Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 19:46

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
30438
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2011, 21:10 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
16 травня 2011, 21:13
Написано: 13
Віровизнання: греко-католик
доброго вечора.
підкажіть, будь ласка, на яку візу краще заповнювати анкету: туристичну чи гостьову?
я взагалі хочу на три тижні в штати в гості до коханого як турист, але в мене є кузен в Штатах, який може прислати мені запрошення від свого імені. як мені краще поступити: писати, що буду жити в нього (кузена (мінус, тому що він мій родич і офіцер може подумати,що я в нього хочу залишитися)) чи адресу готелю (мінус, тому що треба бронювати номер і більші витрати).
в паспорті англійська віза 6 міс (2007, стажування), шенген 2 тижні (2008, туристична), польська 4 міс (2008, стажування), американська J1 4 міс (2009), і подорож в Перу 1 міс (лютий 2011), правда візу в Перу не потрібно, але штампи є.
минулого року закінчила університет і від серпня 2010 працюю по спеціальності інженером- технологом (офіційно).
думаю, мій паспорт є хорошим показником того, що я законнопослушна громадянка,але все таки хочу знати вашу думку,як краще поступити (туристичну чи гостьову)???
дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30439
UNREAD_POSTДодано: 03 квітня 2011, 00:08 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
ffasolka написав:
підкажіть, будь ласка, на яку візу краще заповнювати анкету: туристичну чи гостьову?
США відкриває неімміграційні візи типу B1/B2 з метою бізнесу або відпочинку (чи в гості, чи просто щось подивитися - не важливо). Проте, я думаю, що у Вашому випадку краще просити візу з метою відвідин коханого... Візу з туристичною метою є сенс просити, якщо справді плануєте саме туристичний відпочинок: наприклад, круїз на Багамські острови або ж подивитися на Великий каньйон чи Ніагарський водоспад чи відвідати музеї Вашингтону тощо.
До речі, Ви можете й справді спланувати якийсь туристичний захід зі своїм другом, і так пояснити на співбесіді. А навіть якщо Ви плануєте у майбутньому одружитися, то бажання відвідати на три тижні свого коханого не є протизаконним, а офіцера важливо переконати, що у вас не має намірів порушити візовий режим.

Думаю, що навіть краще буде зробити акцент на тому, що не так Ви хочете, як Вас хочуть запросити в гості. А щось видумувати не рекомендую: по-перше, це гріх, а по-друге, досвідчений офіцер консульства відразу запідозрить неадекватність мети подорожі реальним намірам.

А можливо, що буде краще навіть взагалі утриматися від подорожі в США, або ж моліться, щоб Господь вас зберіг від Божих судів, що йдуть на Америку (чит. Землетрус у Японії).

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30440
UNREAD_POSTДодано: 03 квітня 2011, 13:56 

Востаннє тут були:
я так і думала написати, що їду вгості. але чи обовязково потрібний лист-запрошення від кузена (він мене зустріне в аеропорту і перший тиждень я буду гостювати в нього)? і якого характеру?
якщо логічно подумати, то лист повинен би бути потрібним в тих випадках, коли мене запрошують в справах бізнесу,чи на якусь подію... а тут я просто хочу відвідати родича (і коханого, звичайно), поїздку оплачую самостійно. і наступні два тижні я таки планую подорожувати Штатами.

п.с. і дякую за вже отриману інформацію!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30449
UNREAD_POSTДодано: 04 квітня 2011, 00:23 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
я так і думала написати, що їду вгості. але чи обовязково потрібний лист-запрошення від кузена (він мене зустріне в аеропорту і перший тиждень я буду гостювати в нього)? і якого характеру?
Взагалі-то, запрошення від кузена (чи коханого) буде доречним. А написати його можна у довільній формі, англійською мовою, а також достатньо просто розписатися тому, хто запрошує.

Ось приклад запрошення:

July 07, 2010
INVITATION
I, Roman V., a US legal permanent resident since 1997, born on May 12, 1974 in Lviv Province, Ukraine, residing at: адреса..., USA.
herewith invite my 1st cousin _____________, born on August 21, 1977, in Lviv, Ukraine, residing at: адреса..., Ukraine
to _________________вказати головну мету_______________.

I will get him acquainted with American style of life and to see the most beautiful sites of the West of the USA.
I guarantee payment of all expenses related to his round trip and stay in the USA and I also guarantee his prompt return to Ukraine on expiration of his 3-week stay in the USA.
I kindly request honorable Consular workers to issue a US tourist visa to my cousin ___________.

Truly Yours, Roman V.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30502
UNREAD_POSTДодано: 10 квітня 2011, 15:53 

Востаннє тут були:
велике Вам спасибі. вже почала заповняти анкету, нічого складного немає, так як головне - попереду ))

п.с. прочитала все від а до я про наближення всіх стихій і апокаліпсису... сумно, але ми самі спонукаємо до цього (((. але я вірю, що деяка частина нас ще встигне усвідомити, куди ми котимося і що є лише один порятунок - Бог.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30507
UNREAD_POSTДодано: 11 квітня 2011, 18:10 

Востаннє тут були:
08 жовтня 2011, 22:20
Написано: 6
доброго дня або вечора ! маю змогу відвідати США по гостевій візі в США заповнять анкету вітправлять в посольство а мені вишлють поштою . в мене е сімья 2 діток та дружина та інша родина е робота але я працюю не офіційно чі потрібно мені в посольство довідку що я працюю і якщо я колись був судимий чі це може вплинути на отримання візи і якщо хтось стикався з цим то можна отримати відповіть на рахунок такої ситуації і якщо можна дізнатись які питання во сновном задають в посольстві . всетаки перший раз страшновато получіти відмову бо коли 8 років назад їхав до німеччіни по виклику в гості та нам в німецькому посольстві відмовили . брату який вже їздив дали а нам з другом ні ..певно затого що ми ще були не одружені. такщо поможіть порадьте друзі ... відповідь можна на емнеіл надіслати або на форум буду чекати завчасно дякую!.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30508
UNREAD_POSTДодано: 11 квітня 2011, 22:13 

Востаннє тут були:
den написав:
я працюю не офіційно чі потрібно мені в посольство довідку що я працюю і якщо я колись був судимий чі це може вплинути на отримання візи...

Та ні, вони не дивляться на довідки, але по очах визначають чи ви нічого не приховуєте. 8-)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30509
UNREAD_POSTДодано: 12 квітня 2011, 05:56 

Востаннє тут були:
доброго ранку!
скажіть, а чи є порушенням закону те,що мій кузен вже колись робив виклик одній з родичок на два тижні, а вона вже в штатах продивжила туристичну візу ще на три місяці, а потім все таки повернулася на Україну? тобто якщо він зараз робить мені виклик,то чи не виникнуть у мене і в нього проблеми? чи він має право робити виклик після цього?
наперед дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30510
UNREAD_POSTДодано: 12 квітня 2011, 09:03 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
скажіть, а чи є порушенням закону те,що мій кузен вже колись робив виклик одній з родичок на два тижні, а вона вже в штатах продивжила туристичну візу ще на три місяці, а потім все таки повернулася на Україну? тобто якщо він зараз робить мені виклик,то чи не виникнуть у мене і в нього проблеми? чи він має право робити виклик після цього?
Якщо вона законно продовжила візу, то це не є порушенням. Але якщо просрочила візу (виїхала пізніше дозволеного терміну) - то це вже порушення, яке може стати причиною недовіри.
А запрошення кузен може робити кому хоче, і скільки завгодно разів.
До речі, я думаю, що краще якщо запрошує громадянин США.

На співбесіді можуть поцікавитися, чи легально ваш родич виїхав до США, і чи він там працює чи на державному утриманні. До речі, важливо на співбесіді пред'явити роздруківку чи копію (я не пам'ятаю як цей документ у них називається, можна без всяких печаток), де вказано, скільки податків сплатив у минулому році той, хто запрошує, якщо він має чим похвалитися, звісно. Цей аркуш можна прикріпити до запрошення.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30513
UNREAD_POSTДодано: 12 квітня 2011, 16:26 

Востаннє тут були:
а якщо запрошує громадянин США, то чи потрібні ще якісь документи? в мене є один знайомий корінний американець, от тільки не знаю чи захоче він зі мною морочитися.
чи краще їхати як турист?
якщо чесно, то я розгубилася (((
а якщо запрошення від резидента США, який одружений з американкою, то потрібні ще якісь документи окрім запрошення?
У випадку з кузеном: він виграв зелену карту і вже три роки разом з дружиною проживають в Штатах… от тільки з роботою не дуже ((, вона доглядає літніх людей, а він працює в сфері будівництва, тільки от робота ця не постійно, а значить і хвалитися нема чим (((

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30520
UNREAD_POSTДодано: 13 квітня 2011, 15:25 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
чи потрібні ще якісь документи?

Фасолько, це не те що потрібно, але якщо є, то можна пришпилити до запрошення. І то коли Ви будете здавати свої документи (а їх здають у віконечко за годинку до співбесіди), то там навіть жодного зайвого документа у вас просто не приймуть. А коли я здавав документи, то окрім анкет і квитанції в мене прийняли лише запрошення до якого був пришпилений аркуш, де вказано доходи того, хто запрошує. Але це зовсім не обов'язково. Ну, а все решта (мої всілякі довідки) сказали що не потрібно.

Щодо кузена, то він легально виїхав, а тому має право запрошувати. Але просто я думаю, що краще коли запрошує американець. А може ваш коханий має можливість запросити? ;)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30522
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2011, 20:25 

Востаннє тут були:
на жаль, коханий запросити не може (((
буду бронювати хостел в Нью Йорку, все ж таки моя подорож більш туристична, аніж гостьова, так як ми все таки збираємося подорожувати разом з коханим.
і велике спасибі за всі відповіді та поради!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30523
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2011, 20:43 

Востаннє тут були:
і ще одне питання. якщо я забронюю готель в Нью Йорку і вкажу його адресу, то кого вказувати в контакт інфо: ще раз координати готелю чи можна вказати імя та адресу будь якої осиби з будь якого іншого штату, котра мене знає (наприклад, роботодавець в якого я працювала чи хтось із співпрацівників)? і в такому випадку запрошення не потрібно?тому що часу на пересилку запршення в мене немає, хіба лишень на мейл.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30524
UNREAD_POSTДодано: 14 квітня 2011, 22:14 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
буду бронювати хостел в Нью Йорку
Не потрібно бронювати гостели чи купувати авіаквитки аж поки не дадуть візу. У них на сайті десь навіть так і написано, щоб не бронювали наперед авіаквитки, аби не витрачати даремно кошти. Це для шенгенської візи треба все наперед бронювати, а для Американської цього не потрібно.

Спланувати подорож - можете, можете вибрати гостели (там готелі популярніші і недорогі) для проживання, оцінити свої витрати - це нормально. Можете вибрати собі круїз - вони недорогі в США. А наперед оплачувати послуги - не варто. Хіба якщо є можливість відмовитися від броні без втрат.

ffasolka написав:
якщо я забронюю готель в Нью Йорку і вкажу його адресу, то кого вказувати в контакт інфо: ще раз координати готелю чи можна вказати імя та адресу будь якої осиби з будь якого іншого штату, котра мене знає (наприклад, роботодавець в якого я працювала чи хтось із співпрацівників)?
Я не знаю, яку адресу краще вказувати в анкеті в такому випадку. Я би вказав ту адресу, де мене можуть знайти в США (можливо моїх знайомих), а контакт інфо мабуть слід вказати тої людини, яка може бути в курсі про ваше перебування в Америці.

Якщо нема часу пересилати запрошення, то я думаю, що підійде емейл. Врешті для офіцера головне зрозуміти сенс вашої подорожі, а не документи.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30525
UNREAD_POSTДодано: 16 квітня 2011, 19:43 

Востаннє тут були:
Велике спасибі Сонячнику за всі відгуки!!!

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>