Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 10:06

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
46453
UNREAD_POSTДодано: 05 квітня 2014, 00:57 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
09 квітня 2014, 01:23
Написано: 1
Віровизнання: православний (КП)
Підкажіть,будь-ласка, чи актуалье досі запрошення від родичів на туристичну візу. Переглядаючи сайт посольства США, я не знайшла жодної примітки про запрошення. Там не зрозуміло куди моя сестра повинна відсилати це прохання, чи я особисто повинна його принести на інтерв'ю.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46457
UNREAD_POSTДодано: 06 квітня 2014, 22:11 

Востаннє тут були:
08 квітня 2014, 03:16
Написано: 1
Віровизнання: християнин
Буду дуже вдячна за відповідь на моє запитання. Ми з чоловіком вже 2 роки проживаємо в США по грінкарті. 2 місяці тому у нас народився син. Я хочу запросити свою маму на хрестини внука. Залишатися на постійно проживати тут такої цілі немає 100%. Чи є в неї шанси на відкриття візи? І які?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46458
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2014, 20:55 

Востаннє тут були:
26 травня 2014, 00:59
Написано: 3
Віровизнання: греко-католик
Привіт усім))) вже записалась на співбесіду у посольство на гостьову візу, але таке питання. Мої десь прочитали, що на вході ще потрібно платити 1300 чи скільки. Це правда?
Просто потрібно знати скільки брати коштів у Київ))) :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46460
UNREAD_POSTДодано: 08 квітня 2014, 07:54 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
julia44 написав:
Мої десь прочитали, що на вході ще потрібно платити 1300 чи скільки. Це правда?
Просто потрібно знати скільки брати коштів у Київ))) :)

Неправда! Нічого не потрібно доплачувати, жодних хабарів, жодної готівки. Достатньо мати з собою паспорт, квитанцію на оплату за розгляд анкети, ну і листок зі штрихкодом, щоб швидше пропустили. А взагалі читайте актуальну інформацію на сайті консульства, і не приймате жодних чуток. Колись треба було мати якихось 100 грн. на курєрські послуги - зараз ця послуга безкоштовна (включена у ту суму що ви платите за розгляд анкети).

Швидше всього такі чутки походять від того, що в народі так повелося і кажуть, що американці беруть за вхід в консульство 160 дол. :-) Але то мається на увазі ті кошти, які ви сплачуєте заздалегідь у банк за розгляд анкети.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46526
UNREAD_POSTДодано: 23 квітня 2014, 12:30 

Стать: Він
Востаннє тут були:
17 вересня 2014, 01:20
Написано: 3
Віровизнання: греко-католик
Доброго дня
Христос Воскрес!

У мене така ситуація, я був в США 4 рази по студентській візі (3 рази на Алясці, 1 раз в Нью-Йорку). Усі три рази на Алясці працюючи, сплачивав податки і вчасно покидав територію США. А от останній раз в Нью-Йорку(2012р.) працював за кеш тому що офіційна робота не влаштовувала в фінансовому плані, ПОКИНУВ США НА 1 МІСЯЦЬ ПІЗНІШЕ(декілька днів перед самим виїздом у мене погіршилося здоровя, а часу що б продовжити візу уже не було) ніж було дозволено в візі. При виїзді жодних проблем не було, я тільки повернув форму І-94 і успішно повернувся додому.
Зараз я хочу подати заявку на туристичну візу, офіційно я безробітній, але заробляю тим що допомагаю батькам по бізнезу. Є квартира. Через місяць плануємо з дівчиною розписатися, а восени весілля.

Підкажіть будь-ласка:
1) Чи по впливає на рішення консула те що я прострочив останню візу на менше ніж на місяць (офіційно я жодної депортації не получав)?
2) Я читав що туристичну візу відкривають на 5 років, а як щодо терміну перебування на території США після 1-го вїзду?
3) Чи потрібно мати план туристичної поїздки в США(заброньовані готелі, ітд.)?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46528
UNREAD_POSTДодано: 23 квітня 2014, 15:30 

Востаннє тут були:
03 липня 2014, 20:43
Написано: 9
Доброго дня)) Я думаю, що таке питання вже задавали, але краще перепитаю, ніж потім напартачу. Якщо я вже заплатила консульскій збір, де до речі мені виставили дивну суму) , заповнила Ds-160 (тобто буду заповнювати протягом сьогоднішнього дня), то як мені записати нас з чоловік на співбесіду - Окремо кожного, але на одну годину? І ще одне питання, питання в анкеті про основного заявника - то ним виступає один з подружжя, чи той хто заповнює і є основним заявником?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46590
UNREAD_POSTДодано: 28 квітня 2014, 18:10 

Востаннє тут були:
18 травня 2014, 10:40
Написано: 6
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я хочу поїхати на 2 тиждні в США до хлопця, котрий в США має бути 6 місяців а дальше повертається в Європу, 1) яку візу мені краще відкривати туристичну, гостьову? і чи можна відкривату візу через якусь фірму, щоб особисто не йти в посольство? 2)З нерухомості приватний будинок, в якому я маю лише частку (частки діляться між мною і двома сестрами); 3)В мене в паспорті лише декілька шинген віз; 4)Робота хороша і стабільна, але для довідки про заробітню плату яка ЗП повинна бути за місяць: 2000,00? 5000,00? 7000,00 - якої суми достатньо?? 5) існує валютний рахунок - але теж питання якої суми достатньо?
Чи існує можливість на відкриття візи? :oops:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46592
UNREAD_POSTДодано: 29 квітня 2014, 11:35 

Востаннє тут були:
Галина123 написав:
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я хочу поїхати на 2 тиждні в США до хлопця, котрий в США має бути 6 місяців а дальше повертається в Європу, 1) яку візу мені краще відкривати туристичну, гостьову? і чи можна відкривату візу через якусь фірму, щоб особисто не йти в посольство? 2)З нерухомості приватний будинок, в якому я маю лише частку (частки діляться між мною і двома сестрами); 3)В мене в паспорті лише декілька шинген віз; 4)Робота хороша і стабільна, але для довідки про заробітню плату яка ЗП повинна бути за місяць: 2000,00? 5000,00? 7000,00 - якої суми достатньо?? 5) існує валютний рахунок - але теж питання якої суми достатньо?
Чи існує можливість на відкриття візи? :oops:

Не скажу що спец в цьому питанн ( сама тільки 21.05 буду проходити співбесіду), але через штудіювання самих різних сайтів, трошки можливо допоможу.
1) гостьова і туристична - це одна віза - В2
2) плюс, але не великий.
3) Кажуть на форумах, що це добре, але 100% видачі візи, звичайно не дасть. Є випадки, коли з одною відмовою в шенген візі, відкрили американську)
4) звичайно чим більше тим краще, хоча краще писати правдиву.
5) Це теж плюс. скільки можете мати все добре.
Зрозумійте в консульстві важливо основні 2 питання, що ви можете самі оплатити собі поїздку ( тобто потратити в них на території сша кошти) і 2-ге, вони сприймають вас як можливого майбутнього нелегала, тому ви повинні доказати, що жити там просто не вигідно, бо і "тут нас добре годують".

Можливість відкриття візи існує завжди. скажу точніше шанси складають 50/50

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

46593
UNREAD_POSTДодано: 29 квітня 2014, 11:55 

Востаннє тут були:
Tequilochka, Дякую за відповідь!
4) звичайно що правду. тим більше всю інф. вони злегкістю можуть перевірити
Просто незнаю чи варто все починати. Поїхати хочеться страшенно. але кошти на все немалі!
Підкажіть, коли ви реєструвались, за скільки часу вони призначають співбесіду?
Також запрошення з США, чи варто витрачати час на те щоб його отримати? Дехто пише що саме людям з запрошенням видають візи, а дехто що воно зовсім непотрібне

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46594
UNREAD_POSTДодано: 29 квітня 2014, 21:18 

Востаннє тут були:
Галина123 написав:
Tequilochka, Дякую за відповідь!
4) звичайно що правду. тим більше всю інф. вони злегкістю можуть перевірити
Просто незнаю чи варто все починати. Поїхати хочеться страшенно. але кошти на все немалі!
Підкажіть, коли ви реєструвались, за скільки часу вони призначають співбесіду?
Також запрошення з США, чи варто витрачати час на те щоб його отримати? Дехто пише що саме людям з запрошенням видають візи, а дехто що воно зовсім непотрібне

Варто чи ні - вирішувати тільки Вам.
Знаю, по тих самих форумах, що краще немати запрошення взагалі ніж від кого-небудь. Сама маю від брата і їду до нього на весілля.
За співбесіду дуже розмите питання, коли я записувалась(24.04) , то вільно було тільки на 21.05, а сьогодні цілий день було вільно на 06.05. Тобто як повезе, те саме що і з видачею візи.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46595
UNREAD_POSTДодано: 29 квітня 2014, 21:48 

Востаннє тут були:
Я буду за Вас тримати кулачки! Сподіваюсь Вам відкриють візу!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46596
UNREAD_POSTДодано: 29 квітня 2014, 21:52 

Востаннє тут були:
Якщо я буду мати довідку з роботи про розмір ЗП, виписку з банку валютного рахунку, копію свідоцтва про наявність майна..
Підкажіть що ще належить до важливих документів котрі варто мати (окрім паспорта, і тоі заяви про підтвердження реєстрації)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46599
UNREAD_POSTДодано: 30 квітня 2014, 11:00 

Востаннє тут були:
Галина123 написав:
Якщо я буду мати довідку з роботи про розмір ЗП, виписку з банку валютного рахунку, копію свідоцтва про наявність майна..
Підкажіть що ще належить до важливих документів котрі варто мати (окрім паспорта, і тоі заяви про підтвердження реєстрації)

Я ці всі документи також буду мати, + свідоцтво про народження нашої донечки ( я з чоловіком планую їхати, а малеча залишається). Читала на одному форумі, що можете розказати про якогось свого домашнього улюбленця. Звичайно фото і розповідь, як ви боїтесь залишати його на ці 2 тижні)))

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46600
UNREAD_POSTДодано: 30 квітня 2014, 11:01 

Востаннє тут були:
Галина123 написав:
Я буду за Вас тримати кулачки! Сподіваюсь Вам відкриють візу!!

Дякую і я надіюсь))

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46623
UNREAD_POSTДодано: 07 травня 2014, 20:51 

Востаннє тут були:
:)
А ви реєструватись на співбесіду самі чи через компанії котрі допомагають з візою? Шукала компанію яка б допомогла мені з реєстрацією на співбесіду і жодна не викликає довіри :(
Чи можете порекомендувати якусь?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>