Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 05 лютого 2025, 12:44

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
19882
UNREAD_POSTДодано: 18 січня 2010, 16:17 

Стать: Він
Востаннє тут були:
02 лютого 2025, 00:08
Написано: 4673
Віровизнання: християнин
Теоретично є така можливість, якщо отримаєш гостьову мультивізу на 5 років.
Тоді термін одного візиту не може перевищувати 6 місяців (але й то здається протягом року).

Але практично отримати таку візу майже неможливо: треба довести їм, що в тебе нема намірів залишитися в США так, як твій брат залишився. А це дуже важко. Потрібно довести, що тобі в Україні жити краще, а в гості хочеш хоча б на два-три тижні.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19886
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2010, 08:27 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Андрій ти не зрозумів про що йдеться. Мова іде не про гостьову візу, а про студенську. А там інші правила.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

20818
UNREAD_POSTДодано: 02 березня 2010, 16:00 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
24 березня 2010, 12:47
Написано: 2
маю деякий досвід отримання віз, якщо цікаво.
Сам отримав її ще 5 років тому, при чому одразу 5-річну. Їхав по роботі, і відповідно мав запрошення у формі електронного листа, жодних нотаріусів. Тоді анкети приносили з собою, не так як зараз, і тоді ще були актуальні 156 і 157 для чоловіків. Тоді все було досить просто, фактично жодних запитань консула, ціль візиту та й усе. Хоча пасорт був чистим, лише польська не використана, і я молодий неодружений - що є групою ризику. Але так як по бізнесу, дали і самі запропонували 5 річну. 100 + 65 уо. Тоді анкету можна було перезаповнити на місці - зараз ні, так от що зараз діється.

Моя дружина цього разу їде зі мною, я на конференцію, а потім приєднуюсь до неї у її тітки у Філадельфії. Я був переконаний, що їй дадуть візу, оскільки я вже був двічі і маю багаторазову тому не переживав. Але безліч ходінь по форумах і дзвінки тітки заставили турбуватися і ми почали збирати документи. По інерції ще й заповнили 156, але вона вже була не актуальна. Покроково що робили:
1. Перечитали усе на сайті посольства, включно з частими питаннями ітд.
2. Берегли пальці, усі (під час перебування в посольстві одну пані повернули бо мала поріз на одному з пальців)
3. Зробили фото згідно правил.
4. Заповнили 160 форму, причепили фото до неї.
а) перевірили форму тричі.
б) у пункті "ім'я у нейтів альфабет" написали кирилецею Прізвище і Ім'я. (Одного пана, що писав латинецею теж завернули, хоча пояснення що це таке не чіткі, чи треба писати по-батькові - невідомо, але у нас без по-батькові пройшло)
в) усі пункти в кінці - відповідь ні, одній пані хтось в агенції понапомагав і десь чи то в проституції чи тероризмі написав так, завернули.
г) написали точні дати перебування, бо вже мали квитки
д) координати особи де житимемо теж написали, з телефонами.
5. Роздрукували конфірмейшин, що віза заповнена, чітко, щоб було видно штрих код. Його потім сканують арсенівським способом, і відповідно програма автоматично відкриває усі дані по апліканті. Саму форму друкувати не потрібно.
6. В Авалі, основній філії у Львові купили АйПі номер для дзвінка в колцентр.
7. Подзвонили і замовили співбесіду.
а) продиктували якийсь номер, його треба записати
8. Оплатили візу в банку у Львові, ПроКредитБанк.
а) взяли ваучер про оплату 131 уо.
8. зібрали такі документи:
- Паспорт закордонний дружини - must
- Паспорт звичайний дружини
- Вирізані листки з попередніми візами попереднього паспорта дружини
- конфірмейшин про заповнення візи - must
- ваучер про оплату розгляду анкети з ПроКредитБанку - must
- Запрошення тітки, завірене нотаріусом і дані про неї, хто вона така, теж завірені (хоча імейла достатньо, але я їх не переконав, нотаріальна копія не дає жодних додаткових гарантій, радше навпаки - консул може подумати щось лишнє), тим не менше
- свідоцтво про народження дружини і її батька, що показує звязок з тіткою (сестра батька)
- будинкову книгу, де офіційно живе дружина
- копію права власності моєї, де ми живемо
- копію техпаспорта нашого авто, обидві сторони
- усі квитки, вірніше конфірмейшини з ітенарі і флайт номерами
- довідки з 2 робіт дружини, довідка про реєстрацію ПП дружини
- довідки про рух коштів по нашому рахунку (якщо сума нормальна, більше 10 тис грв на місяць)
- Документ що підтверджує мою реєстрацію на конференції, і проживання у готелі на протязі трьох днів.
- Копію моєї візи, двічі використаної
- може ще щось забув, одним словом документів назбирали море
Запакували то все у файлики і файлики поклали у непрозору папку (що заборонено), але дружину пропустили, хоча казали викинути папку.

З тим всім поїхала вона до столиці. далі знову попроково
1. Біля станції Лук'янівська стоять купа таксистів які пропонують доїхати до Пимоненка 6 за 50 грв, це один км їзди. Відповідно краще їх навіть не питати, або не подавати виду, що ви спішите чи їдете до посольства, кажіть пимоненка 12, тощо. Або краще - поруч безліч маршруток і на Пимоненка їдуть. А ще краще з вокзалу є прямі маршрутки туди.
2. Час співбесіди означає час коли треба бути під посольством, запізнення на 5 хв ні на що толком не впливає, тобто не переживайте.
3. Звісно жодної їжі і нічого такого мати не можна, дружина і не мала.
4. Сумку можна буде віддати в сам пан склєпав підвальну "камеру схову" за 20 грв. З собою взяла гаманець, документи, телефон.
5. Виглядала акуратно, в блузці (не версачі але не секонд чи дорожній ринок)
6. По черзі підходять до дядька якогось, надають дані про свівбесіду, час і номер що говорили по телефону, а також з сторінки конфірмейшина заповнення анкети. Той видає зелену карточку, йдете далі.
7. Віддаєте телефон, виключений і таке інше.
8. перевірка металошукачем.
9. Одразу, чи через двір (не пригадую), перевірка чи все впорядку з документами і забирання зеленої карточки. далі
10. Віконечка з приємними пані, не консулами. там вони сканують конфірмейшин сторінку, їм зявляється форма. Детально перевіряють і задають питання. Якщо щось не так - футболять (і це ще не співбесіда).
11. Там же якщо все ок з формою, сканування пальців, усіх 10. ліва 4, права 4, великі докупи. Якщо хоч десь є поріз - на співбесіду не пускають.
12. Все ок, видають номерок і йдеш далі. Консули сидять у будинку через двір на 2 поверсі, в віконечок.
13. Чекаєш поки блимне твій номер і йдеш до вікна (колись я заповнював папірець, що можу говорити укр, рос і англ мовою. якби написав тільки рос чекав би саме якогось віконечка. зараз такого нема, тобто не говорячи англ можна втрафити на пана який тільки по англ говорить, але думаю що це вирішується на місці).
14. Консул бере документи (паспорт, ваучер(не пригадую за ваучер, якщо його часом не забрали на скануванні), конфірмейшин сторінку)
15. Консул задає питання:
- Де працює чоловік - відповідь там-то, таким то
- Чи він вже був в США - відповідь так, двічі
- У нього є віза - відповідь так, 5 річна
- А Ви працюєте вчителем - так
16. Консул відходить попити кави, повертається і дає зелений папірець, що віза отримана Жоден документ не вимагався, навіть запрошення.
17. з папірцем йдеш до кур'єрів і заповнюєш форму на доставку, платиш 60 грв.
18. Жодних розмов про прискорення повернення паспорта ніхто і чути не хоче. до 5 днів + до двох, ось вам телефон - дзвоніть.
19. виходиш, забираєш речі, забираєш сумку.

Жодних питань не було, бо насправді є певні фільтри, я здогадуюсь що навіть бальна система і треба набрати певну кількість балів. НАйважливіше для них знати, що ти повернешся. В даному випадку гарантією було те, що я як чоловік вже був двічі, повертався, і їду по роботі. Це гарантія по факту. Жодні запрошення чи щось таке не є такою гарантією, бо це проханньоперекональні речі, а не факти. Нотаріус балів не додає. Ще одним таким фактом можуть бути куплені квитки, туди й назад і грунтовний план поїздки, і краще бізнес аніж візит.
Щодо згаданих прикладів відмов, особливо щодо здається Миколи що має 7 відмов.
1. У нього прямі родичі в США (це не є плюс), краще їхати до кузена аніж брата, друга аніж тата. Ці прямі родичі лишилися в США.
2. У нього багато дітей, семеро здається, це великий мінус, бо він себто хоче їхати на заробітки, добитися легалізації як брати і перетягнути 7 дітей які впадуть на плечі соц служб.
3. Він дуже дуже хоче поїхати в США, аже не може. Це вселяє недовіру, подача на еміграцію це теж мінус

Ці три пункти і є причинами відмов. На сайті конкретно пише, переконати консула треба у трьох речах
1. Ціль поїздки адекватна (користь відповідає грошам потраченим)
2. Спроможність фінансування
3. і основне. Людина повернеться.

Микола якраз навпаки всіма способами спростував що він повернеться, або принаймні поставив під сумнів.

Можна спробувати апеляцію, чого не раджу. Поїздку через турфірму на відпочинок. Або найкраще по роботі, на конференцію чи до партнера, будь-що.

Ми, в цілому, отримали візи дуже просто. За словами дружини, близько 40 відсотків футболили. офіційні дані кажуть що 30%.

+3
(3-0)

URL Догори
Відсутній

20990
UNREAD_POSTДодано: 12 березня 2010, 06:00 

Востаннє тут були:
08 лютого 2011, 13:51
Написано: 371
офіційні дані відмов у гостьовій візі (B-тип візи) по країнах в 2009 (на кінець вересня 2009): http://travel.state.gov/pdf/FY09.pdf

Ukraine 36.8%
Russia 4.9%
Poland 13.5%
Georgia 49.7%
Belarus 15.5%
Moldova 41.3%

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

20991
UNREAD_POSTДодано: 12 березня 2010, 06:22 

Востаннє тут були:
У порівнянні з 2008 роком відмови у гостьовій візі для України збільшилися на 6%...

http://www.travel.state.gov/pdf/FY08.pdf

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21001
UNREAD_POSTДодано: 12 березня 2010, 16:35 

Востаннє тут були:
У Росії найнижчий показник... Дивно... Чи може там люди просто інакші працюють в посольстві? Не думаю що аж такий великий розрив у нечесних намірах між українцями та росіянами.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21013
UNREAD_POSTДодано: 12 березня 2010, 20:06 

Востаннє тут були:
Братик написав:
У Росії найнижчий показник... Дивно... Чи може там люди просто інакші працюють в посольстві? Не думаю що аж такий великий розрив у нечесних намірах між українцями та росіянами.

Видно в Росії народ не може дозволити на грошовиті турпоїздки в США чи путинвизор разом з медведвизор ефективно працює? :D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21387
UNREAD_POSTДодано: 22 березня 2010, 15:56 

Востаннє тут були:
24 березня 2010, 12:47
Написано: 2
YuraLviv написав:
Братик написав:

Видно в Росії народ не може дозволити на грошовиті турпоїздки в США чи путинвизор разом з медведвизор ефективно працює? :D

Радше навпаки, росіяни і особливо москвичі доволі часто літають в штати на шопінг. Зі Львова квиток вартує у район Нью-Йорка, Джерсі чи Філи 800уо раунд тріп. З Києва і Москви не дорожче. А речі (шмотки і техніка) там дуже дуже суттєво дешевші навіть порівняно зі Львовом, не те що з Москвою.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21395
UNREAD_POSTДодано: 22 березня 2010, 18:30 

Востаннє тут були:
З Києва та Москви не те, що не дорожче, але набагато дешевше. Дійсно, москвичам немає сенсу літати в США на заробітки, вони і в Москві зароблять не менше.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Гостьова віза
22870
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2010, 18:01 

Востаннє тут були:
08 травня 2010, 18:33
Написано: 4
Привіт!
Скажіть,будь ласка,за скільки часу ,в середньому ,виробляється гостьова віза в США?
І скільки часу американська агенція виготовляє запрошення :?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22875
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2010, 18:36 

Востаннє тут були:
Galia написав:
Скажіть,будь ласка,за скільки часу ,в середньому ,виробляється гостьова віза в США?
І скільки часу американська агенція виготовляє запрошення :?

Перш за все вам потрібно записатися на візову співбесіду за телефоном: для цього у будь-якому відділенні ProCreditbank слід придбати код за 12 дол. і зателефонувати за вказаним номер у Консульство США. Як правило, вам призначать співбесіду не раніше ніж за декілька тижнів після телефонного дзвінка.
Потім заходьте на сайт Консульства і заповніть онлайн анкету DS-160 (перед тим треба зробити цифрове фото).
Потім слід заплатити ще 131 дол. за розгляд документів у тому ж банку і можна їхати на співбесіду.
Сама віза виготовляється за декілька днів після співбесіди: якщо вам не відмовлять, то паспорт з візою надішлють за 3-4 робочих дні.

Запрошення з американської сторони не є обов'язковим. Достатньо, щоб приймаюча сторона у довільній формі написали запрошення, яке навіть не потрібно завіряти нотаріально. І взагалі, можливо, що ніхто у Консульстві навіть не зверне уваги на те запрошення (хоча воно може бути доречним).

Детальна процедура щодо отримання візи є тут: http://kyiv.usembassy.gov/application_p ... s_ukr.html

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Гостьова віза
22880
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2010, 20:26 

Востаннє тут були:
А що це треба місяць наперед в посольство записуватись???????то коли получається можна реально виїхати????
І скільки часу в Америці виробляється гостьова?????

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22883
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2010, 21:00 

Востаннє тут були:
Galia написав:
А що це треба місяць наперед в посольство записуватись???????то коли получається можна реально виїхати????

Так, хоча б за місяць наперед потрібно записуватися на співбесіду (якщо це перша віза). Проте, Вам можуть призначити співбесіду навіть на найближчий день замість когось, якщо раптом хтось перенесе свою співбесіду на подальший період, але це малоімовірно.

Якщо у вас термінова справа, то ви можете записатися на прискорену співбесіду.
Galia написав:
І скільки часу в Америці виробляється гостьова?????
Що ви маєте тут на увазі? В Америці гостьові візи не видають.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22949
UNREAD_POSTДодано: 02 травня 2010, 10:29 

Востаннє тут були:
ну якісь же документи за кордоном виробляються людьми,які мене запрошують?

А це особисто треба їхати в посольство і записуватись на співбесіду чи можна по телефоні?І мені казали,що треба декілька разів їхати в посольство,це правда?

Звідки брати анкету?Якщо я студент-заочник і поки не працюю,які в мене шанси?)))

І дуже дякую за відповіді)))) :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22951
UNREAD_POSTДодано: 02 травня 2010, 13:15 

Востаннє тут були:
Galia написав:
ну якісь же документи за кордоном виробляються людьми,які мене запрошують?

Ні, жодних документів від них не потрібно, однак лист запрошення буде доречним. Саме так і написано на сайті Консульства:
Лист-запрошення з викладом характеру справи апліканта в США та характеру стосунків між запрошуючою стороною та аплікантом буде доречним. Він може бути складений у будь-якій формі (e-mail, документ Word). Цей лист нема необхідності завіряти нотаріально. Довідка про матеріальну підтримку не вимагається.
І жодних документів не потрібно.
Galia написав:
А це особисто треба їхати в посольство і записуватись на співбесіду чи можна по телефоні?
Ні, записуватись на співбесіду можна виключно за телефоном, однак телефонна розмова платна - ви повинні придбати ПІН-код на 8 хвилин за 12 дол. у ПроКредитБанку.
Galia написав:
І мені казали,що треба декілька разів їхати в посольство,це правда?

Ні, у Консульство необхідно приїжджати лише один раз на співбесіду, оплативши за це попередньо у тому ж банку 131 дол.США але гривнями.
Galia написав:
Звідки брати анкету?
Анкету не потрібно ніде брати - просто заповніть онлайн форму DS-160 і роздрукуйте той листочок, що прийде вам на емайл.
Galia написав:
Якщо я студент-заочник і поки не працюю,які в мене шанси?)))
Шанси дуже мізерні. На співбесіді Ви повинні лише довести, що у Вас навіть не може бути жодного наміру залишитися в США.
Та й зрештою Вас ніхто не буде довго там тримати - народу дуже багато. Співбесіда триває від 30 сек до 2-3 хвилин. Офіцер рішення приймає швидко, лише подивившись на те, що Ви написали в онлайн-анкеті та задасть Вам 2-3 уточнювальних запитань і з посмішкою поставить в паспорт штамп, що Вам відмовлено у в'їзді в США. Гроші назад не повертаються.
Якщо Ви зможете довести, що Вам в Україні дуже добре, а в Америці Ви нікому не потрібні, то маленький шанс у Вас є.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>