Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 20:54

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
32379
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 21:03 

Стать: Він
Востаннє тут були:
22 грудня 2012, 23:05
Написано: 260
Віровизнання: свідок Єгови
Протестант написав:
Я ж вам говорю тодішня культура говорили: якщо у батька є син то він на рівні із батьком; все що має батько належить синові.

17 щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, Отець слави, дав вам дух мудрости та об'явлення, щоб його добре спізнати;
18 щоб він просвітлив очі вашого серця, аби ви зрозуміли, до якої надії він вас кличе, яке то багатство славної спадщини між святими,
19 і яка безмірна велич його сили для нас, що повірили, за діянням могутности його сили,
20 яку він здійснив у Христі, коли воскресив його з мертвих і посадовив на небі праворуч себе,
21 вище від усякого начала, власти, сили й володарства та всякого імени, яке б воно не було, не тільки на цьому світі, але й на тому, що буде.
22 І він усе підкорив під його ноги й вивищив його понад усе, як Голову Церкви,
23 яка є його тілом, повнотою того, що виповнює все в усіх. (Еф.1:17-23)

Так і є: тодішня культура, а це - звичаї, вірування, традиціїї...
А в Біблії чітко вказано, що Бог Отець "коли воскресив його з мертвих і посадовив на небі праворуч себе" то "він усе підкорив під його ноги й вивищив його понад усе, як Голову Церкви"

І тут крах міфічної трійці...

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32386
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 21:31 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Verum написав:
20 яку він здійснив у Христі, коли воскресив його з мертвих і посадовив на небі праворуч себе

І тут крах міфічної трійці...

Тоді щось не складається у Писанню. Із цього місця виходить що Отець воскресив І.Х., а тепер читаємо:

Д.С. теж воскресив І.Х. - 1Петр.3:18 Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений,

І.Х. сам воскрес - Iван.2:19 Ісус відповів і промовив до них: Зруйнуйте цей храм, і за три дні Я поставлю його!

Питання: То хто воскресив І.Х.
1. Отець
2. Д.С.
3. Чи сам воскрес?

Мій варіант - Єдиний Бог Отець, Син, Д.С.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

32390
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 21:45 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Тоді щось не складається у Писанню. Із цього місця виходить що Отець воскресив І.Х., а тепер читаємо:

Д.С. теж воскресив І.Х. - 1Петр.3:18 Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений,

Візьмемо переклад Хоменка:
Бо й Христос, щоб привести нас до Бога, один раз постраждав за гріхи наші: праведник - за неправедних, умертвлений тілом, але оживлений у дусі,(1Пет.3:18)

Цитата:
І.Х. сам воскрес - Iван.2:19 Ісус відповів і промовив до них: Зруйнуйте цей храм, і за три дні Я поставлю його!

Ісус воскрес, бо його воскресив Отець.
його Бог воскресив, порвавши пута смерти, бо неможливо було, щоб вона держала його в своїй владі.(Деян.2:24)

Цитата:
1. Отець
2. Д.С.
3. Чи сам воскрес?

Мій варіант - Єдиний Бог - Отець!

Чи може Ви якось по іншому коментуєте вірш
для нас, однак, є лиш один Бог, Отець, від якого все і для якого - ми; і один Господь Ісус Христос, через якого - усе, і ми через нього.
(1Кор.8:6)

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32394
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 22:15 

Востаннє редаговано Протестант 21 вересня 2011, 22:19 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Verum написав:
Протестант написав:

Бо й Христос, щоб привести нас до Бога, один раз постраждав за гріхи наші: праведник - за неправедних, умертвлений тілом, але оживлений у дусі,(1Пет.3:18)

Ну ще одне місце говорить що Д.С. восресив І.Х. - Рим.8:11 А коли живе в вас Дух Того, Хто воскресив Ісуса з мертвих, то Той, хто підняв Христа з мертвих, оживить і смертельні тіла ваші
через Свого Духа, що живе в вас.

Verum написав:
Цитата:

його Бог воскресив, порвавши пута смерти, бо неможливо було, щоб вона держала його в своїй владі.(Деян.2:24)

Тобто це вам не підходить, починаєте викручуватися. Чітко сказано, що сам (Я) відновлю(воскрешу) тіло своє через три дні.

Verum написав:
Цитата:
1. Отець
2. Д.С.
3. Чи сам воскрес?

для нас, однак, є лиш один Бог, Отець, від якого все і для якого - ми; і один Господь Ісус Христос, через якого - усе, і ми через нього.

1.А ви як цей вірш прокоментували?
2. Тобто ви перекреслили що вся Трійця приймала участь у воскресінню?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32395
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 22:18 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Ісус Христос достойний слави, честі та хвали! Хто прославляє Сина, той славить й Отця! Тому, якби там небуло, ми всієї сутності не можем збагнути, але є не правильним рішати нам хто більшої достоїн слави - Отець чи Син. Вони - єдино!

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32418
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 10:56 

Востаннє редаговано sss 22 вересня 2011, 11:27 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
prostak2 написав:
Шановний sss ,вибач а можна уточнити, СЄ вірять що Ісус Христос це ангел? такий як люцифер тільки послушний ?
А тобі звідки про це стало відомо?? :shock:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32419
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 11:21 

Востаннє редаговано sss 22 вересня 2011, 11:31 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:
Протестант написав:

Ну ще одне місце говорить що Д.С. восресив І.Х. - Рим.8:11 А коли живе в вас Дух Того, Хто воскресив Ісуса з мертвих, то Той, хто підняв Христа з мертвих, оживить і смертельні тіла ваші
Мг,а чий дух живе у вас??-"дух того хто воскесив Ісуса".А хто воскресив(підняв з мертвих) Ісуса?--" але від Ісуса Христа й Бога Отця, що з мертвих Його воскресив"(Гал1:1).Тобі чудово видно про кого йде мова???Тож "Той(Бог Отець),хто підняв Христа з мертвих" є не тройцею а здогадайтемсь??Простак2,а ну вгадай??

Verum написав:
Цитата:

Цитата:
Тобто це вам не підходить, починаєте викручуватися. Чітко сказано, що сам (Я) відновлю(воскрешу) тіло своє через три дні.
При чому тут підходить чи непідходить.Дивись як написанно чітко і ясно і не в одному місці.А те що Христос каже начебто сам поставить його,тобто воскресне,то це подібно як ти кажеш-"Я спасусь"," я воскресну",але зрозуміло що спасе чи восресить тебе Бог.Тож навіщо оті маніпуляції з певними фрагментами.тобі чоловік навів чіткі однозначні слова з Писання де ясно написанно що Ісуса восресив Бог,і уточненно саме для вас Отець.Отож відповідь на твоє питання -Хто воскресив Ісуса?- є однозначною- один Бог,що для нас,сЄ,- є Отець?Якщо маєш чим це заперечити,будь ласка.

Verum написав:
Цитата:
1. Отець
2. Д.С.
3. Чи сам воскрес?

Цитата:
а що тут коментувати.Коли чорним написанно на білому-Один Бог-Отець.А в іншому написанно що Бог воскесив Ісуса.то хіба ти не можеш збагнути хто є тим Богом який восресив Ісуса??
Р.С доречі цікаво,мені дізнатись від вас,як це Христос восрес?Що з ним відбулось?що означає "восресити"??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32420
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 11:26 

Востаннє тут були:
початківець написав:
Ісус Христос достойний слави, честі та хвали! Хто прославляє Сина, той славить й Отця! Тому, якби там небуло, ми всієї сутності не можем збагнути, але є не правильним рішати нам хто більшої достоїн слави - Отець чи Син. Вони - єдино!
Чомусь ти цього разу не зауважив тему яка повинна тут обговорюватись.Саме нею є те чи Христос Ісус-Один Бог?,а не те хто достоїн більшої слави.тож поки що шальки терезів очевидно на стороні тих хто називає Ісуса-Сином Божим,а не Богом одним.Ти це помітив??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32431
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 19:20 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:
Протестант написав:

Verum написав:
Цитата:

Verum написав:
Цитата:
1. Отець
2. Д.С.
3. Чи сам воскрес?

Вибачте, Ви або дійсно засліплені "богом цього світу", або лицемірите...
Ясно, ж сказано, "Дух Того, Хто воскресив Ісуса"! Невже так важко це побачити???

По другому абзацу - мені не треба викручуватись, враховуйте все Писання, а не один вірш...

По третьому абзацу:
1. Тут нема що коментувати. В цьому вірші все роставлено по місцях - Отець - Бог, а Син Божий - Господь!
2. Щодо приймання участі у воскресінні Ісуса, то Ви, як я бачу, хочете мене, скажімо так, зловити ;-D (якщо я звичайно Вас не переоцінив...). А якщо відповідати по суті, то моє бачення цього моменту таке: Бог Отець своїм Святим Духом воскресив Свого Сина Ісуса, але вже як духовну істоту, таким, як Він був до народження на землі (1Пет.3:18).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32433
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 19:47 

Востаннє тут були:
Verum написав:
Ясно, ж сказано, "Дух Того, Хто воскресив Ісуса"! Невже так важко це побачити???

По другому абзацу - мені не треба викручуватись, враховуйте все Писання, а не один вірш...

Весь вірш говорить про Д.С., а ви чомусь поступаєте як справжній сЄ, вириваєте із тексту не говорю уже про контекст. Тому викручуєтеся ви самі себе зводити від християнської істини.

Verum написав:
По третьому абзацу:
1. Тут нема що коментувати. В цьому вірші все роставлено по місцях - Отець - Бог, а Син Божий - Господь!
2. Щодо приймання участі у воскресінні Ісуса, то Ви, як я бачу, хочете мене, скажімо так, зловити ;-D (якщо я звичайно Вас не переоцінив...). А якщо відповідати по суті, то моє бачення цього моменту таке: Бог Отець своїм Святим Духом воскресив Свого Сина Ісуса, але вже як духовну істоту, таким, як Він був до народження на землі (1Пет.3:18).

Та охолоньте Verum, ССС ловлю, вас ловлю. Я говорю, як говорять християни. А те що вам свідкам потрібно постійно щось видумувати, то це ваші проблеми.

Я веду мову про воскресіння І.Х., що в ньому приймали Трійця. Бо написано що Отець воскресив, Д.С. воскресив і сам І.Х. воскрес. Не були три воскресіння, а одне. А це значить що три ніби окремі події відбувалися як одна.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32434
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 19:52 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:

Весь вірш говорить про Д.С., а ви чомусь поступаєте як справжній сЄ, вириваєте із тексту не говорю уже про контекст. Тому викручуєтеся ви самі себе зводити від християнської істини.

Verum написав:
По третьому абзацу:

Та охолоньте Verum, ССС ловлю, вас ловлю. Я говорю, як говорять християни. А те що вам свідкам потрібно постійно щось видумувати, то це ваші проблеми.

Я веду мову про воскресіння І.Х., що в ньому приймали Трійця. Бо написано що Отець воскресив, Д.С. воскресив і сам І.Х. воскрес. Не були три воскресіння, а одне. А це значить що три ніби окремі події відбувалися як одна.

Вибачте, але я вже сказав - Ви не бачите явного, а тримаєтесь того, що видумали люди.... :(

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32435
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 19:57 

Востаннє тут були:
Verum написав:
Вибачте, але я вже сказав - Ви не бачите явного, а тримаєтесь того, що видумали люди....

Вибачте, що я так не пишу як ви, я те ж так вмію, але так не правильно писати.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32436
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 20:11 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:
Вибачте, але я вже сказав - Ви не бачите явного, а тримаєтесь того, що видумали люди....

Вибачте, що я так не пишу як ви, я те ж так вмію, але так не правильно писати.

Я вважаю, що вказувати на помилки - правильно, і не треба тут прикидатись невинною овечкою, мовляв, я - такий хороший, а на мене тут таке наговорюють... :oops:
(Тільки не подумайте, що я це написав з агресією. Емоції неможливо передати текстом..., а якщо це Вас все-таки ображає, то прошу у вас пробачення) :sorry:

Якщо Ви такі вперті, покажіть мені, будь-ласка, місце у Біблії, де Ісус Христос говорить, що Він - БОГ.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32437
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 20:21 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Vеrum написав:
Якщо Ви такі вперті,
покажіть мені, будь-
ласка, місце у Біблії, де
Ісус Христос говорить,
що Він - БОГ.

"Ми знаємо, що Син
Божий прийшов, і розум
нам дав, щоб пізнати
Правдивого, і щоб бути в
правдивому Сині Його,
Ісусі Христі. Він Бог
правдивий і вічне
життя!
"
1Ів. 5:20

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32438
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2011, 20:22 

Востаннє тут були:
Verum написав:
Я вважаю, що вказувати на помилки - правильно...

Тобто, ви придлагайте щоб я в зустріч написав що ви не тямущий і тримаєтеся не християнського вчення, а людського,сЄ. І що від того зміниться?
Я вважаю треба по суті писати, аргументами, а не говорити ти не тямущий, а я правильний маю Боже відкриття.

Verum написав:
Якщо Ви такі вперті, покажіть мені, будь-ласка, місце у Біблії, де Ісус Христос говорить, що Він - БОГ.

Ну такого прямо немає. Зустрічне запитання, переправлю із вашого Якщо Ви такі вперті, покажіть мені, будь-ласка, місце у Біблії, де Ісус Христос говорить, що Він - НЕ БОГ, ?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>