Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 06 лютого 2025, 09:43

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
46625
UNREAD_POSTДодано: 08 травня 2014, 10:42 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
03 липня 2014, 20:43
Написано: 9
Галина123 написав:
:)
А ви реєструватись на співбесіду самі чи через компанії котрі допомагають з візою? Шукала компанію яка б допомогла мені з реєстрацією на співбесіду і жодна не викликає довіри :(
Чи можете порекомендувати якусь?

Ви що не маєте куди гроші діти. Там дуже легко все зробити самій. Я також переживала, але коли берешся, то воно дууууже легко.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46635
UNREAD_POSTДодано: 13 травня 2014, 11:56 

Востаннє тут були:
18 травня 2014, 10:40
Написано: 6
=))) Ви явно оптиміст!! :ok:
я переживаю, тому що ще ніколи цього не робила, але ви явно мене переконали!!! =)))
Заглянула в заяву, ніби явно нічого складного
але такі питання виникають: якщо зможете підкажіть, будь ласка:
1) все таки не можу зрозуміти, перше заповнювати анкету, чи платити консульський збір?
2) кажуть що бронювати квитків не потрібно для посольства, але в заяві потрібно вказати день прильоту, день відльоту - ці дати робити умовні?
3) " людина, яка платить за вашу поїздку " - кого краще вказувати себе, чи хлопця?

Велике Дякую Вам Tequilochka за допомогу!!!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46637
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2014, 18:08 

Стать: Він
Востаннє тут були:
13 червня 2014, 15:39
Написано: 1
Віровизнання: православний
Доброго вечора в мене таке питання!!!!! Мені 25 років...В закордоному паспорті є відкрита віза діюча в Польшу.Мами рідна сестра яка завраз в США по грін карті знаходиться там зі сімєю тільки 1 рік...вислала мені гостьове запрошення.. Я жонатий 1 рік працюю на державній роботі в УДПтСУ СІЗО вже 5 років... є відкритий рахунок в банку на суму яка зазначена в запроженні....Є всі зібрані документи для того щоб доказати що вона моя рідня.... Хочу поїхати до них в гості під час відпустки......Які мої шанси???Чи навіть нетреба пробувати???? Вдячний наперед))))))))))) Слава Україні!!!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46640
UNREAD_POSTДодано: 18 травня 2014, 03:14 

Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
yuraS написав:
1) Чи по впливає на рішення консула те що я прострочив останню візу на менше ніж на місяць (офіційно я жодної депортації не получав)?
Будьте готові на співбесіді пояснити причину затримки.
yuraS написав:
2) Я читав що туристичну візу відкривають на 5 років, а як щодо терміну перебування на території США після 1-го вїзду?
Раніше на 5 років, а після революції обіцяли давати на 10 років. Кожного разу при вїзді вам визначають термін перебування як правило до 6-ти місяців (мабуть протягом року). Короткочасні виходи з США жодним чином не впливають на цей термін.
yuraS написав:
3) Чи потрібно мати план туристичної поїздки в США(заброньовані готелі, ітд.)?
Приблизний план мати потрібно, але жодних бронювань не потрібно - про це написано на сайті Консульства.
Галина123 написав:
4)Робота хороша і стабільна, але для довідки про заробітню плату яка ЗП повинна бути за місяць: 2000,00? 5000,00? 7000,00 - якої суми достатньо?? 5) існує валютний рахунок - але теж питання якої суми достатньо?
Якщо у вас висока зарплата - можете взяти довідку для себе (бо й так на це ніхто не буде дивитися), а якщо невелика зарплата - не кажіть скільки ви заробляєте!!! Дайте філософську відповідь - "достатньо!", "вистачає" тощо. Бо коли ви скажете, що у вас зарплата 200 дол. - це їх клинить (вони цього не можуть зрозуміти!). Якщо маєте рахунки в банку - то скажіть, що крім зарплати живете з банківських процентів, тощо. Але повірте, жодної довідки з банку не треба - їх не цікавить! І чим менше всіляких довідок - тим краще.
Галина123 написав:
Якщо я буду мати довідку з роботи про розмір ЗП, виписку з банку валютного рахунку, копію свідоцтва про наявність майна..
Можете мати при собі - але ніхто на це дивитися не буде!!!
Галина123 написав:
Також запрошення з США, чи варто витрачати час на те щоб його отримати? Дехто пише що саме людям з запрошенням видають візи, а дехто що воно зовсім непотрібне
Все залежить від мети поїздки. Якщо як турист - то не треба, а якщо в гості чи по бізнесу, то бажано. Запрошення вони читають. І там бажано написати те, що той хто запрошую гарантує забезпечення на час перебування і повернення назад.
Tequilochka написав:
краще немати запрошення взагалі ніж від кого-небудь. Сама маю від брата і їду до нього на весілля.
Запрошення на весілля - це ще нічого не значить. Відмовляють навіть батькам і рідним. Все ж не забувайте, що головне - доказати, що ви туди не хочете!
Галина123 написав:
Шукала компанію яка б допомогла мені з реєстрацією на співбесіду і жодна не викликає довіри. Чи можете порекомендувати якусь?
Краще все самому, це просто... навіщо шукати аферистів!?
Tequilochka написав:
Читала на одному форумі, що можете розказати про якогось свого домашнього улюбленця. Звичайно фото і розповідь, як ви боїтесь залишати його на ці 2 тижні)))
Дурниці!!! Нікому це не цікаво)
Галина123 написав:
1) все таки не можу зрозуміти, перше заповнювати анкету, чи платити консульський збір?
Спочатку заповнити анкету, потім оплатити (квитанція дійсна 12 міс.)
Галина123 написав:
2) кажуть що бронювати квитків не потрібно для посольства, але в заяві потрібно вказати день прильоту, день відльоту - ці дати робити умовні?
Нічого не треба бронювати, а день прильоту/відльоту - приблизний.
Галина123 написав:
3) " людина, яка платить за вашу поїздку " - кого краще вказувати себе, чи хлопця?
Якщо ви можете оплатити за себе - то звичайно вказуйте себе... А він нехай у запрошенні напише, що він забезпечить всі витрати... я думаю, що це нормально!

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46641
UNREAD_POSTДодано: 18 травня 2014, 03:30 

Востаннє тут були:
Volodya написав:
є відкритий рахунок в банку на суму яка зазначена в запроженні....Є всі зібрані документи для того щоб доказати що вона моя рідня.... Хочу поїхати до них в гості під час відпустки......Які мої шанси???Чи навіть нетреба пробувати????
Зрозумійте, що в консульстві США трохи інший підхід (акцент роблять на спілкування) аніж в шенгенських установах (де більше звертають увагу на документи).
Жодних документів показувати швидше всього не потрібно. Насторожує ваша фраза, що сума вашого депозиту вказана в запрошенні!!! Це не є добре, адже так виглядає, що ви навмисне хочете підкреслити що у вас є гроші.
І ще одне, що вам треба зрозуміти: для візи в США наявність рідні в Америці працює проти вас. Принаймні вам не потрібно доказувати, що там є ваші рідні! Запрошення родичів може бути лише причиною вашого бажання відвідати США. Але головне вам слід доказати, що у вас є міцні зв'язки тут в Україні, і вони є міцнішими за зв'язки з США. Звичайно, вас запитають як попали ваші родичі в США - чи легально. Це треба буде пояснити.

Шанси невеликі... швидше всього відмовлять. Офіцер має вам повірити, що у вас справді немає намірів втекти туди, от і все... Якщо ви його в цьому переконаєте - то дасть візу, а якщо запідозрить якусь неправду - відмовить.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46647
UNREAD_POSTДодано: 19 травня 2014, 22:21 

Востаннє тут були:
26 травня 2014, 00:59
Написано: 3
Віровизнання: греко-католик
Доброго вечора!
Раніше питалась на рахунок доплати при вході, тепер вирішила відписати ь на рахунок моєї співбесіди)
Прийшла я за пів години до потрібного часу, як завжди було багато людей, але оскільки я була записана на 8 годину, нас пропустили першими)))
Здали телефон, здали відбитки часу, і тепер сидимо і чекаємо співбесіди) :?
Настільки нервувалась, шо передати важко словами.
Було відкрито лише два віконця...і тут появляється мій номер 14 :?
Я підійшла до віконця, там сидів дуже милий офіцер)))
Спершу він запитав чи я розумію англійську, хоча я її знаю на хорошому рівні, але не розумію американців(декілька раз була в Англії).
Питався він у мене питань 10 максимум...чи є родичі в Америці(ні), чи є там друзі(так, до тої якої їду, і представила йому її документи та запрошення(на запрошення навіть не дивився), скільки я планую перебувати в Америці(4тижні), в який штат їду(Нью Джерсі), в яких країнах я була до того(почала перераховувати, і представила йому копію останніх 3 віз), на якому курсі вчусь(1) ... І ше декілька, яких я не пам'ятаю)))
І тут він збирає мої документи і говориить шо моя віза схвалена...признаюсь чесно, настільки перенервувалась, шо забула шо таке accepted)))
Потім вже прийшло мені повідомлення шо мій паспорт вже очікує в ТNT, забираю його, і тут у мене шок...віза аж на 10 років!!! :shock: :shock: :shock:
Була приємно здивована)))

Дякую вашому сайту, який допоміг у багатьох питаннях))) ;-D
Дійсно, дуже багато дізналась)))

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

46648
UNREAD_POSTДодано: 19 травня 2014, 23:03 

Востаннє тут були:
08 жовтня 2014, 23:25
Написано: 214
julia44 написав:
І тут він збирає мої документи і говориить шо моя віза схвалена...признаюсь чесно, настільки перенервувалась, шо забула шо таке accepted)))
Потім вже прийшло мені повідомлення шо мій паспорт вже очікує в ТNT, забираю його, і тут у мене шок...віза аж на 10 років!!! :shock: :shock: :shock:
Була приємно здивована)))

Вітаю Вас...і бажаю приємної подорожі!!! :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46650
UNREAD_POSTДодано: 20 травня 2014, 20:19 

Востаннє тут були:
29 травня 2014, 16:55
Написано: 4
Мені 14 років маю запрошення від тітки з США.Їду в посольство ,маю квитки в обидві сторони.Яка вірогідність того,що мені поставлять візу?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46651
UNREAD_POSTДодано: 20 травня 2014, 21:57 

Востаннє тут були:
05 липня 2014, 00:30
Volodya написав:
Доброго вечора в мене таке питання!!!!! Мені 25 років...В закордоному паспорті є відкрита віза діюча в Польшу.Мами рідна сестра яка завраз в США по грін карті знаходиться там зі сімєю тільки 1 рік...вислала мені гостьове запрошення.. Я жонатий 1 рік працюю на державній роботі в УДПтСУ СІЗО вже 5 років... є відкритий рахунок в банку на суму яка зазначена в запроженні....Є всі зібрані документи для того щоб доказати що вона моя рідня.... Хочу поїхати до них в гості під час відпустки......Які мої шанси???Чи навіть нетреба пробувати???? Вдячний наперед))))))))))) Слава Україні!!!!!

Аналогічна ситуація,мені 25,запрошення було від тітки(вона там проживає з чоловіком та сином в якого мало бути весілля,саме тому і хотів поїхати)всі документи були в порядку,хороша державна робота...відмовили
Цікаво буде почути що скажуть Вам,відпишіться будь ласка після проходження співбесіди в посольстві...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46656
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2014, 20:09 

Востаннє тут були:
29 травня 2014, 16:55
Написано: 4
Хтось може пояснити обіг самої спібесіди?
1)Чи потрібно показувати консулові свій проїзний документ,запрошення?Чи він сам попросить?
2)Чи давати можна показати консулові квитки на літак в обидві сторони?(це можу бути вагомим доказом)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46675
UNREAD_POSTДодано: 23 травня 2014, 14:35 

Востаннє тут були:
05 серпня 2014, 08:22
julia44 написав:
Дякую вашому сайту, який допоміг у багатьох питаннях))) ;-D
Дійсно, дуже багато дізналась)))

Щиро радію, що візи все таки відкривають!) Хотіла б у Вас дізнатись, які документи Ви здавали? і Чи багато є "того, що тримає Вас на Україні"??!! буду дуже дуже вдячна за відповідь.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46676
UNREAD_POSTДодано: 25 травня 2014, 01:20 

Востаннє тут були:
26 травня 2014, 00:59
Документів у мене майже не було)))
Всі були з грубезними папками, а в мене пару листочків)))
Були довідка про несудимість, довідка з університету, запрошення, і документи подружки, яка мене запрошує, татовий закордонній паспорт, і мамине свідоцтво про смерть, копія мого останнього документу дитини(дитячий паспорт) вроді все.
Дивився він тільки на візи і документи подруги)
Він питався в мене чи є в мене якась особистість в україні, сказала шо тільки той дім, де я живу(мені 17 років)

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

46678
UNREAD_POSTДодано: 26 травня 2014, 20:12 

Востаннє тут були:
Давид написав:
Мені 14 років маю запрошення від тітки з США.Їду в посольство ,маю квитки в обидві сторони.Яка вірогідність того,що мені поставлять візу?
Якщо 14 років, то як неповнолітньому можливо треба їхати з дорослим, або тітка повинна особисто зустрічати з літака. Імовірність отримання візи - дуже мала.
Давид написав:
Хтось може пояснити обіг самої спібесіди?
1)Чи потрібно показувати консулові свій проїзний документ,запрошення?Чи він сам попросить?
2)Чи давати можна показати консулові квитки на літак в обидві сторони?(це можу бути вагомим доказом)
Запрошення можна показати, щоб офіцер швидше зрозумів вашу мету подорожі. А квитки не потрібно показувати (вони взагалі не потрібні).
А яка мета вашої поїздки? Якщо у вас в Україні є міцніші зв'язки, аніж в США, і якщо мета подорожі зрозуміла, і якщо ви офіцера переконаєте, що у вас немає жодних намірів залишатися там, то можуть дати візу (але доказати це майже неможливо - зворотні квитки не є доказом).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

46683
UNREAD_POSTДодано: 29 травня 2014, 13:17 

Востаннє тут були:
03 липня 2014, 20:43
Написано: 9
Сонячник написав:
Спробуйте звичайно, але поділіться результатом співбесіди.

Спробували, звітую.
Візу не дали. Єдино що можу впевнено сказати причину ( хоча вони і сказали що це не причина) - це наявність грінкарт. Наскільки я зрозуміла, то я мала здати її до того як подавала на візу. Літом поїду здам її в посольстві, а на весні думаю ще раз попробуєм.

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Давид | 29 травня 2014, 16:33.
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>