Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 19:53

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
21951
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 15:21 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Palatinus написав:
Можна конкретніше про тисячі копій? Бо в Септуагінті є багато місць де Его-еймі належить Богу!
Маєте багато зайвого розуму та часу шукайте і найдете,стукайте і вам відкриється.Дя мене це нудно.
sss написав:
От я не знаю від кого ви набули переконань про те Що дар духу говоріння мовами був даний для молитви.В Біблії про це нічого не сказанно

Цитата:
Та невже! Щось "свідок" лжепророчої "організації" поганенько знає Писання!
То ви так показуєте свою грамотність.Браво.Чому ж ви неговорите про це в розділі де обговорюється ця тема.Так просто щось белькнути кожен може.Я вас запрошую до того розділу і там це обсудимо,більш того ви обіцяли про Священство та хрест побалакати.Ви обманули мене в черговий раз????Тож не ухиляйтесь від дописів по цій темі,такими методами.Більш того я сказав це не вам сину найсвятішого Отця(папи),який покривав педофілію,а вашому братові Ш21 з яким мав розмову по цій темі де він нічого поцьому не міг сказати.Тож повторюю доказуйте свою грамотність послідовно та там де потрібно,я вже спілкувався з вами про священство та побачив після другого допису вашу грамотність.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21952
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 15:40 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
sss написав:
Той,Хто-цих слів повторю
можна і інакше: Споконвічний! що згідно з грецькою граматичною основою!...
Ага,,, хіба що тільки так у Хоменка,якого переклад ви заперечили через відсутність вставки 1Ів5:7.Та боїтесь в цьому признатись.
Цитата:
Що то за міфічні "тисячі копій"? (тисяча копій чогось одного є повтором того одного, ви ще і говорити не вмієте, треба почати придератись до ваших мовних конструкцій).
То вам ще й невідоме значення слова копія.Спитайте у свого брата Ш21,він вам з словника прочитає.Я виразився так як воно є.Не ставайте занудою хрестоносцю.
Цитата:
Яку мету переслідує лжепророк?
Чи варта довіри "організація" на рахунку якої кілька лжепророцтв?
І ще, джерела важливіші за переклади, особливо при наукових теологічних суперечках. Але вам це не загрожує...
Щодо пророцтв то ви явно хочете просто образити тих до кого у вас проста злість зїдає.Таких багато.Ну і ображайте наздоровя,вам це личить.А якщо серйозно щодо пророцтв,то там і ніякими пророцтвами непахло.Прості розрахунки та сподіваня чогось важливого.Ну а щодо джерел порівняно з перекладами,то незавжди вони важливіші.Якщо переклад давніший за ориг то це ще питання?? що важливіше.Тож я думаю вже вам пора розказати- Хто то такий БОГ??,та прокоментувати свої слова стосовно Вставки 1Ів5:7,яка є у головних кодексах-цікаво в яких,та чому ваш,підкреслюю католицький переклад викинув Їх.Не тікайте від цього бо це свідчитиме проти вас досліднику.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21953
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 15:42 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
10 січня 2011, 20:22
Написано: 130
Palatinus написав:
Можна конкретніше про тисячі копій? Бо в Септуагінті є багато місць де Его-еймі належить Богу!

sss написав:
Маєте багато зайвого розуму та часу шукайте і найдете,стукайте і вам відкриється.Дя мене це нудно.
Природженний хам! Та всеж! ваМ нудно, чи вірніше для ваС не можливо, подати джерела? Чи вам нудно шукати Істину? І ще, якщо вам нудно, то що вИ тут робите, зганяєте злість після невдалих спроб потумати розум людям?

Слухай, Ізраїлю: Господь, Бог наш Господь один!
І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21955
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 16:04 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ага,,, хіба що тільки так у Хоменка,якого переклад ви заперечили через відсутність вставки 1Ів5:7.Та боїтесь в цьому признатись.
Брехун, покажітЬ, де я негативно відізвався про переклад Хоменка, або заперечив йому!!!
sss написав:
То вам ще й невідоме значення слова копія.Спитайте у свого брата Ш21,він вам з словника прочитає.Я виразився так як воно є.Не ставайте занудою хрестоносцю.
Передбачив, тому зредагував і пояснив що таке копія.
sss написав:
Щодо пророцтв то ви явно хочете просто образити тих до кого у вас проста злість зїдає.Таких багато.Ну і ображайте наздоровя,вам це личить.А якщо серйозно щодо пророцтв,то там і ніякими пророцтвами непахло.Прості розрахунки та сподіваня чогось важливого.
кілька раз!!!?????? і ціна тому людські життя! Як назвати "пророцтво" Ратерфорда? Де ті ожилі патріархи???
sss написав:
Ну а щодо джерел порівняно з перекладами,то незавжди вони важливіші.Якщо переклад давніший за ориг то це ще питання?? що важливіше.
вашА грамотносте, "Якщо переклад давніший за ориг то це ще питання" Як... хіба можливо щоб діти були старші за батьків??? "це ще питання" - Питаня в чому???
sss написав:
та прокоментувати свої слова стосовно Вставки 1Ів5:7,яка є у головних кодексах-цікаво в яких,та чому ваш,підкреслюю католицький переклад викинув Їх.Не тікайте від цього бо це свідчитиме проти вас досліднику.
viewtopic.php?t=9&start=345 тут є лист з повним критичним апаратом, з індексами... для такого "спеціаліста" як вИ, там має бути все зрозуміло!!!!!!!
sss написав:
Хто то такий БОГ
розумом лжепророка Його не осягнути, читайте Біблію з самого початку!!! Маленька порада: підійдіть молитовно і відкладіть "башту" в бік, вона тільки заважатиме!

І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

22049
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 01:18 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
У Євангелії достатньо написано аби вирішити для себе, чи є Ісус Христос Богом, чи ні.
В даному випадку пропоную замислитися. Кого можна любити більше ніж Христа.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

22057
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 14:15 

Востаннє тут були:
sss написав:
Palatinus написав:
Брехун, покажітЬ, де я негативно відізвався про переклад Хоменка, або заперечив йому!!.
Якщо ви сказали що вставка в1Ів5:7 є в головних рукописах,то хіба цим ви не заперечили цей переклад(Хом) який викинув цю вставку!
sss написав:
Palatinus написав:
Передбачив, тому зредагував і пояснив що таке копія..
Ви нічого не пояснили,а просто вчепились за слово яке рідко вживаєте,бо мабуть нерозумієте його.
sss написав:
Щодо пророцтв то ви явно хочете просто образити тих до кого у вас проста злість зїдає.Таких багато.Ну і ображайте наздоровя,вам це личить.А якщо серйозно щодо пророцтв,то там і ніякими пророцтвами непахло.Прості розрахунки та сподіваня чогось важливого.
Palatinus написав:
кілька раз і ціна тому людські життя!
Яка ціна??А що від цього сталось??Кому це зашкодило??
sss написав:
Ну а щодо джерел порівняно з перекладами,то незавжди вони важливіші.Якщо переклад давніший за ориг то це ще питання?? що важливіше.
Palatinus написав:
вашА грамотносте, "Якщо переклад давніший за ориг то це ще питання" Як... хіба можливо щоб діти були старші за батьків??? "це ще питання" - Питаня в чому???.
Ну щож як і у випадку з копіями так і тут ви показуєте що в дійсності це ви граєте варята невдало,раз продовжуєте говорити такі речі.Щодо вашого сарказму нащот моєї грамотности то пусте,вам так личить себе вивищувати.Якщо серйозно,то про це треба знати,адже якщо якийсь рукопис септуагінти давніший за єврейський манускрипт,і він містить певні хоча й дрібні відмінності,то якраз це є питанням,де сказанно правильніше,адже у новіший єврейський манускрипт переписувач міг внести дрібну відмінність,наприклад як у тому ж Зх,замість слова "Нього" написати "Мене".Якраз ця дрібна відмінність в старішому перекладі(Септ) і може бути відсутня.То що в такому випадку важливіше -давніший грец перекл чи новіший єврейський манускрипт??Тож не грайте варята ви Палатінусе
sss написав:
Хто то такий БОГ
.
Цитата:
розумом лжепророка Його не осягнути, читайте Біблію з самого початку!!! Маленька порада: підійдіть молитовно і відкладіть "башту" в бік, вона тільки заважатиме!
До таких відповідей у формі образ я звик,але це вас не звеличує ,а навпаки показує хто ви-простий фільошоф,який не може просто та доступно відповісти на це питання з допомогою Писань.От якраз це і є відповіддю на те що ми обговорювали на такій кількості сторінок.Мабуть не треба було чекати так довго з постановкою цього питання,а може і ні,адже всі ваші буцім доводи щодо Тройці можна буде явно зрозуміти як такі які тлумачуться неправильно.Ну щож -філософствуйте наздоровя і далі.Для чесних людей це просто та зрозуміло.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22058
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 14:22 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
sss написав:
та прокоментувати свої слова стосовно Вставки 1Ів5:7,яка є у головних кодексах-цікаво в яких,та чому ваш,підкреслюю католицький переклад викинув Їх.Не тікайте від цього бо це свідчитиме проти вас досліднику.
Palatinus написав:
viewtopic.php?t=9&start=345 тут є лист з повним критичним апаратом, з індексами... для такого "спеціаліста" як вИ, там має бути все зрозуміло!
Шановний у вашій ссилці обговорюється слово стаурос -хрест?,а я питав зауважте:чому ви тікаєте від питання щодо вставки в 1Ів5:7,яка по вашим словам та дослідам є у головних рукописах(яких саме??),проте вона чомусь відсутня у перекладі вашому Хоменка Івана.То питання чи то переклад цей неграмотний та фальшивий ,чи то ваші слова та досліди є такими.Прошу розяснити це на сторінках цього розділу,а не відводити увагу на незрозумілі ссилки.Надіюсь ви це зробите.Дякую наперед.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22059
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 14:37 

Востаннє тут були:
Yur написав:
У Євангелії достатньо написано аби вирішити для себе, чи є Ісус Христос Богом, чи ні.
В даному випадку пропоную замислитися. Кого можна любити більше ніж Христа.
І ви тудиж.Розкажіть просто хто такий Бог??,та все стане зрозуміло.Щодо вашого питання про замислення,то про що воно повинне свідчити,що Хритос і Є тим одним правдивим Богом,до якого Він звертався у молитві(Ів17:3)??.Маю великі сумніви?А от якщо я люблю своїх батьків однаково,то що вони стають через це однією людиною??Маю сумніви,а ви??.А і доречі не можу зрозуміти ,чому ви пропали з розділу де обговорювали цікаву тему про те чи покликанна людина стати Богом.??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22060
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 14:49 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
Та невже! Щось "свідок" лжепророчої "організації" поганенько знає Писання! "Бо коли я молюся чужою мовою, то молиться дух мій, а мій розум без плоду! Ну, то що ж? Буду молитися духом, і буду молитися й розумом, співатиму духом, і співатиму й розумом. (1Кор.14:14,15)"
Цитата:
То ви так показуєте свою грамотність.Браво.Чому ж ви неговорите про це в розділі де обговорюється ця тема.Так просто щось белькнути кожен може.Я вас запрошую до того розділу і там це обсудимо,більш того ви обіцяли про Священство та хрест побалакати.Ви обманули мене в черговий раз????Тож не ухиляйтесь від дописів по цій темі,такими методами.Більш того я сказав це не вам сину найсвятішого Отця(папи),який покривав педофілію,а вашому братові Ш21 з яким мав розмову по цій темі де він нічого поцьому не міг сказати.Тож повторюю доказуйте свою грамотність послідовно та там де потрібно,я вже спілкувався з вами про священство та побачив після другого допису вашу грамотність.
Палатінос ви не відреагували на моє запрошення.Щось скажіть.Чи можете ви послідовно поговорити поцим питанням,а не просто бути вискочкою??Вибачте.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22063
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 20:55 

Востаннє тут були:
О! ви тут... а куди так раптово зникли...
sss написав:
Шановний у вашій ссилці обговорюється слово стаурос -хрест?,а я питав зауважте:чому ви тікаєте від питання щодо вставки в 1Ів5:7,
то не дивно, що ви не бачите цього листка. Чомусь інші його знаходять.
sss написав:
Якщо ви сказали що вставка в1Ів5:7 є в головних рукописах,то хіба цим ви не заперечили цей переклад(Хом) який викинув цю вставку!
ви ще й крутій.
sss написав:
Яка ціна??А що від цього сталось??Кому це зашкодило??
А деж про Ратерфорда і палац для патріархів? Це ж "пророцтво"! Втім як і інші "передбачення".
sss написав:
Ну щож як і у випадку з копіями так і тут ви показуєте що в дійсності це ви граєте варята невдало,раз продовжуєте говорити такі речі.Щодо вашого сарказму нащот моєї грамотности то пусте,вам так личить себе вивищувати.Якщо серйозно,то про це треба знати,адже якщо якийсь рукопис септуагінти давніший за єврейський манускрипт,і він містить певні хоча й дрібні відмінності,то якраз це є питанням,де сказанно правильніше,адже у новіший єврейський манускрипт переписувач міг внести дрібну відмінність,наприклад як у тому ж Зх,замість слова "Нього" написати "Мене".Якраз ця дрібна відмінність в старішому перекладі(Септ) і може бути відсутня.То що в такому випадку важливіше -давніший грец перекл чи новіший єврейський манускрипт??Тож не грайте варята ви Палатінусе
То я просив назви цих сувоїв, кодексів... що ви сказали?
sss написав:
вам нудно! Чому я мушу вам відповідати а вам нудно відповісти?.. Давайте індекси, номери, назви, місця зберігання, роки... Розберемось що до чого. Але вам нудно!!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22064
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 21:50 

Востаннє тут були:
Перед тим як продовжити розмову, про Істинного Бога Ісуса Христа, хочу дещо прояснити. viewtopic.php?t=766&start=480 (шосте повідомлення з верху)
sss, ви сарана слуга Аваддона! Так написано у книзі яку можна взяти у "свідків" на вулиці. Книжка називається "Откровение: его грандиозный апогей близок!".
Хто такий Аваддон або Аполліон?
"Рефаїми тремтять під водою й всі її мешканці. Голий шеол перед Ним, і нема покриття Аваддону. (Йов.26:5,6)"
" ...огонь це, який буде жерти аж до Аваддону, і вирве з корінням увесь урожай мій!...
(Йов.31:12)"
"Шеол й Аваддон не наситяться, не наситяться й очі людини. (Пр.27:20)"
За логікою "свідків" замість Аваддон треба читати Ісус Христос.

Біблійний словник Брокгауза.
Аваддон [евр. имя "ангела бездны" (Откр 9:11), греч. Аполлион, "губитель" (Иов 15:21), "уничтожение", "гибель"]. В ВЗ также преисподняя - место, где пребывают мертвые. В Иов 26:6, как и в Притч 15:11; 27:20, понятие А. употреблено в одном ряду со словом "преисподняя" (в МТ в обоих случаях "шеол"), в Пс 87:12 - со словами "во гробе" (в Синод. пер. этого стиха значение слова "аваддон" передано словосочет. "место тления"), в Иов 28:22 - со словом "смерть". В литре раввинов А. встречается в значении самого нижнего отделения ада (Bill 3, 810).

Абаддон или Аваддон (ивр. אבדון‎, то есть истребление); греческий аналог: Аполлион (греч. Απολλύων), то есть губитель — в иудейской (а затем и в христианской) теологии — ангел (демон) истребления, разрушения и смерти. Именно в значении военного советника ада, обладающего могуществом, Аваддон усваивается религиозной поэзией ... Имя Аваддона также неоднократно употреблялось в средние века как одно из обозначений Сатаны. Согласно Агриппе этот демон является князем 7-го чина демонов, то есть фурий (лат. furiae), правящих силами раздора, войн и опустошений...
Коментарі зайві...

ссс, ви толком відповідей не даєте, бо вам нудно. А самі вимагаєте, ну прямо як ваш цар Аваддон ненаситний.
Не знаю чи варто продовжувати розмову з слугою Аваддона...
"Людини єретика, по першім та другім наставленні, відрікайся, знавши, що зіпсувся такий та грішить, і він сам себе засудив. (Тит.3:10,11)"
"Як вони ж спротивлялися та богозневажали, то він обтрусив одежу свою та промовив до них: Ваша кров на голову вашу! Я чистий... (Дiї.18:6)"

+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

22065
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2010, 22:48 

Востаннє тут були:
09 червня 2014, 17:52
Написано: 211
Palatinus написав:
ссс, ви толком відповідей не даєте, бо вам нудно. А самі вимагаєте, ну прямо як ваш цар Аваддон ненаситний.
Не знаю чи варто продовжувати розмову з слугою Аваддона...
"Людини єретика, по першім та другім наставленні, відрікайся, знавши, що зіпсувся такий та грішить, і він сам себе засудив. (Тит.3:10,11)"
"Як вони ж спротивлялися та богозневажали, то він обтрусив одежу свою та промовив до них: Ваша кров на голову вашу! Я чистий... (Дiї.18:6)"

:D нарешті...

Я хлоп з села -- люблю коней :)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

22067
UNREAD_POSTДодано: 08 квітня 2010, 01:11 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
sss написав:
І ви тудиж.Розкажіть просто хто такий Бог??,та все стане зрозуміло.

Авжеж зрозуміло, бо як можна любити незбагненість, те чого й уявити не можеш :???: Бога ж ми пізнаємо через Його Слово, Котре й пломеніє у наших серцях Божою любов'ю.

Цитата:
Щодо вашого питання про замислення,то про що воно повинне свідчити,що Хритос і Є тим одним правдивим Богом,до якого Він звертався у молитві(Ів17:3)??.Маю великі сумніви?

Чи ж бо ваші сумніви мають свідчити про те, що насправді знаєте яким Є Бог??. Цитата ж вами наведена, аж ніяк не перечить Божественості Христа. Лиш вказує про пізнання Бога всюдисущого.

Цитата:
А от якщо я люблю своїх батьків однаково,то що вони стають через це однією людиною??Маю сумніви,а ви??.

Любов до Ісуса Христа, -- як до Спасителя, життя подателя усього людства.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22070
UNREAD_POSTДодано: 08 квітня 2010, 06:51 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Кожен сам повинен дати відповідь на питання: "хто для мене Христос?". Від відповіді на це питання залежить де ви проведете вічність. Нікого заставити вірити неможливо і довести нічого не можна.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22081
UNREAD_POSTДодано: 08 квітня 2010, 17:01 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Кожен, хто відрікається Сина, не має Отця; хто визнає Сина, той має Отця. Ів.2:23

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>