Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 21:52

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
30647
UNREAD_POSTДодано: 02 травня 2011, 23:30 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
02 квітня 2012, 20:16
Написано: 10
Сонячник, дякую за таку оригінальну відповідь. Приємно здивована.
Задавши запитання в цій темі, я, напевно, єдина, хто отримав відповідь на таке практичне питання у такий духовно-філософський спосіб.

Я з Вами погоджуюся, що краще правда.
Але ж як я зможу пояснити візовому офіцеру при (максимум!!!) 2-3-хвилинній бесіді - всі перепитії мого особистого життя??? :lol: І чи взагалі їм це потрібно? У мене ціль - поїхати відпочити, як-то кажуть "світу побачити". Тому хотіла б почути від Вас більш конкретнішої поради щодо свого питання.

Вдячна наперед!

П.С. Про візу до Царства Небесного (дуже незвично сказано, до речі) я б також хотіла від Вас дещо почути, адже маю ряд суперечностей у своїх думках щодо цього. Але можливо, краще в приват, щоб не відходити від даної теми? :?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30648
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2011, 00:32 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
Просто я не є фахівець з американських віз... Я лише дуже суб'єктивно, виходячи з мого невеликого досвіду, можу дати якусь пораду. А щодо Царства Небесного - то будь ласка, задавайте питання у відповідних темах на цьому форумі - це християнський форум, а я люблю свідчити про Христа, бо в Ньому спасіння.
countb написав:
Але ж як я зможу пояснити візовому офіцеру при (максимум!!!) 2-3-хвилинній бесіді - всі перепитії мого особистого життя??? :lol: І чи взагалі їм це потрібно? У мене ціль - поїхати відпочити, як-то кажуть "світу побачити".
Ви не переживайте що сказати - просто будьте щирі. Якщо консолу буде щось цікаво з Вашого особистого життя, то він сам про це запитається, і співбесіда може затягнутися й до 10 хвилин.
Хоча мені чомусь не віриться, що за один тиждень Ви встигнете достатньо побачити країну, при тому що переліт+віза - не дешеве задоволення, хіба якщо спонсор за все оплачує. Крім того, якщо Ви скажете "панічно боюся темношкірих людей", то це можуть сприйняти за дискримінацію. :) В Америці треба слідкувати за цим, бо там навіть саме слово "чорний" - вважається образливим.

А найкраще, покладіться на Бога... Якщо відмовлять у візі - значить така воля Божа. :yes:
Знаємо ж, що люблячим Бога, усе допомагає до доброго... (Рим.8:28)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30649
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2011, 01:16 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
Сонячник написав:
панічно боюся темношкірих людей", то це можуть сприйняти за дискримінацію. В Америці треба слідкувати за цим, бо там навіть саме слово "чорний" - вважається образливим

та нi просто нетреба вживати слово ,, нiгер,,

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30651
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2011, 10:48 

Востаннє тут були:
Дякую за поради!

Погоджуюся з Вами, Сонячник! На все воля Божа. Тому особливо перейматися не буду, якщо відмовлять! :)

Але чи будуть вони мені паспорт засмічувати штампами про відмову? Не можу знайти інформацію про це. Начебто ще у 2009 році штамп про відмову ставили на останній сторінці паспорту. А яка ситуація з цим зараз?

Чи може штамп про відомову для виїзду до США повпливати на видачу шенгеської візи в майбутньому?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30655
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2011, 20:07 

Востаннє тут були:
countb написав:
Чи може штамп про відомову для виїзду до США повпливати на видачу шенгеської візи в майбутньому?
Ні, цей штамп вважається престижним... :) У мене такий був з самого початку... а потім пускали і в шенген, і в Англію без візи (на 24 год.).
Багато хто має такі штампи, так що це не страшно.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30755
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2011, 09:47 

Востаннє тут були:
Візу не отримала.

Найбільше шокувало те, що працівник посольства не міг вільно розмовляти українською мовою. Постійно бігав до когось з питанням перекласти мої документи, написані українською мовою. :D

А про мою посаду взагалі сміх! Повторила йому 3 рази українською, 2 рази російською мовою, що я - керівник гуртка. Не второпав! Бідний, знову мусив бігти до перекладача. Згодом зізнався, що такої професії навіть не чув.

Шокує неосвіченість і непрофесіоналізм того працівника. Його здивуванню не було меж, що моя зарплата мінімальна. Що ж це виходить, згідно з американською звихнутою логікою подорожувати не має права звичайний вчитель чи медсестра чи менеджер середньостатистичної фірми, коли запрошують друзі, знайомі і відповідно все оплачують???

Кому цікаво стійка номер 4 - бородатий величезний дядько. До його стійки краще підходити зі знанням англійською. Хоча я спілкуюся вільно, проте він "штанці протирає" в українській державі, до того ж 140$ - це достатньо пристойна сума тільки за 7-хвилинну співбесіду. Тому мав би принаймні мову вивчити )))

Відмов було безліч. Особливо стало шкода чоловіка, який збирався їхати відвідати хвору матір в Америці (у неї важка стадія захворювання), а візу не отримав.

Я вже отримувала візу в одному із посольств достатньо "шикарної" країни для прожиття в Євопі. Проте там і call-центр безкоштовний - дзвони консультуйся скільки завгодно, і плата за візу значно менша. До того ж у тому посольстві ретельно перевіряють запрошуючу сторону, щоб не потрапили українці у всякі неприємні історії. А в американському посольстві - їдь до кого хочеш! Вся відповідальність за твої безпеку - виключно на тобі.

І взагалі зробили культ із посольства. У 7.30 ранку вже прийшли ті, у кого співбесіда на 11. Людей - безліч. Перед тим, як зайти за двері (тільки після миготіння зеленої лампочки) отримувачі віз прощаються зі своїми родичами, хрестяться, ступають з лівої ноги на щастя. Кумедія! :D

Ні! Краще я вже відпочиватиму в Європі, ніж переживати стільки хвилин приниження і позору!

Як сказав один із неотримувачів візи "Хай в ту Америку коні їздять" :lol:

П.С. до речі, в паспорті штамп про відмову не ставлять.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30757
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2011, 15:56 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
pika написав:
Сонячник написав:
панічно боюся темношкірих людей", то це можуть сприйняти за дискримінацію. В Америці треба слідкувати за цим, бо там навіть саме слово "чорний" - вважається образливим

та нi просто нетреба вживати слово ,, нiгер,,

Ні, фраза "панічно боюся темношкірих людей" є дискримінацією за расовою ознакою

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30758
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2011, 16:03 

Востаннє тут були:
Цитата:
Шокує неосвіченість і непрофесіоналізм того працівника. Його здивуванню не було меж, що моя зарплата мінімальна. Що ж це виходить, згідно з американською звихнутою логікою подорожувати не має права звичайний вчитель чи медсестра чи менеджер середньостатистичної фірми, коли запрошують друзі, знайомі і відповідно все оплачують???

Дуже шкода, що так є. В посольстві мали б працювати більш професійні люди, але США така ж сама країна як і будь-яка - у нас теж кларки не професійні і часто викликають обурення. Частково у відмові віз чесним громадянам винні самі українці, котрі їдуть в гості і не повертаються.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30790
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2011, 20:19 

Востаннє тут були:
Ще одне: ВАЖЛИВЕ!

БІля посольства м.Києва діє зграя аферистів.

Схема стандартна: чоловік начебто загубив гаманець.
Інший (його напарник) начебто випадково знаходить і пропонує вам поділитися!
НЕ ВЕДІТЬСЯ! Уникайте навіть спілкування з ними, не дивіться в очі, оскільки є можливість гіпнозу і навіювання.

Далі схема проста: є або підставний міліціонер, який для того, щоб "не везти" вас у відділок вимагає грошей, або простіше - просто витягають ваш власний гаманець.

Це відбувається в двориках біля посольства, де є лавки!

За час мого чекання біля посольства сталося 2 (!!!) таких випадки. У людей виманили декілька сотень гривень.
Будьте обережні!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: В автомобільній катастрофі загинув Давид Вілкерсон
30795
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2011, 22:44 

Востаннє тут були:
08 жовтня 2011, 22:20
Написано: 6
6 чісла в 8.30 на спів бесіду на гостеву візу вроді все зробив тільки хочу запитати друзі чі дісно потрібно знати англійску мову якщо людина не знае як спілкуватись з ними і чі потрібен виклик зі сторони і на якій мові ?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30801
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2011, 10:02 

Востаннє тут були:
countb написав:
Візу не отримала.

Найбільше шокувало те, що працівник посольства не міг вільно розмовляти українською мовою...

Співчуваю, бо сам таке був пережив... тому й раджу всім, щоб не витрачали даром тих нещасних 150 дол., а то вони легкий "бізнес" зробили на бідних українцях. Люди наївні несуть їм гроші, а потім ще й розчаровуються.
А те що українською не розмовляють - це мене також вразило першого разу, бо навіщо тоді написано на стіні, що аплікант має право розмовляти українською мовою.

countb, а що на ваш погляд було вирішальним для консула, щоб відмовити? І чи брали Ви участь у лотереї "Ґрін-карта"?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30809
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2011, 15:17 

Востаннє тут були:
den написав:
чі дісно потрібно знати англійску мову якщо людина не знае як спілкуватись з ними

Ні, англійської не потрібно знати (якщо ви їдете просто в гості). Працівники консульства добре розуміють російську (українською не володіють).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30831
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2011, 20:31 

Востаннє тут були:
А навіщо їм володіти українською, вони ж в Україні знаходяться! Всі ж знають, що "Україна" - це тільки назва, тут українством і не пахне.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

30832
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2011, 20:46 

Востаннє тут були:
Сонячник, я не дуже й розчаровуюся, адже, відповідаючи на одне із Ваших повідомлень філософськи, викориистаю цитату із акафісту "Слава Богу за все":

"Слава Тебе, разрушающему наши неполезные замыслы".

Я оптимістка і вважаю, що все, що робиться, - на краще! А раптом у моєму літаку були б терористи, які б хотіли помститися за вбивство їхнього однодумця! :D

До речі, квитки на літак були куплені наперед. Бородань за 4 стійкою навіть не захотів на них глянути! :D
Що ж перевіримо, чи 1 червня не буде ніяких терактів на рейсах Київ-Лондон, Лондон - Філадельфія! )))

У грін-карті участі не брала і не братиму. Це, швидше, розраховано на людей, які (це я десь вичитала, тому сплагіачу) "думають, що в Америці долари на деревах ростуть!" :)

Не розумію,навіщо їхати за тридев"ять земель, якщо у них, по суті, заробітні плати не дуже й високі. В Європі, в скандинавських країнах, а також центральна Європа - середньомісячна зарплатня значно вище, ніж в Сполучених Штатах.
(Звісно, мова не йде про такі країни, як Італія, Іспанія, Португалія, Бельгія тощо).

До того ж, порівняйте: Америка (так як і у нас): 40-годинний тиждень + 1 година обідньої перерви! Загалом 9 годин треба відпрацювати щоденно!

Країни Європи (говорю про Скандинавські, оскільки переконалася на власному досвіді) - 37,5 годинний робочий день, 30 хвилин - обіду!
Загалом 8 годин щодня!

В обох порівнюваних частинах світу доплачують, якщо працюєш понаднормово!

Тому я абсолютно не розумію людей, які їдуть в "країну великих можливостей" для заробітку. В Європі ті ж самі гроші + ближче до України (щоб в гості навідуватися).
І знову ж таки, хіба ви не боїтеся чорношкірих людей? :D

А ще щодо співбесіди: по-моєму, офіцера консульського відділу трохи вибило з колії (в принципі його добряче вибило, коли він почув мою українську) моя відповідь на питання "А що Ви плануєте далі з тим, чоловіком, який Вас запрошує?"
Я сказала: "Ми друзі - отже плануємо далі дружити".

І ще мені здається, що різні типи темпераменту відіграють значну роль.
Ось я, наприклад, холеричний сангвінік, і люблю висловлюватися чітко, швидко, лаконічно.
А дядько виявився меланхолійною флегмою, який потребував розмірено-плавних відповідей.
Моожливо, йому також не сподобалося, що я його декілька разів перебила, зрозумівши суть питання з перших слів, а він його так хотів "розжувати".
До речі, в Естонії є посольство Америки? Я думаю якраз такому "гАрячему аме-е-рика-А-анскому парню ра-а-аботать та-а-ам" :lol:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30834
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2011, 22:18 

Востаннє тут були:
15 травня 2011, 23:51
Написано: 3
скажіть будь ласка а через який час приблизно назначають зустріч після дзвінка вкол центр?

+1
(1-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>