Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 00:53

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
34349
UNREAD_POSTДодано: 04 січня 2012, 00:04 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
Яринка написав:
які мої шанси??
На мій погляд, у вас є нормальні шанси отримати візу, хоча це залежить від думки американця, що буде вас слухати... Якщо він повірить вам, що у вас немає намірів там залишитися, то дадуть візу, а чому б ні?

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34673
UNREAD_POSTДодано: 25 січня 2012, 23:28 

Востаннє тут були:
26 січня 2012, 00:11
Написано: 1
Які питання задають на співбесіді? Конкретно які?...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34674
UNREAD_POSTДодано: 26 січня 2012, 00:45 

Востаннє тут були:
Михайло З написав:
Які питання задають на співбесіді? Конкретно які?...
Я думаю, що тут багато залежить від обставин поїздки.
Наприклад, як правило такі питання:
"Де Ви працюєте?"
"Скільки заробляєте?", - тут можете показати довідку з місця роботи.
"Де Ви проживаєте?"
"З ким проживаєте?"
"Де працюють ваші батьки, чоловік чи дружина?"
"Який їхній дохід?" - достатній...
- на ці всі питання слід відповідати позитивно.

"З якою метою ви подорожуєте?"
"Де ви в США плануєте проживати?"
"Хто фінансує вашу поїздку?"
"Яким чином потрапили до США той, хто вас запрошує?"
"Чи він там легально проживає? де він працює? тощо" - бажано на це питання подати відомість про сплачені податки того, хто запрошує.

А решта питання можуть виникати в залежності від того як ви відповідатимете, або від ваших обставин. Можуть щось уточнити, отаке. Важливо на всі питання відповідати впевнено і не вимушено, можна пожартувати трошки, але не так як на допиті.

А ще головне - не чекайте, поки з вас будуть витягувати слова. Ви можете навіть не чекати на запитання, а просто розповісти те, що може переконати консула в тому, що ви дійсно прив'язані до України, а в США навпаки ніщо не зможе затримати. Саме це покладається на вашу відповідальність, бо не консул повинен від вас тягнути інформацію, а ви самі повинні довести, що ви не є потенційний емігрант.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34750
UNREAD_POSTДодано: 02 лютого 2012, 22:25 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
21 лютого 2012, 22:11
Написано: 2
Віровизнання: православний
привіт!будь ласка, надайте корисні поради?
1. Мені подруга написала запрошення для візиту в США. Чи обов"язково мати оригінал цього запрошення на співбесіду? чи можна просто роздрукувати з електронного варіанту, який вона мені скинула на емайл?
2. Чи необхідна медична страхівка на співбесіду?
3. Чи можу я, використовуючи один пін для дзвінка в кол-центр, записати на співбесіду себе і рідного брата? ( бо на сайті вказано, що так, якщо ви проживаєте за однією адресою, а ми студенти і офіційно прописані в гуртожитках, але спільний дім за однією адресою)?
4. Якщо ми студенти, які практично документи нам необхідно представити про нашу фінансову забезпеченість?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34751
UNREAD_POSTДодано: 03 лютого 2012, 02:28 

Востаннє тут були:
o-chick написав:
1. Мені подруга написала запрошення для візиту в США. Чи обов"язково мати оригінал цього запрошення на співбесіду? чи можна просто роздрукувати з електронного варіанту, який вона мені скинула на емайл?
Я думаю, що достатньо емайл показати. А ще бажано мати якусь роздруківку про зайнятість подруги, якщо у неї хороша робота і високі доходи, а якщо вона громадянка США, то пасувало б ще роздрукувати копію її паспорта.
o-chick написав:
2. Чи необхідна медична страхівка на співбесіду?
Ні, взагалі страхівка не потрібна. Вона навіть не вимагається при відвідуванні США, чомусь. Так само не потрібно наперед купувати жодних авіаквитків, нічого не потрібно бронювати.
o-chick написав:
3. Чи можу я, використовуючи один пін для дзвінка в кол-центр, записати на співбесіду себе і рідного брата? ( бо на сайті вказано, що так, якщо ви проживаєте за однією адресою, а ми студенти і офіційно прописані в гуртожитках, але спільний дім за однією адресою)?
Так, я думаю, що можна, але якщо встигнете вкластися у ті хвилини, що вам дають. Вони будуть тягнути час - розповідати всяку непотрібну інформацію (що можна прочитати на сайті), то їм потрібно сказати, що все це знаєте, і швидше приступити до діла - до самої реєстрації. До речі, ви не мусите записуватися за один дзвінок: можете спочатку записати себе, а через кілька місяців (протягом року) - брата, використовуючи той самий пін.
До речі, прописка їх не цікавить - ніхто її не буде перевіряти, тож можете подати адресу реального проживання.
o-chick написав:
Якщо ми студенти, які практично документи нам необхідно представити про нашу фінансову забезпеченість?
Ну, взагалі, якщо ви студенти, то я би вам не радив подавати на гостьову візу - дуже мала імовірність, що вам дадуть візу. Для студентів є спеціальна програма - Work&Travel (три місяці попрацювати і місяць відпочивати), може вам це більше підійде.
Але якщо у вас є зайві гроші на співбесіду і хочете ризикнути, то можете сказати, хто реально фінансує вашу поїздку (наприклад, що оплачують батьки), тоді можете підготувати відомості про фінансове забезпечення батьків (якщо воно може скласти позитивне враження).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: віза сша
34753
UNREAD_POSTДодано: 03 лютого 2012, 09:31 

Востаннє тут були:
21 лютого 2012, 22:11
Написано: 2
Віровизнання: православний
Щиро вдячна за поради!

А якщо поїздку спонсорує моя подруга, то я обов"язково на співбесіду мушу принести документи про цю матеріальну підтримку ( довідка з місця її роботи та довідка про доходи)?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: віза сша
34757
UNREAD_POSTДодано: 04 лютого 2012, 02:33 

Востаннє тут були:
o-chick написав:
А якщо поїздку спонсорує моя подруга, то я обов"язково на співбесіду мушу принести документи про цю матеріальну підтримку ( довідка з місця її роботи та довідка про доходи)?
Там обов'язкового нічого нема. Ви просто маєте право зібрати ті документи, які можуть довести, що ви не обманюєте... швидше всього що на ці документи навіть не подивляться.
Але якщо подруга запрошує і фінансує, то бажано до запрошення прикріпити якусь відомість про її доходи.

Однак, імовірність, що вам дадуть візу - дуже мізерна.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34779
UNREAD_POSTДодано: 05 лютого 2012, 20:56 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Не думаю, що рівень забезпечення подруги може позитивно вплинути на видачу візи, адже це не аргумент, що ви не плануєте залишитись в США.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34834
UNREAD_POSTДодано: 20 лютого 2012, 06:20 

Востаннє тут були:
06 березня 2012, 13:55
Написано: 3
Віровизнання: римо-католик
Шановні форумчани, прошу оцінити мої шанси на візу в сша
Я аспірант НАН України (стаціонар).
Маю запрошення від громадянки США (це моя рідна тітка). Хочу здійснити поїздку максимум на 3 тижні. Основна мета поїздки побачити Нью-Йорк, Вашингтон та Бостон. В паспорті минулорічний італійський шенген. Мені 24 роки. Співбесіду назначили на 5 березня.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34843
UNREAD_POSTДодано: 20 лютого 2012, 18:07 

Востаннє тут були:
Олександр_Asp написав:
Шановні форумчани, прошу оцінити мої шанси на візу в сша
Я аспірант НАН України (стаціонар).
Маю запрошення від громадянки США (це моя рідна тітка). Хочу здійснити поїздку максимум на 3 тижні. Основна мета поїздки побачити Нью-Йорк, Вашингтон та Бостон. В паспорті минулорічний італійський шенген. Мені 24 роки. Співбесіду назначили на 5 березня.
Бажаю успіху!
Важко оцінити шанси, бо рішення прийматимуть надто суб'єктивне - все залежить від думки однієї людини. Вам слід за декілька секунд довести (переконати), що ви не зацікавлені там залишитися. Наявність рідних в Америці - аргумент проти вас (буває, що навіть рідних батьків до дітей не пускають). Якщо ви ще не одружені, не маєте маєтків в Україні - то вас тут нічого не тримає... це також мінус. Хоча вам слід наголошувати на тому, що вас тут тримає - наукові праці, якесь важливе дослідження.
До речі, якщо би у вас було якесь запрошення від наукового закладу - це був би важливий аргумент (до речі, ще не пізно, можете поспілкуватися з науковцями Гарварду чи іншого універу)... у Гарварді є багато українців, і лекції бувають вільні і безкоштовні - я сам відвідував. Можете на їх сайті знайти те, що вас зацікавить, і просто роздрукуєте програму лекції - я думаю, що вам буде цікаво ознайомитися з думкою американських вчених.
Адже ваша мета подорожі є мало аргументованою: навіщо летіти за тридев'ять земель, щоб просто побачити 2-3 міста. Треба більше конкретики, і щоб ця мета була пов'язаною з вашою науковою роботою.
Це моя думка. Нехай Бог благословить вас!
Але будь ласка, повідомте нас про результати вашої співбесіди (багато хто питає поради, а своїм досвідом мало хто ділиться).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34844
UNREAD_POSTДодано: 20 лютого 2012, 18:15 

Востаннє тут були:
Дякую! Обов'язково відповім!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34848
UNREAD_POSTДодано: 21 лютого 2012, 21:55 

Востаннє тут були:
22 лютого 2012, 18:35
Написано: 1
Віровизнання: греко-католик
Всіх вітаю! слава Ісусу Христу! Чи може хтось допомогти корисними порадами? Збираюся на співбесіду у посольство. Мені 36, одружена, маю 2 дітей 14 і 10 років, працюю в сільській школі, маю нормальну зарплату, як для вчителя, бо є вже стаж і відповідна категорія. Подруга із США вислала запрошення, хочу поїхати вгості, подруга завжди в мене гостює з сім"єю, коли приїжджає на Україну. Вона в свій час виграла Зелену карту, в США народила 5 дітей. Які в мене шанси? Маю відкриту візу ШЕНГЕН (польську),по якій їздила з групою паломників. І ще. Я вчитель англійської мови, хоча ніколи не розмовляла з носієм мови, оцінюю свій рівень, як такий собі, зважаючи на акцент і т. п. Чи варто мені спілкуватись з офіцером англійською?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34849
UNREAD_POSTДодано: 22 лютого 2012, 06:37 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Думаю, знання англійської мови не повинно стати на перешкоді, навпаки, це показує, що людина освідчена і забезпечена. Я думаю, шанси у Вас хороші.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34922
UNREAD_POSTДодано: 06 березня 2012, 13:52 

Востаннє тут були:
Як і обіцяв описую свою візову історію. Був записаний на 8.00. Десь у 8:10 зробили дактилоскопію. У 8:25 підійшов на співбесіду. Запитання: Яка мета Вашої поїздки (відповідь туризм...).? Ви живете в Києві? (так) Сам? (так) С ким їдете до Америки (сам)? Вибачте ми не можемо Вам видати візу. Нагадаю подавав на візу В2

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

34923
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2012, 03:57 

Востаннє тут були:
Олександр_Asp написав:
Запитання: Яка мета Вашої поїздки (відповідь туризм...).? Ви живете в Києві? (так) Сам? (так) С ким їдете до Америки (сам)? Вибачте ми не можемо Вам видати візу.
Важко зрозуміти їх логіку.
Мабуть, вони зробили висновок, що раз ви проживаєте самі, то вас тут нічого не тримає, а отже, ви - потенційний емігрант... тому й відмова.

Мені ще розповіли такий випадок: два рідні брати вже мали раніше візу B2, відвідували рідну сестру, що проживає в США, візового режиму не порушували.
Наступну візу одному брату (який раніше подавав на грін-карту, але не виграв) дали, а другому (який має кращу роботу, свій бізнес) вже тричі відмовили. Чому - не відомо.

Ларуся написав:
Я вчитель англійської мови, хоча ніколи не розмовляла з носієм мови, оцінюю свій рівень, як такий собі, зважаючи на акцент і т. п. Чи варто мені спілкуватись з офіцером англійською?
Якщо ви вчитель англійської, то звісно краще англійською спілкуватися. Можете так і сказати, що ще не спілкувалися в живу, а тому хочете покращити свою вимову.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>