Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 19:04

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
28166
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2010, 17:40 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
хароша дєвачка написав:
...намірів там залишитися не маємо - просто поїхати подивитися "Біг епл". А жити будемо в каучсерферів - це дюди які надають безкоштовно житло - просто так))
Як ви правильно зрозуміли - гршей в нас ду-у-уже мало.
Як нам би пройти візову тяганину? Дуже прошу підкажіть, :sorry: Буду дуже вдячна))
Це мені нагадує "табуретчиків", яким дали візу завдяки їх наївності. Правда у них був досвід жебракування у багатьох країнах світу, а також підтримка журналістів, які стежили, чи дадуть їм візу в черговому посольстві.

Якщо у Вас є досвід такого проживання в інших країнах, в т.ч. у шенген зоні, то можуть дати візу й американці, якщо Ви зможете їх переконати у щирості намірів. У вас має бути якась родзинка, яка переконає офіцера, що Ви не обманюєте. Якби ви побачили Лондон, Париж, Токіо, Рим, а до повного щастя не вистачає ще Нью-Йорк побачити, то це може виглядати переконливо. Але просто так викинути на літак 500 дол., щоб тільки побачити місто, та й ще не маючи грошей - дуже сумнівно.

Простіше отримати візу work&travel. Це принаймні зрозуміло - заробити гроші і побачити Америку. А щоб лише потратити гроші, то дуже сумнівно. Табуретчики принаймні обіцяли заробляти гроші вуличними дійствами...

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28169
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2010, 18:25 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
так, справді, аргумент, що у вас дууже мало грошей піде вам не на користь, хіба що, як каже Сонячник, вони вам повірять за наївність, бо вони уже звикли до того, що в посольстві їх всі переконують, що мають великі достатки. Але випадкові особи, які з порожніми кишенями хочуть відвідати Нью-Йорк, це теж не викликає довіри.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29193
UNREAD_POSTДодано: 18 січня 2011, 22:15 

Востаннє тут були:
20 січня 2011, 17:27
Написано: 4
Всім привіт
У мене є кілька питань, якщо хтось може допомогти буду радий.
Ми з дружиною хочемо поїхати в США в гості до її подруги дитинства, яка вже багато років живе в штатах і запросила нас приїхати нас на три тижні.
Так ось почали ми вивчати анкету для посольства і там деякі пункти трохи не зрозумілі:
1. Пункт "National identification number" це що наш ідентифікаційний код? (На деяких сайтах ябачив що це номер внутрішнього паспорта, а деякі кажуть що його взагалі не треба вписувати)
2. В графі про місячну зарплатню писати офіційну зарплату чи фактичну (офіційна близько 2000 грн, фактична в рази більша)? Адже напишу офіційну то вона не відображає дійсність, напишу фактичну а підтвердити її неможливо. Може взаглі нічого не писати?...
3. В графі про того хто оплачує поїздку кого краще написати мене самого чи нашу подругу зі штатів в якої ми будемо жити і яка нам купує квитки на літак в обі сторони?

Дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29195
UNREAD_POSTДодано: 18 січня 2011, 22:29 

Востаннє тут були:
shelroma написав:
1. Пункт "National identification number" це що наш ідентифікаційний код? (На деяких сайтах ябачив що це номер внутрішнього паспорта, а деякі кажуть що його взагалі не треба вписувати)

Можна нічого не вписувати, або ж вписати ідентифікаційний код - це принципового значення немає (у нашій державі цей код нічого їм не дасть).
shelroma написав:
2. В графі про місячну зарплатню писати офіційну зарплату чи фактичну (офіційна близько 2000 грн, фактична в рази більша)? Адже напишу офіційну то вона не відображає дійсність, напишу фактичну а підтвердити її неможливо. Може взаглі нічого не писати?...
Офіцера цікавлять лише фактичні доходи (точніше, чи достатні доходи). А на довідку там все одно ніхто дивитися не буде. Вони лише запитають і за тембром голосу зроблять висновок чи ви кажете правду.
Можна й доходи не вписувати, а при співбесіді сказати, що достатні (якщо це комерційна таємниця). Це ж не допит, а співбесіда. :)
shelroma написав:
3. В графі про того хто оплачує поїздку кого краще написати мене самого чи нашу подругу зі штатів в якої ми будемо жити і яка нам купує квитки на літак в обі сторони?
Краще написати правду.

P.S. Мені здається, що ця співбесіда - це немов детектор брехні за 30 секунд. Якщо їм здаватиметься, що аплікант каже неправду, то візи не дадуть.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29226
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:28 

Востаннє тут були:
Дякую за допомогу :)

Сонячник написав:
Можна нічого не вписувати, або ж вписати ідентифікаційний код - це принципового значення немає (у нашій державі цей код нічого їм не дасть).

А ви власне що писали в цій графі, якщо не секрет? :oops:
Сонячник написав:
Офіцера цікавлять лише фактичні доходи (точніше, чи достатні доходи). А на довідку там все одно ніхто дивитися не буде. Вони лише запитають і за тембром голосу зроблять висновок чи ви кажете правду.
Можна й доходи не вписувати, а при співбесіді сказати, що достатні (якщо це комерційна таємниця). Це ж не допит, а співбесіда. :)

Так само, а ви яку платню писали, чи у вас вся платня офіційна? :oops:
Сонячник написав:
Краще написати правду.

Я так і думав ;)

Дякую вам :yes:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29305
UNREAD_POSTДодано: 20 січня 2011, 10:48 

Востаннє тут були:
і ще питаннячко.
на сторінці про освіту, а саме про ВНЗ, а саме графа Course of Study (For middle school / junior high or high school course of study please indicate "Academic" or "Vocational." For all other educational levels please indicate your major or concentration ). Що вони мають на увазі? Що там вписувати?
дякую

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29306
UNREAD_POSTДодано: 20 січня 2011, 11:09 

Востаннє тут були:
shelroma написав:
А ви власне що писали в цій графі, якщо не секрет? :oops:

Я здається вписував ідентифікаційний код.
shelroma написав:
Так само, а ви яку платню писали, чи у вас вся платня офіційна? :oops:

У мене була лише офіційна зарплата. Але на співбесіді вони лише запиталися, а на довідку навіть не хотіли дивитися.
shelroma написав:
на сторінці про освіту, а саме про ВНЗ, а саме графа Course of Study (For middle school / junior high or high school course of study please indicate "Academic" or "Vocational." For all other educational levels please indicate your major or concentration ). Що вони мають на увазі? Що там вписувати?
Я вже не пам'ятаю, що там вписував. Можливо вони мають на увазі вказати major для основної освіти, а concentration для додаткової. Ну, а для середньої освіти слід уточнити Academic для шкільної освіти і Vocational для професійно-технічної освіти (училище). Принаймні я так зрозумів.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29311
UNREAD_POSTДодано: 20 січня 2011, 12:48 

Востаннє тут були:
Дякую велике :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29326
UNREAD_POSTДодано: 20 січня 2011, 16:29 

Востаннє тут були:
shelroma написав:
і ще питаннячко.
дякую

Мейжор або Консентрейшн - це ваша спеціальність у ВУЗі. Для школи достатньо лише вказати "Academic" or "Vocational", а для вузу потрібно вказати спеціальність.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

30260
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2011, 16:56 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
18 квітня 2011, 18:29
Написано: 3
Доброго дня! Випадково наштовхнулась на ваш сайт, і зараз незнаю й про що думати,адже багато відповідей на мої запитання мене розчарували (про те,що чекати потрібно довго, взноси,і те що шансів відкрити візу ду-у-у-у-у-же малі). :cry: :cry: :cry: :cry: але є й питання на які не отримала відповідей,тому якщо хтось може допомогти то прошу пишіть. Одним словом на днях очікуємо (запрос) із США до себе в гості рідной сестри другої дружини дідуся мого чоловіка. Їй 75років дідусь із дружиною померли,а вона немає нікого (без дітей,чоловіка) найблищими родичами приходимось ми з чоловіком.Тітка хоче щоб ми приїхали до неї в гості (і одночасно на роковини смерті дідуся,побували на його могилі) оплачує всю поїздку і перебування в США. В мого чоловіка батько помер коли йому було 7років,дідусь імігрував в Канаду після чого переїхав в штати і одружився другий раз.Виходить,що чоловік свого роду так і не знає,адже дідусь імігрував давно,батько помер, і ця жінка (дуже хороша) вона з ними (з дідусем і своєю сестрою) жила довгий час до їхньої смерті,а зараз дуже хоче щоб і ми туди в,гості поїхали,бо від нас рідніше немає нікого (як не дивно це звучить). Та прочитавши всі життєві ваші історії,таке відчуття що нам ніхто не повірить і не відкриють візу, гроші,старання тітки підуть марно........порадьте які можліво документи ще взяти,чи як себе вести і взагалі що робити????????????? І ще чи при інтерв"ю нас будуть одночасно опитувати,чи по черзі???? Дякую за допомогу! І вибачайте за можливі помилки в тексті...........мандраж такий,що 3 дня їсти не можу.....

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30261
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2011, 17:21 

Востаннє тут були:
TINA написав:
Та прочитавши всі життєві ваші історії,таке відчуття що нам ніхто не повірить і не відкриють візу, гроші старання тітки підуть марно........порадьте які можліво документи ще взяти,чи як себе вести і взагалі що робити????????????? І ще чи при інтерв"ю нав будуть одночасно опитувати,чи по черзі????
А чому Ви так переживаєте, якщо й так за все оплачує добре забезпечена тітка? Просто скажіть тітці, що швидше за все візи не дадуть.
А зайвих документів не потрібно: чим менше документів і чим менше Ви будете переживати - тим більше шансів отримати візу. Постарайтеся навіть не мріяти про Америку, щоб потім не дуже розчаруватися, а відтак і на співбесіді будете спокійними. Віднесіться до того, як до вимушеної процедури заради тітки - не більше. Ніяких білетів на перед не купуйте, жодних планів не складайте. Можете так і сказати офіцеру, що ви ще нічого не планували, бо не знаєте чи дадуть візу. Така моя порада.
На співбесіді швидше за все Ви будете одночасно спілкуватися - разом підійдете до віконечка.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30262
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2011, 17:24 

Востаннє тут були:
Дякую,за те що відгукнулись :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30263
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2011, 17:29 

Востаннє тут були:
Часто буває, що дають візу лише комусь одному з подружжя. Головне бути щирим і відвертим на співбесіді. Будь ласка, поділіться результатом співбесіди - може іншим стане в пригоді.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30264
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2011, 17:45 

Востаннє тут були:
обов*язково!!! :yes:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30296
UNREAD_POSTДодано: 14 березня 2011, 04:18 

Востаннє тут були:
До речі, наявність близьких родичів в шататах не збільшує шансів отримати візу, я б сказав, навпаки, чим родичі дальніші - тим більше шансів отримати візу, бо якщо родичі дуже близькі, то більше ймовірності, що ви там залишетеся. І взагалі не потрібно бути родичом щоб зробити виклик у гості.

+1
(1-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>