Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 16:40

Створити нову тему Відповісти  [ 52 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі

Яке твоє ставлення до фестивалю.
Це справа від Бога, позитивно! 40%  40%  [ 4 ]
Не витримує біблійної критики, негативно. 30%  30%  [ 3 ]
А що це таке? 30%  30%  [ 3 ]
Всього голосів : 10
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
8988
UNREAD_POSTДодано: 13 травня 2007, 20:32 

Стать: Він
Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Юра, хіба мати повагу у людей означає відбирати славу у Бога?
ЛМакс, ті хто знаходять прощення - вони про це просто знають (це більше ніж бути переконаним чи впевненим).

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8991
UNREAD_POSTДодано: 13 травня 2007, 20:58 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Братик написав:
Юра, хіба мати повагу у людей означає відбирати славу у Бога? .

Знаєш, любий, з християнцями дуже важко спілкуватися через їх подвійні стандарти. Коли їм треба, вони називають це явище "повагою у людей" коли їм же знов треба вони називають це явище "не сотвори собі кумира."
Хоча мені особисто Грем (старший) дуже подобається за те що у його проповідях і книжках видно мислительний процес і все видається без пафосу, фокусів і дивовижно зрозуміло. Таки видно що він знав Бога а не пижеться це відобразити.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8995
UNREAD_POSTДодано: 13 травня 2007, 22:23 

Востаннє тут були:
07 лютого 2011, 10:23
Написано: 445
Віровизнання: просто вірю в Бога
Братик написав:
ЛМакс, ті хто знаходять прощення - вони про це просто знають (це більше ніж бути переконаним чи впевненим).

Тобто прощення можна отримати на масовому шоу і не треба йти на сповідь тет-а-тет до панотця? Ти це маєш на увазі?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8998
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2007, 04:51 

Востаннє тут були:
На сповідь не треба йти щоб отримати прощення. Прощення можна отримати де завгодно, головне щоб був особистий контакт з Богом і покаяння.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9004
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2007, 09:58 

Востаннє тут були:
Братик написав:
На сповідь не треба йти щоб отримати прощення. Прощення можна отримати де завгодно, головне щоб був особистий контакт з Богом і покаяння.

Розкажу те, що бачив власними очима. Маленький такий фестиваль проводив дехто за призвищем... Не буду призвиш, бо то не призвища винні. Лунає: "Ті , хто прийшов на це місце перший раз, підніміть руки!
Ми будемо за вас молитися!". Люди піднімають руки, адже вони прийшли перший раз. Всі присутні з груп підтримки голосно за них моляться. Затім до них підлітають "ашери" , починають поздоровляти з покаянням, наводити контакти: переписувати адреси і таке всяке.
Так що сучасним фестивалям контакт не потрібен. Все поставлено на конвеєр. Сподіваюсь, що у Грема все буде саме через силу Слова, а не по сучасним технологіям "вала." :cry:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9005
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2007, 10:39 

Востаннє тут були:
07 лютого 2011, 10:23
Написано: 445
Віровизнання: просто вірю в Бога
Братик написав:

а для чого тоді сповідь існує?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9013
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2007, 13:18 

Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
LMax написав:
Братик написав:

Я думаю, що сповідь основана на цьому місці:
Отже, признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах, і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного! (Як.5:16)
Але я розумію це місце так, що потрібно просити прощення у тих, кому ми завдали шкоди. Тобто всі ми маємо певні прогріхи один перед одним, а тому повинні просити пробачення один в одного.
Так само якщо ми винні перед Богом (а ми, віруючі, постійно согрішаємо), то повинні просити прощення безпосередньо в Бога.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9014
UNREAD_POSTДодано: 14 травня 2007, 13:19 

Востаннє тут були:
LMax написав:

Як би то тобі пояснити. Кожен представлений тут христянець навчнений, що може відкривати двері до Бога тоді, коли йому йно заманеться. Ніяких , як ти кажеш, "панотців" у їхньому вчанні не існує.
Просто став, розказав в таємній кімнаті все, що у тебе є, повірив що ти сповідаєшся напряму Богу і нема проблем. А ти їм якимись панотцями життя ускладнюєш.
У нас християнців так: вчора був двієчником у школі, сьогодні ти перший благовісник. А як же ще підтвердити догму що останні будуть першими, або що мудре буде посоромлене немудрим?
Дуже легко рішати життєві завдання, коли відповідь на все знаєш наперед. Так і живемо!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9425
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2007, 10:54 

Востаннє тут були:
26 січня 2011, 19:15
Написано: 76
Поїхало-поїхало... і про сповідь... і про прощення...

Я скажу лише одне - якщо хтось займається справою Євангелізації - його варто підтримувати! Навіть не дивлячись на певні недоліки.

До речі, Франклін Грем - лише ім'я на яке виділяють кошти і проповідувати він буде лише у Києві. Реально, у Київі є і кращі проповідники, але для них ніхто не дасть грошей, на аренду НСК Олімпійський, наприклад, бо вони не мають світового імені. Фестиваль же на зараз має загальноукраїнський характер - буде прводитися ледь не у кожному обласному центрі.

Заходьте в гості - http://bmyr.kiev.ua/index_ua.htm
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9426
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2007, 13:12 

Востаннє тут були:
Мені багато чого не подобається в цьому фестивалі, навіть те що "Грем - лише ім'я на яке виділяють кошти", "є і кращі... але не мають світового імені". Складається враження, що буде проповідуватися не Христос розп'ятий, а Франклін Грем.

Але як би там не було, оскільки мова йде про Євангелізацію, то це мабуть таки угодно Богу, як написано:
Матв.24:14 І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець!

Eugene Loza написав:
...якщо хтось займається справою Євангелізації - його варто підтримувати!
А яким чином слід його підтримувати? Я розумію, що підтримка словесна мало кому принесе користь! :)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9429
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2007, 16:14 

Востаннє тут були:
Підтримувати нам треба тільки молитвою. Тоді, якщо ця справа не від Бога, то вона не зазнає успіху.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9432
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2007, 22:50 

Востаннє редаговано Сонячник 09 червня 2007, 22:14 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Так, але у кожного різне поняття про успіх! :) Для одних успіх полягає у великій кількості зведених людей, для інших - великий обсяг пожертвувань, а для справжніх християн - хоча б одна душа, яка пізнає живого Бога!
То ж буду молитися, щоб на тому фестивалі хоча б одна душа принесла достойний плід покаяння! А найбільший успіх фестиваля буде, мабуть, коли покається сам Франклін Грем! :) жартую, звісно... бо перш за все нам, християнам, самим потрібно каятися. Як казав Ерло Штеген, пробудження починається з мене!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9439
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2007, 08:28 

Востаннє тут були:
А ще кому треба каятись?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9448
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2007, 20:42 

Востаннє тут були:
Я думаю, що каятися повенен кожен грішник, і кожен з нас повинен визнавати свої гріхи перед Богом. Тобто перш за все повинен покаятися Я, а тоді й всі мої рідні та близькі, а також весь світ! :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
9449
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2007, 21:13 

Востаннє тут були:
Тож, як казав Христос, вийми спершу колоду зі своїх очей, тоді побачиш кому треба витягувати скалку.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 52 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>