ото один дух і одна віра! От згадав: підходить пророкиня до пастора і каже - "брате, на вас ворона сіла" (то вона його страшила, бо він хотів будувати дім молитви а пророки не хотіли), а пастор питає - "що це значить?"; пророкиня зробила так :shock: розвернулась і пішла.

То де ти в даному випадку побачив біснуватих? Якщо пророки це уже біснуваті, то ти мене дивуєш.
А ті що грішать теж тоді біснуваті бо не можуть стриматися від гріха. І у тебе є тоді біс біснуватості, чи ти не грішиш?

Цитата:
То яким духом вона пророкувала?

А ти всі пророцтва розумієш? Хоч ті що Біблії записано. А це що вона сказала ще не означає що він не знає про що мова, а може на даний момент не знав.

Nurono написав:
Протестант написав:
вроді десь... це де і коли?

Ну якщо у вас не вірять у дари С.Д. це ще не означає що немає пророків і інших мов. Я вірю що є, бо так у нас і так вчить Писання.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28363
UNREAD_POSTДодано: 26 грудня 2010, 00:24 

Востаннє тут були:
Nurono написав:
Сонячник написав:
І Ви Його бачили? - маю на увазі Христа... Ти розумієш!? Мені ще цікаво як це відбулось.
Іван Хреститель засвідчив про Христа: Я хрестив вас водою, а Той вас хреститиме Духом Святим. (Мар.1:8) І Христос дав обітницю: І котрий з вас, батьків, як син хліба проситиме, подасть йому каменя? Або, як проситиме риби, замість риби подасть йому гадину? Або, як яйця він проситиме, дасть йому скорпіона? Отож, коли ви, бувши злі, потрапите добрі дари своїм дітям давати, скільки ж більше Небесний Отець подасть Духа Святого всім тим, хто проситиме в Нього? (Лук.11:11-13)
Я вірив, що кожна дитина Божа, яка проситиме Д.С., то Отець Небесний подасть Д.С., а не щось інше.
Я бачив Христа очима віри, і коли я в молитві посвятив своє життя Христу, то Він хрестив мене Д.С. - я пережив велику радість, і до сьогодні я маю цю радість у своєму серці.
Nurono написав:
4.Отже: всі біснуваті п'ятидесятники не є послідовниками Христа.
А тепер питання: як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :? ?
Саме по цьому можна і пізнати. Якщо п'ятидесятник не слідує за Христом, якщо приносить плоди плоті, то він чужий для Христа, не є овечкою Ісуса Христа. Сам Ісус Христос попереджав, що будуть між правдивими християнами фальшиві:
Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки. 16 По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіґи із будяків? 17 Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі. 18 Не може родить добре дерево плоду лихого, ані дерево зле плодів добрих родити. 19 Усяке ж дерево, що доброго плоду не родить, зрубується та в огонь укидається. 20 Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх! 21 Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі. 22 Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не Ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям Твоїм чуда великі творили? 23 І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня! (Матв.7:15-23)
А кожен, хто слідує за Христом і перебуває у Христі - той має Духа Божого.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28364
UNREAD_POSTДодано: 26 грудня 2010, 00:33 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Nurono написав:
4.Отже: всі біснуваті п'ятидесятники не є послідовниками Христа.
А тепер питання: як розпізнати біснуватого п'ятидесятника :? ?
Саме по цьому можна і пізнати. Якщо п'ятидесятник не слідує за Христом, якщо приносить плоди плоті, то він чужий для Христа, не є овечкою Ісуса Христа. Сам Ісус Христос попереджав, що будуть між правдивими християнами фальшиві:
Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки. 16 По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіґи із будяків? 17 Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі. 18 Не може родить добре дерево плоду лихого, ані дерево зле плодів добрих родити. 19 Усяке ж дерево, що доброго плоду не родить, зрубується та в огонь укидається. 20 Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх! 21 Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі. 22 Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не Ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям Твоїм чуда великі творили? 23 І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня! (Матв.7:15-23)
А кожен, хто слідує за Христом і перебуває у Христі - той має Духа Божого.

І це до речі всі стосується, хто називає себе дитиною Божою, хто говорить що він знаходиться у церкві і хто себе називає братом в І.Х. а не тільки п’ятидесятників. 1Кор.5:11 А тепер я писав вам не єднатися з тим, хто зветься братом,

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28368
UNREAD_POSTДодано: 26 грудня 2010, 01:11 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
І це до речі всі стосується, хто називає себе дитиною Божою, хто говорить що він знаходиться у церкві і хто себе називає братом в І.Х. а не тільки п’ятидесятників.
Я не думаю, що це стосується мертвих церков. Такі церкви влаштовують ворога душ людських. Там все можна, окрім протесту проти неправди.

Ворог намагається зневажити саме дорогу правдивих християн, що слідують за Христом: А між людом були й неправдиві пророки, як і будуть між вас учителі неправдиві, що впровадять згубні єресі, відречуться від Владики, що викупив їх, і стягнуть на себе самі скору погибіль. І багато-хто підуть за пожадливістю їхньою, а через них дорога правдива зневажиться. (2Петр.2:1-2)

Оце ті, що ходять за пожадливістю плотською, хто полюбив чудеса і знамена, хто шукав не Божої волі, а своєї слави, бо хотів пророкувати і оздоровляти, але не хотів зректися самого себе, щоб покоритися Христу. Такі люди є чужими для Бога, хоча мають вигляд овечок, бо багато-хто прийняв їх за Божих, ніби вони мають дари від Бога. Вони чинять чудеса і знамена, вони пророкують, вони іншими мовами кричать несамовито, але вони ніколи не знали Христа, і Христос їх не знав.

Але кожен, хто покорився повністю Христу, той отримає дар Духа Святого, і перебуваючи у Христі, він буде приносити благі плоди духа, і Господь його використовуватиме так, як Бог хоче, і Бог його пошле, куди Господь хоче, - у нього немає вже своєї волі.

Ось в чому різниця.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 284 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>