Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 06:58

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
46028
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2014, 09:37 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
Tequilochka написав:
Все-таки побоююсь співбесіди, хто-зна, що там в голові у консула, і хто зна, чи задовільнять наші чесні відповіді :-?
Не переживайте, там люди добродушні. Ваше побоювання (хвилювання) може вам пошкодити. Поводьтеся на співбесіді спокійно і щиро.
Tequilochka написав:
P.S. за типами візи гьостьова, то яка - туристична?
Вони для гостей завжди дають візу B1/B2 - це одна та сама віза і для бізнесу і для туристів і для відвідин.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46061
UNREAD_POSTДодано: 22 січня 2014, 14:39 

Востаннє тут були:
22 січня 2014, 17:00
Написано: 1
Віровизнання: православний (УАПЦ)
Привіт.! Поможіть будь ласка ..!Мені 23 роки, маю хорошу роботу, власну машину, свою хату, мав одну польську і одну німецьку шенген, сімї немаю, хочу поїхати по туристичній візі подивитись на Нью Йорк але крім того хтів би подивитись на окремий бізнес в США, як в них працює техніка яка мені цікавить шо б тут удосконалити свій бізнес на Україні. Скажіть консулу потрібно говорити шо крім туризму хочу подивитись і на промисловість..шанси якісь є??

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46062
UNREAD_POSTДодано: 22 січня 2014, 23:25 

Востаннє тут були:
Юран написав:
крім того хтів би подивитись на окремий бізнес в США, як в них працює техніка яка мені цікавить шо б тут удосконалити свій бізнес на Україні. Скажіть консулу потрібно говорити шо крім туризму хочу подивитись і на промисловість..шанси якісь є??
Ага, шпіон? ;)

Я думаю, що можна про це розповісти, але можливо знадобиться якесь запрошення від компанії.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46230
UNREAD_POSTДодано: 16 лютого 2014, 22:05 

Востаннє тут були:
17 лютого 2014, 20:35
Написано: 2
Мир Вам!!Велика подяка, тим хто працював над створенням даного форуму. Дуже потребую деяких порад від людей, які вже будь яким чином мали справу з посольством Сша. Сутуація в мене така: отримав я виклик, від своєї двоюрідної тітки, яка проживає в Сша. По- правді сказати, хочу просто поїхати в гості. В виклику вказані я, та дружина. Обоє ми, маємо чисті, (нові) загранпаспорти. Дружина взагалі ніколи за кордон не їздила, ну а в мене це вже п"ятий паспорт. В період останніх 13 років я відвідав приблизно 11 країн європи. Копії віз, які були в старих паспортах маю. Але в березні плануємо з дружиною відвідати Польщу по справах на декілька днів. І відразу після поїздки, хотіли б розпочати процедуру відкриття американських віз. Так що як мінімум польська віза вже буде в паспорті. Маємо двоє діток, 14 та 5 років. Запитання наступне: 1. Як нам на співбесіду іти з одним викликом?? Потрібно зробити копію, чи як. Чи можливо нам разом попасти на співбесіду і що для цього потрібно. 2. Чи є можливим взяти кого не будь з дітей з собою, або взагалі двох (діти в виклику не вказані). Чи це вже як відкриють візу , а тоді можна вільно взяти з собою дитину, наприклад хоча б молодшу. 3. за наявності одного виклику на двох, чи є можливим призначити дату співбесіди одну на двох( заплатити 12$ і отримати один пін на двох). Можливо я щось не так зрозумів- не судіть суворо. Дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46233
UNREAD_POSTДодано: 17 лютого 2014, 10:31 

Востаннє тут були:
Vaha написав:
1. Як нам на співбесіду іти з одним викликом?? Потрібно зробити копію, чи як. Чи можливо нам разом попасти на співбесіду і що для цього потрібно. 2. Чи є можливим взяти кого не будь з дітей з собою, або взагалі двох (діти в виклику не вказані). Чи це вже як відкриють візу , а тоді можна вільно взяти з собою дитину, наприклад хоча б молодшу.
Так, ви можете разом з дружиною проходити співбесіду. З дітьми мабуть можна, я бачив як сімями приходили. Однак раджу перевірити цю інформацію, зателефонувавши в посольство.

12 дол. вже давно платити не треба, цю процедуру вже спростили. Просто треба на їх сайті заповнити анкети, сплатити в банку по 160 дол.за кожного, і там на сайті вибрати дату співбесіди.

Однак, оскільки процедура може змінюватися - читайте актуальну інформацію на сайті посольства США.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46234
UNREAD_POSTДодано: 17 лютого 2014, 20:34 

Востаннє тут були:
17 лютого 2014, 20:35
Дякую щиро. Якщо я правильно зрозумів, то можна призначати комусь одному з нас час співбесіди?? І вже в консульстві теж, номерок один на двох дадуть? Чи можливо не варто двом одночасно проходити співбесіду? Яке ваше бачення???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46277
UNREAD_POSTДодано: 23 лютого 2014, 05:06 

Востаннє тут були:
Vaha написав:
Якщо я правильно зрозумів, то можна призначати комусь одному з нас час співбесіди?? І вже в консульстві теж, номерок один на двох дадуть? Чи можливо не варто двом одночасно проходити співбесіду? Яке ваше бачення???
Я таких деталей не знаю, шукайте інформацію на сайті консульства. Думаю, що краще разом приходити на співбесіду.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Віза в США
46283
UNREAD_POSTДодано: 23 лютого 2014, 19:07 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
03 березня 2014, 22:46
Написано: 1
Доброго вечора!
Почитала трохи повідомлення на форумі і вирішила проконсультуватись з Вами. Цього літа хочемо поїхати з сім'єю відпочивати в США на кілька тижнів. Спершу хотіли відкрити візу на дні перебування, але подивившись на величину візового збору, вирішили, що варто спробувати відкрити візи на 5 років. Раніше ніколи не були в США. В сім'ї нас 4 (подружжя, повнолітня дитина і неповнолітня дитина). Візова історія дуже багата (у всіх паспортах більше 10 віз в різні країни). Порадьте, будь ласка, які нам потрібно документи для отримання такої візи? Чи можемо ми записатись на співбесіду всією сім'єю? Чи потрібне запрошення з США?
Дякую!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46297
UNREAD_POSTДодано: 25 лютого 2014, 18:13 

Востаннє тут були:
halia09virt написав:
Порадьте, будь ласка, які нам потрібно документи для отримання такої візи? Чи можемо ми записатись на співбесіду всією сім'єю? Чи потрібне запрошення з США?
Жодних документів окрім паспорта не вимагають, однак ви можете мати з собою щось, що підтверджує ваші наміри. На співбесіду мають приходити всі, хто планує подорожувати, щоб у вас зняли відбитки пальців та сітчатку очей.
Візу відкривають всім як правило на 5 років, і не потрібно про це заявляти (хоча при співбесіді можете сказати, що маєте намір ще й у майбутньому відвідувати США).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46370
UNREAD_POSTДодано: 10 березня 2014, 02:55 

Востаннє тут були:
05 липня 2014, 00:30
Написано: 3
Доброго вечора всім.Буду дуже вдячний за пораду,ситуація в нас наступна:
мені 24 роки,не одружений, мамі моїй 44,заміжня,хочемо поїхати в гості до родичів в США які проживають вже там 10 років,мета поїзди-весілля у мого 2юродного брата який проживає там із мамою і татом,його мама і моя мама рідні сестри,також моя мама є його хресною мамою( мого брата в якого весілля..)нам вислали 2 окремі запрошення,дуже переживаємо так як ніколи за межі країни не виїзжали і тільки недавно зрабили закордонні паспорти так як ніхто із нас їх не мав,ми працюємо на роботах-продавець магазину та інженер на державній фірмі.Також додам що родичі наші проживають там по грін карті і працюють на заводах ,а брат уже є громадянином США , має паспорт , та працює в інвестиційній компанії(закінчував коледж та університет в США). Дуже переживаємо чи не на марно все робили і хотів би приблизно знати які в нас шанси , і яку візу можуть відкрити в нашому випадку,звичайно хотілось би мультивізу на 5 років,але хотяб просту гостьову на короткий термін щоб погуляти весілля :) Буду дуже вдячний всім за коментарі..

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46379
UNREAD_POSTДодано: 11 березня 2014, 22:36 

Востаннє тут були:
Зараз дуже складна ситуація в Україні, невідомо, що буде далі. У США зараз збирають підписи на петицію, щоб дозволили українцям безвізовий короткостроковий в'їзд на час війни. І ваше прохання може бути розцінено як спроба втекти від війни.

А якщо не брати до уваги теперішні загрози в Україні, то у вас дуже мізерні шанси. Навіть рідним у бажанні поїхати на весілля часто відмовляють. Молодому неодруженому - взагалі нереально отримати візу. Ще матері можуть дати. Запрошення краще давати від громадянина США, на мою думку. Якщо візу дадуть, то на 5 років.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46380
UNREAD_POSTДодано: 11 березня 2014, 23:52 

Востаннє тут були:
05 липня 2014, 00:30
Написано: 3
Сонячник написав:
Зараз дуже складна ситуація в Україні, невідомо, що буде далі. У США зараз збирають підписи на петицію, щоб дозволили українцям безвізовий короткостроковий в'їзд на час війни. І ваше прохання може бути розцінено як спроба втекти від війни.

А якщо не брати до уваги теперішні загрози в Україні, то у вас дуже мізерні шанси. Навіть рідним у бажанні поїхати на весілля часто відмовляють. Молодому неодруженому - взагалі нереально отримати візу. Ще матері можуть дати. Запрошення краще давати від громадянина США, на мою думку. Якщо візу дадуть, то на 5 років.

ДЯкую...
от я читаю цю тему і бачу що декому відкривають всетаки візи,поїхати в гості до рідних,ситуація подібна як і у нас.Надіюсь все таки що відкриють обом :(

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46448
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2014, 19:22 

Востаннє тут були:
14 червня 2014, 20:42
Віровизнання: баптист
Підскажіть будь-ласка,хочу поїхати в гості до рідної сестри в США,вона вийшла заміж за американця і перебуває там 7 років,громадянство не отримала але є грінкарта...
Для гостьової візи краще щоб лише вона написала запрошення чи разом з чоловіком???
І обов"язково вказувати на який час перебування? Дякую

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46449
UNREAD_POSTДодано: 03 квітня 2014, 04:27 

Востаннє тут були:
Serg007 написав:
Для гостьової візи краще щоб лише вона написала запрошення чи разом з чоловіком???
І обов"язково вказувати на який час перебування?

Я би порадив, щоб запрошення було від обох, де можна зазначити, що він громадянин США (і можна додати копію його паспорта). Адже вас будуть питати чи легально там перебуває сестра (можливо, що вам треба буде підтвердити, що вона вийшла заміж за американця).
У запрошенні бажано вказати на який термін (краще щоб термін був не великим, декілька тижнів (якщо в Україні маєте роботу), але не більше 2-3 місяці), і що опісля вони посприяють повернутися назад в Україну.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46452
UNREAD_POSTДодано: 03 квітня 2014, 21:06 

Востаннє тут були:
14 червня 2014, 20:42
Віровизнання: баптист
Сонячник написав:
Serg007 написав:
І обов"язково вказувати на який час перебування?

Я би порадив, щоб запрошення було від обох, де можна зазначити, що він громадянин США (і можна додати копію його паспорта). Адже вас будуть питати чи легально там перебуває сестра (можливо, що вам треба буде підтвердити, що вона вийшла заміж за американця).
У запрошенні бажано вказати на який термін (краще щоб термін був не великим, декілька тижнів (якщо в Україні маєте роботу), але не більше 2-3 місяці), і що опісля вони посприяють повернутися назад в Україну.

Дякую за швидку відповідь :yes:
Божих благословінь вам...

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>