Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 01:03

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
31570
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 10:21 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
ADRIANO написав:
Я ніколи не їздив туристом в інші країни .Але буваю там часто по роботі. Що відповідати коли спитають чому я вибрав саме США??????????????????? І які взагалі питання мені можуть ставити?

Відповідати краще так як є. Стандартно запитують про роботу і зарплату (чи достатня, не обов'язково казати суму), у яких умовах проживаєте, про сім'ю - заробітки дружини, про зв'язки з США, тощо.
ADRIANO написав:
І чи може краще забронювати якийсь хороший тур до сша щоб показати в посольстві куди я їду?
У них десь на сайті було написано: поки не отримаєте візу, не витрачайте кошти на купівлю квитків тощо. Вибрати тур, і забронювати без попередньої оплати - це можете і це добре. Бо ви повинні розповісти якою є мета подорожі.

А там вже консул зважить всі за і проти, і тут же ви отримаєте відповідь. Всього співбесіда триває декілька хвилин, іноді за 2-3 хвилини. Але чекати на співбесіду слід декілька годин.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31571
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 15:58 

Востаннє тут були:
27 липня 2011, 09:30
Написано: 4
Віровизнання: греко-католик
А хто може підказати де можна знайти анкету(зразок) на туристичну візу сша на українській мові??????????? :?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31581
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 20:58 

Востаннє тут були:
ADRIANO написав:
А хто може підказати де можна знайти анкету(зразок) на туристичну візу сша на українській мові??????????? :?
Немає анкет, просто заповняється форма на сайті консульства.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32385
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2011, 21:30 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
21 вересня 2011, 21:38
Написано: 1
Доброго дня всім!
Випадково наткнулась на ваш сайт, і побачила дуже багато корисних порад! тому надіюссь отримати якусь відповідь чи пораду на своє запитання! Я цього літа була в Америці по програмі Ворк ен Тревел, вернулась чітко у вказаний період, 6 вересня, навіть не залишалась на подорожування. Зараз хочу отримати туристичну візу, які в мене шанси, не підкажете? Запрошення будуть висилати родичі які є корінними американцями, там народились і жили все життя, повністю можуть забезпечити моє перебування там. Чи є в мене багато шансів на відкриття візи, чи після візи J1 туристичну зразу не відкривають?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32488
UNREAD_POSTДодано: 26 вересня 2011, 18:04 

Востаннє тут були:
Christina написав:
Чи є в мене багато шансів на відкриття візи, чи після візи J1 туристичну зразу не відкривають?
У цій темі вже один юнак поділився з нами, що пробував отримати туристичну (він також мав W&T) - йому відмовили. Шанси можуть бути, але не великі.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32654
UNREAD_POSTДодано: 05 жовтня 2011, 05:33 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Попробуйте. Зараз вони здається поблажливіше видають туристичну візу. А те, що родичі корінні американці не вплине на рішення. Все залежить від вас, а не від родичів. Навпаки, наявність близьких родичів може бути перешкодою, бо більше підозр, що ви залишитесь. Усе залежить від правдоподібності ваших намірів поїхати в США дійсно, як турист.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re:
33818
UNREAD_POSTДодано: 29 листопада 2011, 19:46 

Востаннє тут були:
12 грудня 2011, 22:59
Написано: 3
YuraLviv написав:
я спілкувався з людиною яка є в гостях тут і ми про то говорили.

Безплатно ніхто не робить і не вертають всі посольства навіть якщо відмовили - то все в аплікації написано - то не вина США що не вертають - людям дали вибір і то є так.

Видають візи в гості тільки тим хто має добру роботу і папери від роботу де вказана зарплата і т.д. І то зрозуміло що людина вернеться а не останеться. США цікавить за які гроші люди будуть відвідувати Америку. А якщо бідною і без роботи є людина то є потенційний іммігрант.

Треба мати в паспорті хоча б 3-4 віз в різні країни і то можна точно отримати візу а якщо паспорт є чистий то ясно і нема що говорити...

США не винні що змушені так робити але подякуйте попередникам які проїхали в гості до родичів і осталися і так вийшло а відносно грошей - то є ваш вибір!

Подивіться на сайті на аплікацію і там все розписано!

Підкажіть, будь ласка, як має діяти мій родич, щоб вислати мені запрошення? Де можна глянути той зразок і яку інформацію потрібно для того? Як думаєте, в мене є шанси отримати візу, коли я незаміжня ( мені 24 роки), в мене середній рівень знання англійської, робота не є високооплачуваною (але по зовнішності не можна так сказати :)), але всі витрати (вкл.200$) мені оплатять мої америк.родичі???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33820
UNREAD_POSTДодано: 29 листопада 2011, 20:13 

Востаннє тут були:
Lyubochka написав:
Підкажіть, будь ласка, як має діяти мій родич, щоб вислати мені запрошення? Де можна глянути той зразок і яку інформацію потрібно для того?
Запрошення у довільній формі. Читайте тут: viewtopic.php?p=30449#p30449
Lyubochka написав:
Як думаєте, в мене є шанси отримати візу, коли я незаміжня ( мені 24 роки), в мене середній рівень знання англійської, робота не є високооплачуваною (але по зовнішності не можна так сказати :)), але всі витрати (вкл.200$) мені оплатять мої америк.родичі???
Шанси дуже мізерні. Хто вам повірить, що ви не маєте наміру залишитися у своїх родичів, якщо вас нічого тут не тримає???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33826
UNREAD_POSTДодано: 29 листопада 2011, 20:51 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Lyubochka написав:
Підкажіть, будь ласка, як має діяти мій родич, щоб вислати мені запрошення? Де можна глянути той зразок і яку інформацію потрібно для того?
Запрошення у довільній формі. Читайте тут: viewtopic.php?p=30449#p30449
Lyubochka написав:
Як думаєте, в мене є шанси отримати візу, коли я незаміжня ( мені 24 роки), в мене середній рівень знання англійської, робота не є високооплачуваною (але по зовнішності не можна так сказати :)), але всі витрати (вкл.200$) мені оплатять мої америк.родичі???
Шанси дуже мізерні. Хто вам повірить, що ви не маєте наміру залишитися у своїх родичів, якщо вас нічого тут не тримає???

Дякую Вам за посилання! Як гадаєте, якщо в мене буде відмічено в паспорті, що я ще десь побувала (бо наразі - паспорт чистий) це збільшить мої шанси? ))

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33828
UNREAD_POSTДодано: 29 листопада 2011, 21:06 

Востаннє тут були:
Lyubochka написав:
Як гадаєте, якщо в мене буде відмічено в паспорті, що я ще десь побувала (бо наразі - паспорт чистий) це збільшить мої шанси? ))
Ну звичайно, що збільшить шанси... Перш ніж звертатися за американською візою вам би пасувало хоча б раз у рік поїхати у туристичну поїздку кудись у Європу чи Ізраїль... З чистим паспортом мені також відмовили, хоча я тоді був упевнений, що мені дадуть візу, бо мав престижну роботу. А вже після відмови я декілька років подорожував різними країнами, і відтак наступного разу дали візу.

А ви маєте хоч маленькі наміри залишитися в США? Скажіть, тільки чесно! ;)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33830
UNREAD_POSTДодано: 29 листопада 2011, 21:24 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Lyubochka написав:
Як гадаєте, якщо в мене буде відмічено в паспорті, що я ще десь побувала (бо наразі - паспорт чистий) це збільшить мої шанси? ))
Ну звичайно, що збільшить шанси... Перш ніж звертатися за американською візою вам би пасувало хоча б раз у рік поїхати у туристичну поїздку кудись у Європу чи Ізраїль... З чистим паспортом мені також відмовили, хоча я тоді був упевнений, що мені дадуть візу, бо мав престижну роботу. А вже після відмови я декілька років подорожував різними країнами, і відтак наступного разу дали візу.

А ви маєте хоч маленькі наміри залишитися в США? Скажіть, тільки чесно! ;)

Дякую!
))) Чесно?..... Гммм.... А як Ви думаєте???? Хотіла б - тільки легально!!! Якщо це можливо! Хоча мої батьки проти!!!! І то дуже проти відпускати мене так далеко, хоча в мене ще брат (я не одна в сім"ї)! А, ще вони завжди говорять, що Америка скоро буде під водою!!! )) От спішуся на неї глянути! )))
А де саме Ви побували?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33866
UNREAD_POSTДодано: 01 грудня 2011, 15:06 

Востаннє тут були:
Lyubochka написав:
А, ще вони завжди говорять, що Америка скоро буде під водою!!! ))
Ну, це ще невідомо, але те, що вся Земля згорить - це точно, бо так каже Слово Боже. А ще точно відомо, що кожен з нас свого часу покине своє тіло і цю землю.
Lyubochka написав:
А де саме Ви побували?
До того як дали візу: viewtopic.php?p=12879#p12879
До цього часу вже побував у 35 країнах, а Америку вже майже всю об'їхав (ну, не всю звісно, але у різних куточках побував). Мабуть, немає такого американця, щоб бачив все те, що я бачив. :)

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

34109
UNREAD_POSTДодано: 12 грудня 2011, 12:09 

Востаннє тут були:
16 квітня 2012, 19:43
Дайте, будь ласка, пораду, на скільки часу відкривають гостьову візу в США і який термін перебування. Ніде не зміг знайти цієї інформації. Дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34110
UNREAD_POSTДодано: 12 грудня 2011, 14:45 

Востаннє тут були:
сірий написав:
Дайте, будь ласка, пораду, на скільки часу відкривають гостьову візу в США і який термін перебування. Ніде не зміг знайти цієї інформації. Дякую.
Як правило, дають мультивізу на 5 років. Але максимально дозволений термін перебування за 1 раз - не більше 6 міс. Однак, цей термін вам призначають при перетині кордону - можуть призначити лише 3 місяці, а можуть взагалі не впустити (такі випадки іноді бувають). При чому вони зазначають, що ви не обов'язково повинні перебувати навіть тих 6 міс., бо тривале перебування може стати причиною відмови у видачі візи на наступний термін.

Один чоловік у консульстві задекларував, що планує бути в США пару тижднів, а на при приїзді в США пред'явив зворотній авіаквиток через кілька місяців, і його запитали, чому він в консульстві говорив одне, а тут вже має інші плани. Він не зміг обґрунтувати і йому взагалі відмовили у в'їзді в США.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34348
UNREAD_POSTДодано: 03 січня 2012, 20:49 

Востаннє тут були:
03 січня 2012, 21:31
Скажіть, будь ласка, свою думку. Була в США в 2008 році по програмі ОПЕР(бейбісіттер) віза була на рік. я повернулась через 4 місяці. маю багато шенген віз. не порушувала. маю хорошу роботу і хочу поїхати вгості до однокласника,який виїхав і проживає в Нью Йорку. його тато там уже довгий час. у них Грін кард. він може вислати мені запрошення. які мої шанси?? дякую

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>