Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 27 вересня 2024, 09:26




Створити нову тему Відповісти  [ 582 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23270
UNREAD_POSTДодано: 18 травня 2010, 20:48 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Звідки: м. Тернопіль
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
А що таке атрибути??

Я вам ще не надоїло дурачком прикидатися, для чого брехнею займаєтеся, щоб така людина як ви, переписати тут СЄ доктрин, не знала що таке " Божі атрибути". Ще скажіть що ви не знаєте значення слова "доктрина".

Та я розумію, що вам сподобалося кожному тут запитання задавати, а самому не відповідати, або переходити зразу на зустрічне запитання.




Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23282
UNREAD_POSTДодано: 19 травня 2010, 03:01 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
sss написав:
1)Мої заперечення пане не взяті з мультиків ,а підтвердженні аргументами,на відмінну від ваших уявлень.2)Називаючи Бога Світлом чи Любовю, ви не даєте відповіді -що таке світло та любов? Чи є у світла розум??.
Пане, будьте певні, що відповіді на запитання, котрі ще не народилися в вашій голові, уже є :)
У Того Світла, Хто просвічує кожну людину (Івана 1:9), безумовно розум є.

sss написав:
3)Говорячи про те, хто такий Бог,можна багато наводити символів які стосуються Бога,прота Ним не є.Я маю мету витягнути від вас не те як символічно названно Бога,а те як ви собі його уявляєте згідно з тим як читаєте у Писанні. Тобто, як ви поясните хто такий Бог, людині невіруючій ,яка народилась та жила довгий час в атеїстичній системі де постійно говорили що Бога немає і що Бог це наша совість.
Де-які свої пояснення я уже наводив. Також сказав би, що Бога не можемо обмежувати нашою зовнішньо/просторовою уявою. Бог БЕЗМЕЖНИЙ й такий, що ОДИН, себто не можемо прирівнювати Його з чимось видимо/окресовим, що можна побачити зі сторони. І ще би я сказав такій людині, що Бог пізнається не розумом, а серцем.

sss написав:
Щодо того що у стосунках з ним не є символікою,то думаю той же вислів Творець,Спаситель тощо.Чи символічно Бога названно Творцем,Спасителем тощо??Ні не символ,а буквально,бо Він ним і є.Чи можете заперечити стосовно цього??
Стосовно Творця і Спасителя у мене заперчень й не було, як і тепер ви знаєте, що Світло, про Яке каже Іван, це не зовсім те, коли лямпочку підключити до лєтрики. :D

sss написав:
що то таке любов?,Чому Бог себе так називає??,Чи є у них(у світла та любові) розум або інтелект??Чи то ви не увильнули від цих вопросов а просто не помітили їх.
Про Світло, що каже Іван і про світло від лямпочки ви уже знаєте. Чому Бог Є Любов, я також уже говорив в попередньому дописі. Повторю: Бо якщо казати, що не з ЛЮБОВИ ми сотворені, отже й гріш нам ціна. Як тим маріонеткам, котрими поманіпулювали, побавилися й викинули на звалище..
Також ви запитуєте чи присутній в тій Любові, що дає людині життя, РОЗУМ. Це уже залежить хто себе за кого має. Дурневі на розумі не залежить.

sss написав:
Будьте уважними пане та не давайте підстав мені погано про вас думати.Чекаю ваших продуманих реплік і щодо цих питань.
Мені від нічиїх думок не залежить.
Бо тепер чи я в людей шукаю признання чи в Бога? Чи людям дбаю я догоджати? Бо коли б догоджав я ще людям, я не був би рабом Христовим. (Галатів 1:10)

sss написав:
Чергова хитрість пане Юрку. Чому?
Пане, вигукувати тримайте злодія, не допоможе :)
Як уже було сказано, лукавець неодмінно запнеться на своєму слові, абож йому доведеться витупити супроти Слова Божого.

sss написав:
Так буквальну кров та тіло, чи ні, ви їсьте та пєте.2)Я вас питав про 6розділ Івана,а ви мені посилаєтесь на Господню вечерю.Хіба це після тої вечері багато учнів перестали з ним ходити.??3)також я вас питав про те-Чому така реація багатьох учнів була через такі слова Христа??Відповіді чомусь і по цьому теж немає.Чому.?Ви цих питань не помічаєте чи просто так хитруєте та виляєте.Поясніть.Дякую
Мені нічого хитрувати, -- у мене Його Слово, буква в букву.
Прийміть, споживайте, це тіло Моє. .. Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.

Отже. Апостоли споживали буквальне тіло і буквальну кров.

Тож як бачите, хитрувати й нервувати доведеться кому іншому, доводячи як це буквальний зміст може бути іншим за написані букви.



p.s. якщо бажаєте продовжувати розмову, чи не краще було б не розпорошуватись й зосереджуватись на чомусь одному




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23288
UNREAD_POSTДодано: 19 травня 2010, 15:07 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Sh_21 написав:
sss написав:
А що таке атрибути??
Я вам ще не надоїло дурачком прикидатися, для чого брехнею займаєтеся, щоб така людина як ви, переписати тут СЄ доктрин, не знала що таке " Божі атрибути". Ще скажіть що ви не знаєте значення слова "доктрина".Та я розумію, що вам сподобалося кожному тут запитання задавати, а самому не відповідати, або переходити зразу на зустрічне запитання.
А вам ненадоїло мене дурачком обзивати і втой же час звертати увагу на мою буцім нехристиянську поведінку??Ви забули слова про скалку??Я вас не питаю шановний бо чогось незнаю,а тому що хочу зрозуміти що "ВИ", маєте на увазі говорячи такі розумні слова,а також своїми питаннями я спонукую вас до роздумів ,щоб ви самі прийшли до правильного висновку після того як дасьте відповіді на них,в першу чергу собі.Бо коли я вамбуду розказувати,то ви ітак через сліпе упередження цього несприймете.Тож самі роздумуйте,та робіть висновки,ая вам допомагатиму з допомогою запитань.Вам це зрозуміло.І взагалі я думаю простіше було відповісти що таке атрибути,а не займатись словоблудінням.Тож,що ВИ пане маєте на увазі під виразом атрибути.Будьте спокійними.Дякую




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23289
UNREAD_POSTДодано: 19 травня 2010, 16:07 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Yur написав:
Пане, будьте певні, що відповіді на запитання, котрі ще не народилися в вашій голові, уже є :) У Того Світла, Хто просвічує кожну людину (Івана 1:9), безумовно розум є. ??.
Знаєте Юрку доволі важко з вами вести бесіду,бо треба витягувати з вас відповіді,які у вас є ще до народження запитань.Проте чому ви всеж назвавши Бога світлом не відповідаєте -а що таке світло.У вас цієї відповіді немає,адже питання вже давно народилось??.
Цитата:
Де-які свої пояснення я уже наводив. Також сказав би, що Бога не можемо обмежувати нашою зовнішньо/просторовою уявою. Бог БЕЗМЕЖНИЙ й такий, що ОДИН, себто не можемо прирівнювати Його з чимось видимо/окресовим, що можна побачити зі сторони. І ще би я сказав такій людині, що Бог пізнається не розумом, а серцем..
Знову ж таки пане у вас є якісь не такі відповіді,бо на запитання які уже давно народились типу ХТО,ви відповідаєте ЯКИЙ.В школі добре вчились??І знову пишете "Бог пізнається не розумом,а серцем,то для чого ви свої теорії та догмати придумуєте саме з допомогою розуму??Пане прошу вас незапинайтесь та не плутайтесь.
Цитата:
Стосовно Творця і Спасителя у мене заперчень й не було, як і тепер ви знаєте, що Світло, про Яке каже Іван, це не зовсім те, коли лямпочку підключити до лєтрики. :D??.
Ви гарно усміхаєтесь.Як думаєте а чому Іван використовує такий вираз як Світло.Це йому хтось підказує чи він сам собі таке придумав.??Щодо світла від лямпочки то воно не тіки там є,ви про це знали??

sss написав:
що то таке любов?,Чому Бог себе так називає??,Чи є у них(у світла та любові) розум або інтелект??Чи то ви не увильнули від цих вопросов а просто не помітили їх.
Цитата:
[Про Світло, що каже Іван і про світло від лямпочки ви уже знаєте. Чому Бог Є Любов, я також уже говорив в попередньому дописі. Повторю: Бо якщо казати, що не з ЛЮБОВИ ми сотворені, отже й гріш нам ціна. Як тим маріонеткам, котрими поманіпулювали, побавилися й викинули на звалище.. Також ви запитуєте чи присутній в тій Любові, що дає людині життя, РОЗУМ. Це уже залежить хто себе за кого має. Дурневі на розумі не залежить.??.
І тут непогано вам вдалось шось сказати.1)Щодо світла то ви всеж визнаєте що Бог є світлом символічним,чи буквальним??Мені пане це не зрозуміло.Знову як бачите запитання давно поставленне,а відповідь яка мала б бути ще до його народження відсутня.Чому?Бо не так воно є як ви пишете??2)Я знаю чому Бог є любов.Мене цікавить чи Бог є любов в символічному чи в буквальному значенні??-те саме що й стосовно вашого світла.3)"чи присутній в тій Любові, що дає людині життя, РОЗУМ". -не так пане питання стояло.Не у тої любові що дає життя людині а просто у любові,більш того визначеня цього терміну ви теж не висвітлили.Тож не запинайтесь.
sss написав:
Чергова хитрість пане Юрку. Чому?
.
Цитата:
Пане, вигукувати тримайте злодія, не допоможе :) Як уже було сказано, лукавець неодмінно запнеться на своєму слові, абож йому доведеться витупити супроти Слова Божого..
Юрку та я не просто це вигукую я вам показую вашу хитрість.Ви що і в цьму хитруєте.Шкода.Щодо лукавця ,то ви кого маєте на увазі,я помітив що ви вже нераз запинались на воєму слові.Ви про себе так пишете.??

sss написав:
Так буквальну кров та тіло, чи ні, ви їсьте та пєте.2)Я вас питав про 6розділ Івана,а ви мені посилаєтесь на Господню вечерю.Хіба це після тої вечері багато учнів перестали з ним ходити.??3)також я вас питав про те-Чому така реація багатьох учнів була через такі слова Христа??Відповіді чомусь і по цьому теж немає.Чому.?Ви цих питань не помічаєте чи просто так хитруєте та виляєте.Поясніть.Дякую
.
Цитата:
Мені нічого хитрувати, -- у мене Його Слово, буква в букву.Прийміть, споживайте, це тіло Моє. .. Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.Отже. Апостоли споживали буквальне тіло і буквальну кров.Тож як бачите, хитрувати й нервувати доведеться кому іншому, доводячи як це буквальний зміст може бути іншим за написані букви. .
Зауваження перше:-ви продовжуєте відповідати непосуті питань.Я питав не про апостолів а про вас.2)Вам відомо пане що написані букви можуть нести символічний зміст сказанного?Приклад Лк14:26-"Коли хто приходить до Мене, і не зненавидить свого батька та матері".То що пане дійсно потрібно зненавидіти своїх батьків.Ви їх ненавидете??Ну давайте покажіть як це незапинатись на своєму слові.3)Черговий раз я не помітив вашої відповіді яка уже давно є стосовно питання-Чому така реація багатьох учнів була через такі слова Христа??Ну щож без хитростей Юрку,щоб я знову не писав цього.
Цитата:
p.s. якщо бажаєте продовжувати розмову, чи не краще було б не розпорошуватись й зосереджуватись на чомусь одному
На чому пан бажає?




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23297
UNREAD_POSTДодано: 20 травня 2010, 05:18 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
sss написав:
Знаєте Юрку доволі важко з вами вести бесіду,бо треба витягувати з вас відповіді,які у вас є ще до народження запитань.
Розумію що важко крутити й пересмкувати, й при тому намагатись зберегти лице. Толі єщьо будєт, коли вчасно не зупинитись.

sss написав:
Проте чому ви всеж назвавши Бога світлом не відповідаєте -а що таке світло.У вас цієї відповіді немає,адже питання вже давно народилось??.
Якщо ви лєтрикою зацікавились (я за фахом якраз той і є), можемо поговорити, запитуйте конретно. Якщо ж ви питаєте про Світло у Івана 1:9, -- Таке [/u]просвічує кожну людину[/u].

sss написав:
Знову ж таки пане у вас є якісь не такі відповіді,бо на запитання які уже давно народились типу ХТО,ви відповідаєте ЯКИЙ.
Не вигадуйте, ніхто на таке не купиться.

sss написав:
І знову пишете "Бог пізнається не розумом,а серцем,то для чого ви свої теорії та догмати придумуєте саме з допомогою розуму??Пане прошу вас незапинайтесь та не плутайтесь.
Й не нервуйте. Догмати Церкви, попри те що їх писали ті, що мають кепели в голові, повністю відповідають Святому Письму.

sss написав:
Як думаєте а чому Іван використовує такий вираз як Світло.Це йому хтось підказує чи він сам собі таке придумав.??
Ні не сам, Блага Вістка Богонатхненна.

sss написав:
Щодо світла від лямпочки то воно не тіки там є,ви про це знали??
Про це мені теж добре відомо, Хочете про лєтрику, -- з дорогою душею.

sss написав:
І тут непогано вам вдалось шось сказати.1)Щодо світла то ви всеж визнаєте що Бог є світлом символічним,чи буквальним??Мені пане це не зрозуміло.
Що ж тут може бути незрозуміло, коли БУКВАМИ написано:
Світлом правдивим був Той, Хто просвічує кожну людину, що приходить на світ..
Отже Бог Є Світлом в буквальному смислі.

sss написав:
Знову як бачите запитання давно поставленне,а відповідь яка мала б бути ще до його народження відсутня.Чому?Бо не так воно є як ви пишете??
Є відповідь, нема її, можете казати як бажаєте. Головне, що вона вами почута, а заперечити нічим нічим.

sss написав:
2)Я знаю чому Бог є любов.Мене цікавить чи Бог є любов в символічному чи в буквальному значенні??-те саме що й стосовно вашого світла.3)"чи присутній в тій Любові, що дає людині життя, РОЗУМ". -не так пане питання стояло.Не у тої любові що дає життя людині а просто у любові,більш того визначеня цього терміну ви теж не висвітлили.Тож не запинайтесь.
Не нервуйте, пане "sss", від цього розуміння не приходить.
Символи там -- де про це й сказано, як от у притчах. Де про це не говориться, -- приймаємо так як і написано.

sss написав:
Юрку та я не просто це вигукую я вам показую вашу хитрість.
Егеж, дуже показово :)

sss написав:
Ви що і в цьму хитруєте.Шкода.Щодо лукавця ,то ви кого маєте на увазі,я помітив що ви вже нераз запинались на воєму слові.Ви про себе так пишете.??
Кожен сам знає про себе. Люди теж не глупі, усе бачать.

sss написав:
Зауваження перше:-ви продовжуєте відповідати непосуті питань.Я питав не про апостолів а про вас.
Апостоли мали перед собою Христа й вірили Йому, коли Він їм проказував:
Прийміть, споживайте, це тіло Моє. .. Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.
Немає підстав не вірити Слову Божому й у мене. Коли причащаюся, ВІРЮ в реальну присутність Сина Божого Ісуса Христа. Бо так Він сказав.

sss написав:
2)Вам відомо пане що написані букви можуть нести символічний зміст сказанного?Приклад Лк14:26-"Коли хто приходить до Мене, і не зненавидить свого батька та матері".То що пане дійсно потрібно зненавидіти своїх батьків.Ви їх ненавидете??Ну давайте покажіть як це незапинатись на своєму слові.3)
З відповіддю моєю можете ознайомитись на форумі "Дослідження Біблії" у темі "Питання-Відповіді" viewtopic.php?t=743&start=15
Можемо там про це порозмовляти.

sss написав:
Черговий раз я не помітив вашої відповіді яка уже давно є стосовно питання-Чому така реація багатьох учнів була через такі слова Христа??
Уже казав, від слабкої віри й через брак усвідомлення, що якраз від безвір'я.
Слово Боже не обмежене земними мірками. Воно сягає в есхатологічнимй вимір, а це вже інша категорія мислення.
Дослідити Слово Боже людським розумом не можливо й до того ж шкідливо. Маємо ВІРИТИ Йому СЛІПО Й БЕЗАПЕЛЯЦІЙНО, з врою приходить й осмислення. якщо Бог дасть ..

sss написав:
Ну що ж без хитростей Юрку,щоб я знову не писав цього.
Бачу й справді важко вам, й нічого не залишається як грати на публіку. Так не поведуться ж .. І вам від того ще гірше .. :(

sss написав:
Цитата:
p.s. якщо бажаєте продовжувати розмову, чи не краще було б не розпорошуватись й зосереджуватись на чомусь одному
На чому пан бажає?
Перш за все бажаю вам не постраждати. Облишити меншовартісну пиху (котра для свідків до речі не характерна), й просто бути щирим і відвертим, й розмова сама знайде вірне русло.




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23304
UNREAD_POSTДодано: 20 травня 2010, 17:09 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
sss написав:
Проте чому ви всеж назвавши Бога світлом не відповідаєте -а що таке світло.У вас цієї відповіді немає,адже питання вже давно народилось??.
Yur написав:
Якщо ви лєтрикою зацікавились (я за фахом якраз той і є), можемо поговорити, запитуйте конретно. Якщо ж ви питаєте про Світло у Івана 1:9, -- Таке [/u]просвічує кожну людину[/u].
я вас розумію,коли немає чогось розумного сказати,то треба вдатись до насмішок.Ну й нехай.Ви ж добре розумієте що Бога названно Світлом у символічному значенні,а не в буквальному і самі про це написали
Yur написав:
У Того Світла, Хто просвічує кожну людину (Івана 1:9), безумовно розум є.??.
Тож яке світло просвічує кожну людину згідно з Ів1:9?-буквальне?Тож не грайте варята,мова йде про духовне світло,тобто символічне.Дивимось:Ів8:12-" Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя".то яким тут світлом є наприклад Ісус буквальним.??Далі:Мт5:14-"Ви світло для світу"-то яким світлом були учні для світу??Все це символіка,яка написанна буквами буквальними.Чи ви це сприймаєте буквально.Тож щодо світла яким є Бог,то це також символічний вираз,нехитруйте.
.
sss написав:
І тут непогано вам вдалось шось сказати.1)Щодо світла то ви всеж визнаєте що Бог є світлом символічним,чи буквальним??Мені пане це не зрозуміло.
Yur написав:
Що ж тут може бути незрозуміло, коли БУКВАМИ написано:Світлом правдивим був Той, Хто просвічує кожну людину, що приходить на світ..Отже Бог Є Світлом в буквальному смислі..
Буквами і це написанно-Ви світло для світу-то це також учні світились як лямпочки або зорі у ночі.Ну добре тут я думаю зрозумілою є ваша поведінка.Йдемо далі.
sss написав:
Знову як бачите запитання давно поставленне,а відповідь яка мала б бути ще до його народження відсутня.Чому?Бо не так воно є як ви пишете??
Цитата:
Є відповідь, нема її, можете казати як бажаєте. Головне, що вона вами почута, а заперечити нічим нічим.
Ви що Юрку,я вас нечую я лише читаю те що ви складаєте.То по питанню що таке досконалісь,та що слід робити аби бути досконалим,я ніц не читав з того що ви тут складаєте.Може то оператори не пустили того складування що ви наскладали.Якщо так то напишіть ще раз по цьому,аби я міг непочути а прочитати.

sss написав:
2)Я знаю чому Бог є любов.Мене цікавить чи Бог є любов в символічному чи в буквальному значенні??-те саме що й стосовно вашого світла.3)"чи присутній в тій Любові, що дає людині життя, РОЗУМ". -не так пане питання стояло.Не у тої любові що дає життя людині а просто у любові,більш того визначеня цього терміну ви теж не висвітлили.Тож не запинайтесь.
Цитата:
Не нервуйте, пане "sss", від цього розуміння не приходить.Символи там -- де про це й сказано, як от у притчах. Де про це не говориться, -- приймаємо так як і написано.
я нерозумію вас Юрку ,зчого ви взяли що я нервую.От те що ви запинаєтесь подібно до того лукавця про якого ви писали то це факт,адже ви не написали чи у просто любові є розум.??Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів.Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.


sss написав:
Юрку та я не просто це вигукую я вам показую вашу хитрість.
.
Цитата:
Егеж, дуже показово :) .
То так неправильно?

sss написав:
Ви що і в цьму хитруєте.Шкода.Щодо лукавця ,то ви кого маєте на увазі,я помітив що ви вже нераз запинались на воєму слові.Ви про себе так пишете.??
.
Цитата:
Кожен сам знає про себе. Люди теж не глупі, усе бачать.
Говорячи про людей ви маєте на увазі себе??

sss написав:
Зауваження перше:-ви продовжуєте відповідати непосуті питань.Я питав не про апостолів а про вас.
.
Цитата:
Апостоли мали перед собою Христа й вірили Йому, коли Він їм проказував:Прийміть, споживайте, це тіло Моє. .. Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.Немає підстав не вірити Слову Божому й у мене. Коли причащаюся, ВІРЮ в реальну присутність Сина Божого Ісуса Христа. Бо так Він сказав..
Правильніше сказати вірю не в реальну присутність Сина Божого,а вірю в те,що ім та пю буквльне тіло та буквальну кров,так?Ви пане дійсно загрались або це певно причина ваших пізніх сидінь коло екрана.Коли Ісус воду перетворив на вино то так і написанно,а тут бачимо вони пили вино,яке не стало кровю,а символізувало кров.Те саме стосується хліба.Якщо ні то тут Ісус наказує порушити Божу вимогу яка наприклад записанна уЛев17:12-"Тому сказав Я Ізраїлевим синам: Кожна душа з вас не буде їсти крови, і приходько, що мешкає серед вас, не буде їсти крови.".Те саме було сказанно і апостолами які розуміли що пючи вино вони пють вино а не кров,бо інакше б не дали такої вказівкиДії15:29-"стримуватися від ідольських жертов та КРОВИ".Стримуватись це означає і непити крові.Не суперечте Писанню,а то вам же соромно за це буде.Njks 'oj ,elt




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23306
UNREAD_POSTДодано: 20 травня 2010, 22:14 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
sss написав:
Черговий раз я не помітив вашої відповіді яка уже давно є стосовно питання-Чому така реація багатьох учнів була через такі слова Христа??
Yur написав:
Уже казав, від слабкої віри й через брак усвідомлення, що якраз від безвір'я.Слово Боже не обмежене земними мірками. Воно сягає в есхатологічнимй вимір, а це вже інша категорія мислення.Дослідити Слово Боже людським розумом не можливо й до того ж шкідливо. Маємо ВІРИТИ Йому СЛІПО Й БЕЗАПЕЛЯЦІЙНО, з врою приходить й осмислення. якщо Бог дасть ..??
А чо то ви Юрку думаєте що то їм бракувало віри.Ісус їм наказав робити те що було забороненно робити згідно з Писанням,тобто споживати кров.І якраз через те що вони буквально,подібно до вас, це сприйняли і почали ремствувати.Чи нетак.Щодо ссимволів пане та буквальних речей які написанні скажіть.,Ісус себе також наз хлібом.Хліб то є те що випікають з якогось борошна у пєцу.То що Ісус є тим хлібом який печут з муки??Ісус себе наз:-" Поправді, поправді кажу вам, що Я двері вівцям".То що він дійсно є дверима в стайни для тих тварин??Ісус казав стукати і відчинится.То по чому треба стукати пане Юро??Далі:-" Я правдива Виноградина, а Отець Мій Виноградар".Виноградина це те шо роста в саду,а виноградар то той хто її вирощує.То що Ісус є такою виноградиною,а Отець таким виноградарем??Ну давайте розкажіть про букальні речі які написанні.І до речі Це все взяте не з притч.Прошу пояснень.
sss написав:
Ну що ж без хитростей Юрку,щоб я знову не писав цього.
Цитата:
Бачу й справді важко вам, й нічого не залишається як грати на публіку. Так не поведуться ж .. І вам від того ще гірше .. :(
Та яка публіка Юро яшукаю того лукавця.
Цитата:
p.s. якщо бажаєте продовжувати розмову, чи не краще було б не розпорошуватись й зосереджуватись на чомусь одному
.
Цитата:
На чому пан бажає?
Цитата:
Перш за все бажаю вам не постраждати. Облишити меншовартісну пиху (котра для свідків до речі не характерна), й просто бути щирим і відвертим, й розмова сама знайде вірне русло.
То от як ви заспівали.Непереживайте ви так,думайте найперш за себе.Те що ви про свідків знаєте то добре.Ну а щодо моєї пихи то звісно що я зазвичай так себе не веду.Проте хочу вам показати те якими ви є самовдоволеними та зверхніми у розмовах з цими смиренними людьми,що ви самі підтвердили.Це просто приклад вашої поведінки.Згадаймо Серожу з його "тупорилими" висловами.Славка з його "галіматьйою".Палатінуса який десь пропав з його "синами".Ш21з його "дурачками".Та й ви думаєте що можете крутити Словом Бога як завгодно(приклад з тими символами які написані).Тож пане згадались слова Ісуса:-"Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого".Ви розумієте суть цих слів.Вони часом вам не видаються буквальними.?Тож послухайте цього,а потім давайте поради мені розумнику.Продовжимо?!!




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23309
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 00:20 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
sss написав:
я вас розумію,коли немає чогось розумного сказати,то треба вдатись до насмішок.

Самі ж над собою й насміхаєтесь крутійством і безглуздими персмикуваннями.

sss написав:
Ви ж добре розумієте що Бога названно Світлом у символічному значенні,а не в буквальному і самі про це написали
Yur написав:
У Того Світла, Хто просвічує кожну людину (Івана 1:9), безумовно розум є.??.
Тож яке світло просвічує кожну людину згідно з Ів1:9?-буквальне?Тож не грайте варята,мова йде про духовне світло,тобто символічне.

Я ж вам зразу сказав, що мова не про лєтрику й не лямпочку, а про те Світло, що просвічує кожну людину, себто ДУХОВНЕ.
Боже просвтлення не є символічним, воно реальне.

sss написав:
Дивимось:Ів8:12-" Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя".то яким тут світлом є наприклад Ісус буквальним.??Далі:Мт5:14-"Ви світло для світу"-то яким світлом були учні для світу??Все це символіка,яка написанна буквами буквальними.Чи ви це сприймаєте буквально.Тож щодо світла яким є Бог,то це також символічний вираз, нехитруйте.

Не нервуйте, воно не допоможе, краще спробуйте зрозуміти, що духовний світ не є символічним. Він є реальністю душі.

sss написав:
Yur написав:
Що ж тут може бути незрозуміло, коли БУКВАМИ написано:Світлом правдивим був Той, Хто просвічує кожну людину, що приходить на світ..Отже Бог Є Світлом в буквальному смислі..
Буквами і це написанно-Ви світло для світу-то це також учні світились як лямпочки або зорі у ночі.Ну добре тут я думаю зрозумілою є ваша поведінка.Йдемо далі.

Й знову у вас в голові одна лєтрика. Мова про світло ДУХОВНЕ.

sss написав:
Ви що Юрку,я вас нечую я лише читаю те що ви складаєте.То по питанню що таке досконалісь,та що слід робити аби бути досконалим,я ніц не читав з того що ви тут складаєте.Може то оператори не пустили того складування що ви наскладали.Якщо так то напишіть ще раз по цьому,аби я міг непочути а прочитати.

Усе ви чуєте, усе ви бачите, й заперечите нічого не можете. Тому й нервуєте.

sss написав:
я нерозумію вас Юрку ,зчого ви взяли що я нервую.От те що ви запинаєтесь подібно до того лукавця про якого ви писали то це факт,адже ви не написали чи у просто любові є розум.??

Коли б не нервували, не вдавались би до крутійства й пересмикувань, відвертого обману, вигадуючи про чужі запинки, котрих не існує. Факт.

sss написав:
Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів. Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.

Примітивні, якщо не більше, ваші уявлення, що того чого не можна помацяти й понюхати, це все симоліка й емоції.

sss написав:
Yur написав:
Коли причащаюся, ВІРЮ в реальну присутність Сина Божого Ісуса Христа. Бо так Він сказав..
Правильніше сказати вірю не в реальну присутність Сина Божого,а вірю в те,що ім та пю буквльне тіло та буквальну кров,так?Ви пане дійсно загрались або це певно причина ваших пізніх сидінь коло екрана.

Мною сказано те, що сказано.

sss написав:
Коли Ісус воду перетворив на вино то так і написанно,а тут бачимо вони пили вино,яке не стало кровю,а символізувало кров.Те саме стосується хліба.

А що ви можете сказати про Божу кров і про Боже тіло? Ви знаєте яким воно є??.
То навіщо беретесь просторікувати про те, у чому тями не має?

sss написав:
Якщо ні то тут Ісус наказує порушити Божу вимогу яка наприклад записанна уЛев17:12-"Тому сказав Я Ізраїлевим синам: Кожна душа з вас не буде їсти крови, і приходько, що мешкає серед вас, не буде їсти крови.".Те саме було сказанно і апостолами які розуміли що пючи вино вони пють вино а не кров,бо інакше б не дали такої вказівкиДії15:29-"стримуватися від ідольських жертов та КРОВИ".Стримуватись це означає і непити крові.

Божу кров маємо пити, згідно Його Слова:
Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту

sss написав:
Не суперечте Писанню,а то вам же соромно за це буде.Njks 'oj ,elt

Отож бо, не крутіть Писанням, як циган сонцем й не перекручуйте його на свій манір, символіка-несимволіка. Беріть його таким, яким воно є слово в слово і буква в букву, тоді й не доведеться викручуватись, як тому вужеві на сковорідці й грати на публіку, вигукуючи тримайте злодія.




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23310
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 00:24 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
sss написав:
Yur написав:
Уже казав, від слабкої віри й через брак усвідомлення, що якраз від безвір'я.Слово Боже не обмежене земними мірками. Воно сягає в есхатологічнимй вимір, а це вже інша категорія мислення.Дослідити Слово Боже людським розумом не можливо й до того ж шкідливо. Маємо ВІРИТИ Йому СЛІПО Й БЕЗАПЕЛЯЦІЙНО, з врою приходить й осмислення. якщо Бог дасть ..??
А чо то ви Юрку думаєте що то їм бракувало віри.Ісус їм наказав робити те що було забороненно робити згідно з Писанням,тобто споживати кров.І якраз через те що вони буквально,подібно до вас, це сприйняли і почали ремствувати. Чи нетак.

Ні, не так. Їм таки бракувало віри, бо ніяк не могли наважитися прийняти Христа за Бога. Коли б були впевнені, що Він Бог, жорстокою така мова для них би не була.
Подумайте про це просто так, без суб'єктивного.

sss написав:
Щодо символів пане та буквальних речей які написанні скажіть.,Ісус себе також наз хлібом.Хліб то є те що випікають з якогось борошна у пєцу.То що Ісус є тим хлібом який печут з муки??
Ісус себе наз:-" Поправді, поправді кажу вам, що Я двері вівцям".То що він дійсно є дверима в стайни для тих тварин??Ісус казав стукати і відчинится.То по чому треба стукати пане Юро??Далі:-" Я правдива Виноградина, а Отець Мій Виноградар".Виноградина це те шо роста в саду,а виноградар то той хто її вирощує.То що Ісус є такою виноградиною,а Отець таким виноградарем??Ну давайте розкажіть про букальні речі які написанні.І до речі Це все взяте не з притч.Прошу пояснень.

Уже пояснював, Слово Боже не обмежене цим світом. Воно сягає в есхатологічний вимір, де людського слова не вистачає .. Тому усе сказане Христом маємо сприймати на віру й не піддавати жодним ревізіям.
Коли робитимемо так, то й розуміння прийде. Коли ж свої пояснення вишукуватимете, той доводиться крутити пересмикувати, як ото зараз :(

sss написав:
Yur написав:
Перш за все бажаю вам не постраждати. Облишити меншовартісну пиху (котра для свідків до речі не характерна), й просто бути щирим і відвертим, й розмова сама знайде вірне русло.
То от як ви заспівали.Непереживайте ви так,думайте найперш за себе.Те що ви про свідків знаєте то добре.Ну а щодо моєї пихи то звісно що я зазвичай так себе не веду.

Мої наміри щирі. Ваша справа як це сприймати.

sss написав:
Проте хочу вам показати те якими ви є самовдоволеними та зверхніми у розмовах з цими смиренними людьми,що ви самі підтвердили.Це просто приклад вашої поведінки.

Тим паче, не розумно з вашої сторони проявляти оту прить :) Будьте таким, яким пишете ви є насправді.

sss написав:
Згадаймо Серожу з його "тупорилими" висловами.Славка з його "галіматьйою".Палатінуса який десь пропав з його "синами".Ш21з його "дурачками".

По-за очі обмовляти людей не звик.

sss написав:
Та й ви думаєте що можете крутити Словом Бога як завгодно(приклад з тими символами які написані).Тож пане згадались слова Ісуса:-"Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого".Ви розумієте суть цих слів.

Найголовніше, що ви усе чудово усвідомлюєте. У тому числі власну неспроможність. Але меншовартісна пиха лузера, не дозволяє прислухатися до Слова, котре наводите.

sss написав:
Вони часом вам не видаються буквальними.?Тож послухайте цього, а потім давайте поради мені розумнику.Продовжимо?!!

:)




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23316
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 13:28 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
sss написав:
я вас розумію,коли немає чогось розумного сказати,то треба вдатись до насмішок.

Yur написав:
[Самі ж над собою й насміхаєтесь крутійством і безглуздими персмикуваннями..
Що саме Юрку вам видається за крутійство,насмішки та пересмикування з моєї сторони??Наведіть
sss написав:
Тож яке світло просвічує кожну людину згідно з Ів1:9?-буквальне?Тож не грайте варята,мова йде про духовне світло,тобто символічне.

Цитата:
Я ж вам зразу сказав, що мова не про лєтрику й не лямпочку, а про те Світло, що просвічує кожну людину, себто ДУХОВНЕ.Боже просвтлення не є символічним, воно реальне..
От бачу позиціюєте себе з серйозною людиною,а вдаєтесь до таких примітивних речей.І ви хочете щоб з вами хтось був у розмові щирим.До чого тут лєтрика пане,ви себе так хочете виставити на посміховисько,чи то ви стараєтесь щоб про мене так думали люди.Повторюю:Напочатку коли я вас спитав хто такий Бог,ви написали -просто "ЦЕ СВІТЛО",не те що просвічує кожну людину,а просто світло.На питання а що таке світло ви якраз пересмикнули на примітивні та хитрі речі,які стосуються тої лєтрики,в якій на мій погляд ви ніц насправді непетраєте,та почали викручуватись що ви мали на увазі світло яке просвічує кожну людину.Отж висновок,не загравайтесь з символами які є у біблії а візміть застережливий приклад з своєї історії.Вчили в школі про Галілео Галілея та його стосунки з Католицькою церквою.Я вам нагадаю. В кінці XVI сторіччя Галілео Галілей прийняв теорію Коперника. За твердженням Коперника, Земля рухається довкола Сонця, а не навпаки, і це називається геліоцентричною системою (з Сонцем у центрі). У 1610 році Галілей за допомогою телескопа відкрив низку нових небесних тіл і остаточно переконався в існуванні геліоцентричної системи, 1611 року він приїздить до Риму і зустрічається з високопоставленими представниками духівництва, аби дати їм можливість через телескоп самим побачити його астрономічні відкриття. Але не так сталось, як сподівалось. У 1616 році Галілея починають офіційно звинувачувати в єресі. Богослови римської інквізиції затаврували геліоцентричну теорію, сказавши, що "з погляду Біблії —це нісенітниця й абсурд, відкрита єресь, тому що багато її положень явно суперечать буквальному розумінню Святого Письма, його загальноприйнятому тлумаченню і його суті, висловленій Святими Отцями та докторами богослов’я.".Двадцять другого червня 1633 року в похмурій залі у присутності інквізиторів Галілею зачитали вирок. Його звинуватили у тому, що він " дотримується лжевчення, котре суперечить Святому і Божественному Письму, твердить, що Сонце... не рухається зі сходу на захід і що Земля обертається й не є центром світу".Противники Галілея послались на слова Ісуса Навина: «Стань, сонце» (Ісуса Навина 10:12). Цю фразу, як вони твердили, треба розуміти буквально.Те саме вони говорили і про (Псалом 104:5)-"Землю Ти вґрунтував на основах її, щоб на вічні віки вона не захиталась",Вони вважали, що з цього випливає, ніби Земля створена нерухомою,бо сприймали ці слова буквально.
Ви ж пане робите те саме-твердите що Біблію усю крім притч слід розуміти буквально.Ось що Галілео написав одному зі своїх учнів: "Писання не помиляється, помилятись можуть його тлумачі й коментатори(такі як ви). А найбільше і найчастіше помиляються вони тоді, коли невідступно вдаються до буквального трактування(подібно до вас)".Тож дійсно кожен, хто серйозно досліджує Біблію, з цим погодиться.Мабуть і тіж ваші братя в Христі протестанти.Щирі читачі охоче визнають, що вислів про те, аби Сонце стояло серед неба, не є буквальним твердженням, він лише вказує на бачення речей з погляду земного спостерігача. Навіть самі астрономи кажуть, що Сонце, планети й зорі сходять і заходять. Вчені не мають на увазі, що небесні тіла буквально обертаються навколо Землі, радше це лише сприймається так, ніби вони рухаються по небу.Те саме і по Псалмі-насправді цей вірш говорить про вічність Землі, а не про її незрушність. Як показують інші біблійні вірші, Земля ніколи не захитається в тому значенні, що не буде знищена (Псалом 37:29; Екклезіяста 1:4).Те саме й стосовно сприйняття того що Бог-це Світло чи любов слід сприймати як знайомі нам символи.Бо ми чудово розуміємо що таке світло серед темряви та любов серед зла і те чому Бог себе прирівнює до цих речей.Тож вам несоромно пане за свою історію яку ви тут повторюєте.Чому, напишіть,ви не взяли з цього урок а продовжуєте вдаватись до таких помилок як сприймати усю Біблію буквально??.Ну і можете щось сказати на свій захист,я почитаю.Чи суперечила теорія Галілео Святому Письму,чи то буквальне сприйняття Святого Письма(подібно до вас) суперечало цій розумній,підкреслюю,не сліпій(якими ви закликаєте бути),а розумній теорії,яка сьогодні є фактом.Ну і вважайте не запніться,а то я сприйматиму це як факт того що ви лукавець.




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23317
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 13:31 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Цитата:
Усе ви чуєте, усе ви бачите, й заперечите нічого не можете. Тому й нервуєте..
я вас розумію,ви хочете щоб я нервував,проте не переживайте,в мене по цьому все в порядку.А як то я вас чую,якось може тоже духовно,поясніть.Бачити ваше складування бачу,але не по усіх дописах та питаннях.Щодо того чи можу заперечити,то це немоя мета.
sss написав:
я нерозумію вас Юрку ,зчого ви взяли що я нервую.От те що ви запинаєтесь подібно до того лукавця про якого ви писали то це факт,адже ви не написали чи у просто любові є розум.??

Цитата:
Коли б не нервували, не вдавались би до крутійства й пересмикувань, відвертого обману, вигадуючи про чужі запинки, котрих не існує. Факт..
Щодо крутійства то я вже пояснив,що це не нервування а лише приклад вашої поведінки.Щодо пересмикувань то це прості уточнення того шо ви тут складаєте.Відвертий обман??-що саме ?обовязково наведіть.Щодо вигадок про чужі запинки,то вони не вигаданні а написанні вами(досконалість ангельська,світло духовне,тощо)
sss написав:
Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів. Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.

Yur написав:
Самі ж над собою й насміхаєтесь крутійством і безглуздими персмикуваннями..
Що саме Юрку вам видається за крутійство,насмішки та пересмикування з моєї сторони??Наведіть
sss написав:
Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів. Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.

Цитата:
Примітивні, якщо не більше, ваші уявлення, що того чого не можна помацяти й понюхати, це все симоліка й емоції..
А що,, краще сліпе уявлення того що я писав з історії про стосунки Галілео з церквою.Я бачу до чого таке може довести,тому й стараюсь обгрунтовувати розумом наскільки це можливо,щоб небуло так як і у випадку цієї історії.Любов що це таке??принаймні допоможіть зрозуміти чи це особа і чому ви так думаєте,тільки не так як ви кажете "яка дає життя?,а просто любов,бо написанно" БОГ є любов".Щодо того що не можна понюхати чи помацати,то це знову ваше складування.Звісно що не все це є символом чи емоцією. Наприклад ангели,яких не можна помацати чи понюхати-це реальні особи,яких ви чомусь вважаєте недосконалими.Тож не видавайте бажане за дійсне,ніц вам ітак невийде.


sss написав:
Yur написав:
Коли причащаюся, ВІРЮ в реальну присутність Сина Божого Ісуса Христа. Бо так Він сказав..
Правильніше сказати вірю не в реальну присутність Сина Божого,а вірю в те,що ім та пю буквльне тіло та буквальну кров,так?Ви пане дійсно загрались або це певно причина ваших пізніх сидінь коло екрана.

Цитата:
Мною сказано те, що сказано..
Та всеж якось дуже хитро виглядає.Всеж коли ви причащаєтесь,ви ісьте людське мясо та сольону кров.??адже тіло Ісуса було з мяса,а кров така як і у інших людей солена??


sss написав:
Коли Ісус воду перетворив на вино то так і написанно,а тут бачимо вони пили вино,яке не стало кровю,а символізувало кров.Те саме стосується хліба.

Цитата:
А що ви можете сказати про Божу кров і про Боже тіло? Ви знаєте яким воно є??.То навіщо беретесь просторікувати про те, у чому тями не має?.
Може я й тями немаю у ваших складуваннях,бо через чур вони примітивні,я не звик так мислити,а от щодо Божих слів у Писанні то шось можу сказати.Ів4:23-"Бог є Дух".Тому й розумію що у Духа тіло духовне,а не мясне,а крові немає,бо немає потреби у цьому.Тож оскільки «Бог є Дух», ми не можемо буквально бачити його. Тому, щоб можна було отримати уявлення про Божу могутність, велич, а також про його дії, в Біблії вживаються образні вислови, такі, як порівняння, метафори і антропоморфізми. Антропоморфізм знаєте що це таке?Антропоморфізм (грецькою «людська форма») — це перенесення властивих людині ознак на інші предмети чи явища. Тож, хоча ми й не знаємо, яким є Боже духовне тіло, Біблія описує Бога як особу, що має очі, вуха, руки, плечі, пальці, ноги та серце. Вживання такої образної мови не означає, ніби Боже духовне тіло насправді має такі ж частини, як і людське тіло.Адже Він немає потреби у таких частинах тіла як руки,плечі,пальці,кров,печінка тощо.Тому антропоморфізми не слід розуміти буквально. Вони лише допомагають людині мати глибше розуміння Бога. Без таких образних висловів було б важко, а навіть неможливо описати Бога так, щоб це було зрозумілим для людини.Отже ніхто непросторікує а пропускає це все через той розум яким Бог обдарував мене,не знаю як вас,бо ви все сприймаєте як пишете сліпо без роздумувань.А,, я все забуваю,ви ж твердите що людина пішла від мавпи,а в мавпи всеж Інтелект відсутній.Може це дійсно стосується таких людей як ви??Чи ні Юрку??

sss написав:
Якщо ні то тут Ісус наказує порушити Божу вимогу яка наприклад записанна уЛев17:12-"Тому сказав Я Ізраїлевим синам: Кожна душа з вас не буде їсти крови, і приходько, що мешкає серед вас, не буде їсти крови.".Те саме було сказанно і апостолами які розуміли що пючи вино вони пють вино а не кров,бо інакше б не дали такої вказівкиДії15:29-"стримуватися від ідольських жертов та КРОВИ".Стримуватись це означає і непити крові.

Цитата:
Божу кров маємо пити, згідно Його Слова:Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.
То що Бог сам собі суперечить?Кажучи стримуватись від крові в той же час пити її.


sss написав:
Не суперечте Писанню,а то вам же соромно за це буде.Njks 'oj ,elt

Цитата:
Отож бо, не крутіть Писанням, як циган сонцем й не перекручуйте його на свій манір, символіка-несимволіка. Беріть його таким, яким воно є слово в слово і буква в букву, тоді й не доведеться викручуватись, як тому вужеві на сковорідці й грати на публіку, вигукуючи тримайте злодія.
Ваші духовні предки робили так як ви пишете "некрутили сонцем як цигани",беручи весь зміст Писань буквально,і до чого довели бідолашного Галілео.Та всеж кажуть що Галілео після того як відрікся перед інквізицією своєї теорії вигукнув,"Всеж вона крутиться".Тож тепер вони якраз може і ви в тому числі викручуєтесь ,як вуж на сковорідці та незнаєте куди сховати голову коли згадують про цю ганьбу ваших духовників,яких ви сьогодні обожествляєте,називаючи їх СВЯТИМИ.Ганьба і це факт.Тож хто крутить а хто просто наводить факти видно,цього неприховаєш як і у випадку цієї ганебної історії.Повторюю не повторюйте її,ставайте розумними людьми.Продовжимо..




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23319
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 13:44 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
"Наша песня хороша, начинай сначала"

Від ваших букв уже в очах рябить. :) По-суті сказати маєте щось.

Розумієте в чому ваша біда, -- що боїтесь. Не маєте впевнености.
А звідсіля й така поведінка; усвідомлюючи власну неспроможність вигукувати тримай злодія, уникати розмови по суті й намагатися кількістю букв надолужити якість.
Напевно чули про те, що нема смислу розсипати перли перед свиньми, а от тицьнути носом, як те кошеня, що нагадило, таки не завадить.
Й тицятиму, вам же залишиться й далі крутити з досконалістю.

Ви чудово розумієте, що в конкретній розмові вам світить мат за пару ходів. Що й маємо нагоду переконатись, коли захочете прийняти мою пропозицію й не розпорошуватися про все і ні про що, а говорити по суті (питання-відповідь).




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23329
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 19:47 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Yur написав:
"Наша песня хороша, начинай сначала"Від ваших букв уже в очах рябить. :) По-суті сказати маєте щось.Розумієте в чому ваша біда, -- що боїтесь. Не маєте впевнености.
А звідсіля й така поведінка; усвідомлюючи власну неспроможність вигукувати тримай злодія, уникати розмови по суті й намагатися кількістю букв надолужити якість. Напевно чули про те, що нема смислу розсипати перли перед свиньми, а от тицьнути носом, як те кошеня, що нагадило, таки не завадить.Й тицятиму, вам же залишиться й далі крутити з досконалістю.Ви чудово розумієте, що в конкретній розмові вам світить мат за пару ходів. Що й маємо нагоду переконатись, коли захочете прийняти мою пропозицію й не розпорошуватися про все і ні про що, а говорити по суті (питання-відповідь).
Начинаю сначала щоб всетаки вам показати шо грати варята вам зі мною невдасться.Рябить то хай рябить,то ваші проблеми.Зрозумілим є те що коли соромно то починає щось рябіти,а це рябить якраз те до чого довело то буквоїдство давнини,за щой соромно тепер та нічого сказати.ТАК???Тож неповторюйте цього.По суті кажу що не слід сприймати символи Писання за буквальні речі,ви цього незрозуміли чи просто вдаєте??Боятись мені тут нічого,тут одні вівці зібрались.Впевненість маю бо відстоюю правду та нетерплю брехні яка лиється від таких показововвічливих людей.Вигукувати тримай злодія це непомені,я вже казав я показую де той злодій є,чого він неспростовує.Щодо кількості букв то це для того щоб розяснити хто ви тащо ви собою представляєте.Інакше це неможливо.Про перли свиням,то я про це вже давно писав.Проте натрапив на слова із Пр26:5-"Нерозумному відповідь дай за безумством його, щоб він в очах своїх не став мудрим".Тож те що я продовжую вести тут розмову є результатом сприйняття мною цих слів. Щодо кошеняти то,тицяти вам треба самого себе,можливо шось дойде.Щодо мату то я помітив що ви ухиляєтесь від сказанного,таким чином показуєте свою неспроможність довести те що ви писали "Писання слід сприймати буквально,крім притч".Я вам на прикладі історії довів що це безглуздо.Ви своїм випадом зарашнім показали шо ви погоджуєтесь з цим.А значить мат по питанню світла та символів вам.Тож по суті питання відповідь.Бог це світло,ваші слова.Світлом також названно учнів-"ВИ світло",око також названно світлом-"Око це світло для тіла".Добра новина також названна світлом.Тож чи все те що у Писанні названно світлом є БОГОМ,адже БОГ ви кажете є світлом,та чи все те що названно світлом слід розуміти буквально??Доводьте справу до кінця.Взагалі то тут обговорюють Тройцю,проте думаю варто закінчити по цій символіці яка є у Писанні і яку ви твердите слід сприймати буквально.А тоді продовжим по суті теми розділу.Ну давайте переконаймось як ви пишете щодо того мату.Чекаю і тут вас.




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23333
UNREAD_POSTДодано: 21 травня 2010, 23:49 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Звідки: Chicago Il.
Віровизнання: католик
sss написав:
Начинаю сначала щоб всетаки вам показати шо грати варята вам зі мною невдасться.Рябить то хай рябить,то ваші проблеми.Зрозумілим є те що коли соромно то починає щось рябіти,а це рябить якраз те до чого довело то буквоїдство давнини,за щой соромно тепер та нічого сказати.ТАК???

Цим, пане, уже не візьмеш. Обманювати в живі очі й казати на біле чорне, можна до пори до часу.

Як і було сказано на самому початку, лукавець, неодмінно запнеться на своєму слові, що й сталося. З тією лиш різницею, що ви не замовкли (на що й ніхто не розраховував :) ), а зациклилися, на двох словах.
По суті викладеного мною у цій гілці про Божу Досконалість, що є ОДНА й безпочаткова й має свою ЗВЕРШЕНІСТЬ у Його твориві, сказати вам нічого. Тому й доводиться вам крутити й пересмикувати навколо двох слів, що стоять поряд: досконалість і Ангельська.
Час на "розсипання перлів" минув. Намагатися пояснити щось людині, зацикленій на лукавстві, підлості й брехні, нема сенсу.

Ви якось запитували мене про те, як я вчився, очевидно маючи себе за розумного .. А знаєте, оті форумчани, про яких ви з такою "любов'ю" писали, виявилися таки розумнішими. Вони мають мене за єретика, людину злу й вирішили лишитися того ровера.
Вам же, мудрагеликові, доведеться відгрібати по повній. Допоки не порозумнішаєте. Тут, знаєте, як у тому фільмі "Кавказька полонянка", коли герой зустрівши опір викраденої нареченоЇ, каже: "У меня отсюда два пути, или в ЗАГС или в прокуратуру".
Отак і з вами, або покаєтесь, або ж ... сказитесь :(
А ви як думали?. Що знову проканає, як це було до того з іншими форумчанами. Не розраховували, що отак брутально паімєют свідка??.

Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. (Євреїв 4:12)
І Мої уста вчинив Він, як той гострий меч, заховав Мене в тіні Своєї руки, і Мене вчинив за добірну стрілу, в Своїм сагайдаці заховав Він Мене. (Ісая 49:2)


Ви уже не жилець на цьому форумі.

У мене не має сантиментів, як і ненависти ні до кого немає. Як і на визнання, й на хвалу ні від кого не претендую. (Луки 6:26; Галатів 1:10)
Роблю свою справу з усвідомленням того, що попри несприйняття того, що пишу і моєї особи, думки котрими ділюся свою справу робитимуть. Й дописувачі, котрі сюди приходять, уже вимушені будуть чути фальш від кого б вона не виходила.

sss написав:
Ну давайте переконаймось як ви пишете щодо того мату.Чекаю і тут вас.
Чому ж і тут лукавите :( Коли б хотіли пристати на мою пропозицію, давно б облишили отей потік букв й почали б з чогось одного конкретного, як і пропонував: питання-відповідь.
Але не пристане на таке лукавець, ніколи.




Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Бог: Отець, Син, Дух Святий
23335
UNREAD_POSTДодано: 22 травня 2010, 10:20 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Yur написав:
Цим, пане, уже не візьмеш. Обманювати в живі очі й казати на біле чорне, можна до пори до часу.
Як і було сказано на самому початку, лукавець, неодмінно запнеться на своєму слові, що й сталося. З тією лиш різницею, що ви не замовкли (на що й ніхто не розраховував :) ), а зациклилися, на двох словах.По суті викладеного мною у цій гілці про Божу Досконалість, що є ОДНА й безпочаткова й має свою ЗВЕРШЕНІСТЬ у Його твориві, сказати вам нічого. Тому й доводиться вам крутити й пересмикувати навколо двох слів, що стоять поряд: досконалість і Ангельська. Час на "розсипання перлів" минув. Намагатися пояснити щось людині, зацикленій на лукавстві, підлості й брехні, нема сенсу.Ви уже не жилець на цьому форумі.
:D :D :D :D Нарешті пане я допоміг вам розкрити себе та свою удаванну вічливіст та щирість.Отже моя мете досягнута я знайшов того лукавця,який бідолашний так розхвилювався та засоромився,що все перепутав на світі.От так то,до чого доводить таке лукавство.Юрку лукавий,та ми тут в цій гілці не про тую ангельську ДОСКОНАЛІСТЬ говорили,ви що з дуба впали??Тут ми обговорювали про тую символіку яку ви сприймаєте за буквальні речі такі як світло,любов,двері,виноградина,виноградар,Божа кров тощо.Це все символи розумієте??Тому й доводжу справу з вами до завершення.Тож якщо ви через хвилювання непомітили що я писав востаннє то я вам нагадую по суті того про що я розпочав з вами тут вести мову.
Цитата:
По суті кажу що не слід сприймати символи Писання за буквальні речі,ви цього незрозуміли чи просто вдаєте??.Тож по суті питання відповідь.Бог це світло,ваші слова.Світлом також названно учнів-"ВИ світло",око також названно світлом-"Око це світло для тіла".Добра новина також названна світлом.Тож чи все те що у Писанні названно світлом є БОГОМ,адже БОГ ви кажете є світлом,та чи все те що названно світлом слід розуміти буквально??Доводьте справу до кінця.Взагалі то тут обговорюють Тройцю,проте думаю варто закінчити по цій символіці яка є у Писанні і яку ви твердите слід сприймати буквально.А тоді продовжим по суті теми розділу.Ну давайте переконаймось як ви пишете щодо того мату.Чекаю і тут вас.
Тож перечитайте ще раз те що тут писалось та дайте відповідь по суті.А і несходьте з дистанції вам ще заскоро,та будьте всетаки трохи стриманішим,бо так зможете бути похожим хоч трохи на того ким ви неЄ. .Напишіть також звідкіля ви складаєте свої стіхотворєнія.Я чекатиму вас.




«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)
 
 URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 582 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Далі


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей


©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>