Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 22:45

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
30836
UNREAD_POSTДодано: 16 травня 2011, 00:13 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
olya_Ol написав:
скажіть будь ласка а через який час приблизно назначають зустріч після дзвінка вкол центр?
Приблизно за декілька тижнів. От den написав, що йому призначили на 6 число - це мабуть на 6 червня. Однак, Ви можете просити, щоб вам назначили на будь-який зручний для вас день (незайнятий), тобто після кількох тижнів, наприклад, на 20 червня, якщо будуть місця.

Але я вам не раджу звертатися по гостьову візу, бо відмовлять як і всім іншим, адже як я зрозумів, у вас немає доказів, а мені шкода ваших 150 доларів. :( Краще спробуйте оформити J-1, як ffasolka порадила - там справді менше відмовляють і вам буде вигідніше, бо зможете ще навіть заробити. Правда, цього року може бути вже запізно, але дізнайтеся - є багато фірм, які займаються посередництвом у цьому. Можете спробувати без посередників, але вже на наступний рік.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30838
UNREAD_POSTДодано: 16 травня 2011, 18:06 

Востаннє тут були:
16 травня 2011, 18:06
Написано: 1
В мене таке запитання:
Минулого року я був в штатах по програмі Wark & Travel, тепер я закінчив навчання і J-1 візу вже не можу отримати, але бажаю знову поїхати на деякий час, чи можливо на довше )). В мене є американський друг, осінню в нього весілля і він бажає запросити мене. Просто витратити гроші і поїхати на декілька днів я не можу чи є в мене хоч якісь шанси на отримання візи з терміном від 2-х місяців (щоб міг трошкі ще заробити) ? Я 3 місяці назад закінчив університет, безробітний, неодружений.

Дуже вдячний за відповідь !

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30839
UNREAD_POSTДодано: 16 травня 2011, 18:31 

Востаннє тут були:
08 жовтня 2011, 22:20
Написано: 6
кому як залежно від черги я позвонив 13 05 2011 то назначіли на 6 06 2011.можуть і скоріше все залежить коли вам треба то раніш за місяць може і скорше треба подавати так кажуть я сам перший раз тому кажу що чув.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30840
UNREAD_POSTДодано: 16 травня 2011, 18:50 

Востаннє тут були:
а в жеш дуже шкода коли відмовляють чі відмовлять у візі бо в людини е якась надія та якісь плани та вони зриваються в божому слові на писано " Що людина плануе а Бог керуе догогами її " так що як Буде Божа воля то так і буде а нам головне не розчаровуватись а довірятись Богові -відносно нашого життя якщо ми е діти божі .! Хай Господь благословить кожного !

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30841
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 00:06 

Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
den написав:
написано " Що людина плануе а Бог керуе догогами її " так що як Буде Божа воля то так і буде а нам головне не розчаровуватись а довірятись Богові -відносно нашого життя якщо ми е діти божі .! Хай Господь благословить кожного !
Це у притчах Соломона написано: У серці людини багато думок, але виповниться тільки задум Господній. (Пр.19:21)
Адже Божа воля в тому, щоб ми не свою волю чинили, а лише те, що Богу приємне. Бо для цього Бог і створив людей, як написано: ...щоб Бога шукали вони, чи Його не відчують і не знайдуть, хоч Він недалеко від кожного з нас. (Дiї.17:27)
І тому наш Творець кличе кожного з нас різними способами, в тому числі руйнуючи наші марні задуми, щоб ми врешті знайшли час для пошуку Бога. Бо це найголовніше у житті кожного з нас.

Пригадую, колись давно, коли не хотів Богу служити, я дуже мріяв поїхати у Німеччину на заробітки. Складав грандіозні плани, вже отримав запрошення і мав подавати на візу, як раптом занедужав і попав у лікарню - і всі мої плани пішли нанівець. І я зрозумів, що Бог ще тоді хотів достукатися до мого серця.
А коли я покаявся від самого себе, відрікшись всіх своїх планів, довіривши своє життя Богу, то Господь давав мені те, що я потребував, навіть коли я того не шукав і не переймався тим.
І Христос так сказав: Коли ж у Мені перебувати ви будете, а слова Мої позостануться в вас, то просіть, чого хочете, і станеться вам! (Iван.15:7)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30843
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 03:57 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
Найкраще жити дома. Але коли з Богом -- усюди добре.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30844
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 04:13 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Каунт Б, ти мабуть цього працівника американського посольства таки сильно шокувала своєю українською. Мабуть, до тебе, ніхто не насмілився до нього говорити українською :) А може тому і відмову вліпив? В американця спрацював мабуть московський шовенізм, який передався через російську мову.
А квитки наперед дарма ви купили. Здається Сонячник попереджав про це: квитки не аргумент і не впливає на рішення посла.
Відносно зарплат, то згідний - у Європі вони вищі, включаючи ту ж Бельгію, але ти ж не на роботу зібралася в США, правда? :) А в США на заробітки практично ніхто і не їде, а хто навіть і їде, то тільки через те, що в США мубуть легше попасти (в даних випадках) і до приїзжих ставляться тут без дискримінації і навіть дружньо.
Про 1 годину обідньої перерви не знаю, може на деяких компаніях так є, але у нас пів години.
Про чорношкірих, то вони страшні тільки в великих містах типу Нью-Йорк, Чікаго, але кримінальність в цілому в США нижча, ніж у Європі, хоча залежить від району проживання. У нас дехто навіть машини не закриває, біля магазинів вікна залишають відкритими. Я сам ненароком сів в чужу машину і поїхав би якби мій ключ підійшов: машину переплутав.
Що ж, шкода, що твої гроші пропали і квитка шкода. Але надіятися, що літак впаде, або його захоплять терористи не варто - дуже мала ймовірність того, так що будеш знову розчарована :)

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30847
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 09:37 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
02 квітня 2012, 20:16
Написано: 10
Братику, щодо літака, то це був, звісно, жарт! :) Хай всі щасливо летять в Америку і ніхто нікуди не падає.
Я (висловлюючись російською) "утрировала" про терористів.

Щодо зарплатні і рівня життя, таке враження, що ми з Вами говоримо про різні Америки.
Так, конкретизуючи, я говорю про штат Далавер, де обідня перерва - 1 година. І мешканці штату навіть такого не чули, що існує можливість півгодинної перерви.
Можливо, у кожного штату свої кодекси законів про працю.
:?

А щодо квитків, то авіакомпанія частину грошей повернула - і то добре.

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: countb | 17 травня 2011, 09:38.
Причина: двічі відправила одне і те ж повідомлення
Відсутній

30853
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 14:59 

Востаннє тут були:
Мешканці штату навіть не чули про півгодинну перерву чи твій знайомий, що там живе? Це трохи різні поняття :)
Звичайно, може залежати від штату, а може і від компанії, не знаю. Я працював в двох штатах і у двох перерва була пів години. На одній роботі навіть оплачувана, тобто всього - вісім годин, включаючи перерву. Правда компанія була німецькою. А американські компанії (з тих де я працював) обідню півгодинну перерву не оплачують, зате оплачують дві 15 хвилинні перерви.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30854
UNREAD_POSTДодано: 17 травня 2011, 15:48 

Востаннє тут були:
02 квітня 2012, 20:16
Написано: 10
Братик написав:
Мешканці штату навіть не чули про півгодинну перерву чи твій знайомий, що там живе? Це трохи різні поняття :)

Мешканець штату, його сім"я та деякі друзі! :)

Братик написав:
тобто всього - вісім годин, включаючи перерву.

Все ж таки Ви маєте на увазі 7,5-годинний робочий день?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30867
UNREAD_POSTДодано: 18 травня 2011, 04:01 

Востаннє тут були:
Так, але це була німецька компанія. Але якщо в американських компаніях врахувати час на 15-хвилинні перерви, то получається також 7.5 годин. Щоправда в німецькій компанії також були дві перерви, тільки по 10 хвилин.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30947
UNREAD_POSTДодано: 28 травня 2011, 22:18 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
28 травня 2011, 22:18
Написано: 1
Вітаю всіх! Повнистю з Вами згодна на все воля Божа А до того що візу невідкрили треба зо всіх сторін подивитись значит ще нечас

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30999
UNREAD_POSTДодано: 06 червня 2011, 12:06 

Востаннє тут були:
29 червня 2011, 12:23
Написано: 2
Віровизнання: греко-католик
Шановний Соняшнику!
Можливо, Ваш досвід допоможе мені відповісти на мої питання. Хоча з попередніх повідомлень на кілька питань я відповіді для себе знайшла.

Отож, моя ситуація. Мені 33 роки, неодружена. Маю хорошу престижну роботу (щоправда, офіційна зарплата невисока). Проживаю в одному з обласних центрів України, маю у власності стареньку машину і частку нерухомості. Батьки пенсіонери, але обидвоє продовжують працювати. Два роки тому перебувала у США за урядовою програмою (тип візи J2), маю туристичні або транзитні візи (Польща, Угорщина, Сербія, Болгарія, Чорногорія, Хорватія, Туреччина).

Хочу поїхати по гостьовій візі до США, запрошення має надіслати мій хороший товариш (проживає в США вже 10 років, виїхав по Грін Карті), у нас хороші товариські стосунки, які мають шанс перерости у більш, ніж товариські :oops: ... Ми з ним спілкувались, коли він ще проживав в Україні, потім час від часу, коли він відвідував своїх рідних. Залишатися у США намірів не маю, цілком влаштовує життя в Україні. Але ця поїздка мала показати, чи є сенс продовжувати стосунки на відстані, та й Нью-Йорк хочеться подивитися (давно мрію побувати в місті, де знімали Sex And The City).

Тож чи є у мене шанс (хоча б мінімальний) отримати візу?

Наперед вдячна за всі відповіді.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31019
UNREAD_POSTДодано: 07 червня 2011, 21:36 

Востаннє тут були:
Milana написав:
Шановний Соняшнику!
Можливо, Ваш досвід допоможе мені відповісти на мої питання. Хоча з попередніх повідомлень на кілька питань я відповіді для себе знайшла.

Отож, моя ситуація. Мені 33 роки, неодружена. Маю хорошу престижну роботу (щоправда, офіційна зарплата невисока). Проживаю в одному з обласних центрів України, маю у власності стареньку машину і частку нерухомості. Батьки пенсіонери, але обидвоє продовжують працювати. Два роки тому перебувала у США за урядовою програмою (тип візи J2), маю туристичні або транзитні візи (Польща, Угорщина, Сербія, Болгарія, Чорногорія, Хорватія, Туреччина).

Хочу поїхати по гостьовій візі до США, запрошення має надіслати мій хороший товариш (проживає в США вже 10 років, виїхав по Грін Карті), у нас хороші товариські стосунки, які мають шанс перерости у більш, ніж товариські :oops: ... Ми з ним спілкувались, коли він ще проживав в Україні, потім час від часу, коли він відвідував своїх рідних. Залишатися у США намірів не маю, цілком влаштовує життя в Україні. Але ця поїздка мала показати, чи є сенс продовжувати стосунки на відстані, та й Нью-Йорк хочеться подивитися (давно мрію побувати в місті, де знімали Sex And The City).

Тож чи є у мене шанс (хоча б мінімальний) отримати візу?

що вам сказати ! я також все підготував і мав на руках всі документи і довідку з роботи та виклик та й інше, але задали декілька питань та й сказали що вам у візі відмовлено, причину відмови прочитайте на листку, що він мені дав, а там йхній стандартний статут питань та відповідей.
Кажуть, що не треба наперед пхати документи, а тільки говорити коли запитають - це не зовсім так, я вже думаю наприклад якщо він питає як звати того до кого ви ідете ми як думаємо відповісти на запитання і відповідаємо перед цим він або вона дає паузу щоб нам відповісти ну а ми відповідаемо на запитання наприклад Володимер, і стоїмо далі поки він або вона дивиться в комп'ютер та щось собі щолкає ._- А мені тепер здається, що Треба відповідати його звати Володимер його фамілія така ....- потім запитає наприклад як мене як давно ви бачились, ну я подумав коли я бачився з ним на Україні, то я сказав 2009 р. а треба було сказати наприклад що я спілкуюсь або спілкувався по телефону або по скайпі постійно, а останній раз розмовляв вчора ми дуже близькі друзі і в Украіні він у мене гостював наприклад 2010 або коли там як що це було. Просто він дає запитання, а ми скориставшись нагодою можемо коротенькими рядками давати біографію своїх відносин до того або іншого про що нас запитують. Це також належить до всіх питань і роботи і що вас повязує з Україною: у мене і сім'я і 2 діток і інші аргументи, але ні з чого я не скористався але треба по обставинах дивитись і спокійно, що головне без заікань, і виразно давати відповіді, і сказати за запрошення не тим хто буде спочатку у першого вікна та на дворі дивитись документи, але коли ви підійдете особисто, коли засвітиться ваш номер до вікна. І ще наприклад питає, куди ви їдете або як називається місто куди ви плануєте поїхати, ну я дав відповідь також коротку: у Вінеланд, а треба було певно сказати головне правильно назвати місто чи штат Вінеланд. штат Ню-Джерсі, в такому плані щоб він бачив, що ви орієнтуетесь та знаєте, що говорите, бо в анкеті є вже питання, а він питає, а ви не те сказали або неправильно і він баче що ви не мали до анкети відношення.
Я поняв це вже коли вийшов з посольства та, їхавши до дому, роздумував, але сумно було бо як би не було є бажання, є плани, але все в руках Божих.
На другий рік попробую або пізніше цього року... подивлюсь... ще бо від нас також залежить чі повірять нам чі ні .що ми не емігрант. Я думаю що вам щось з цього поможе. Бажаю успіху, а шанс завжди є!

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>