Цитата:
Усе ви чуєте, усе ви бачите, й заперечите нічого не можете. Тому й нервуєте..
я вас розумію,ви хочете щоб я нервував,проте не переживайте,в мене по цьому все в порядку.А як то я вас чую,якось може тоже духовно,поясніть.Бачити ваше складування бачу,але не по усіх дописах та питаннях.Щодо того чи можу заперечити,то це немоя мета.
sss написав:
я нерозумію вас Юрку ,зчого ви взяли що я нервую.От те що ви запинаєтесь подібно до того лукавця про якого ви писали то це факт,адже ви не написали чи у просто любові є розум.??
Цитата:
Коли б не нервували, не вдавались би до крутійства й пересмикувань, відвертого обману, вигадуючи про чужі запинки, котрих не існує. Факт..
Щодо крутійства то я вже пояснив,що це не нервування а лише приклад вашої поведінки.Щодо пересмикувань то це прості уточнення того шо ви тут складаєте.Відвертий обман??-що саме ?обовязково наведіть.Щодо вигадок про чужі запинки,то вони не вигаданні а написанні вами(досконалість ангельська,світло духовне,тощо)
sss написав:
Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів. Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.
Yur написав:
Самі ж над собою й насміхаєтесь крутійством і безглуздими персмикуваннями..
Що саме Юрку вам видається за крутійство,насмішки та пересмикування з моєї сторони??Наведіть
sss написав:
Адже Бога названно не "тою любовю що дає життє",а просто 1Ів4:8-"бо Бог є любов".Тож навіщо та гра словами.Якщо Тут не притча то значить по вашому Бог це буквальна емоція у якої немає розуму.Нашо шось там добавляти що у любові яка дає життє??Ви думаєте ви так втечете від своїх порожніх слів. Можливо вам це вдасться,але це правдоподібно виглядає смішно та примітивно.
Цитата:
Примітивні, якщо не більше, ваші уявлення, що того чого не можна помацяти й понюхати, це все симоліка й емоції..
А що,, краще сліпе уявлення того що я писав з історії про стосунки Галілео з церквою.Я бачу до чого таке може довести,тому й стараюсь обгрунтовувати розумом наскільки це можливо,щоб небуло так як і у випадку цієї історії.Любов що це таке??принаймні допоможіть зрозуміти чи це особа і чому ви так думаєте,тільки не так як ви кажете "яка дає життя?,а просто любов,бо написанно" БОГ є любов".Щодо того що не можна понюхати чи помацати,то це знову ваше складування.Звісно що не все це є символом чи емоцією. Наприклад ангели,яких не можна помацати чи понюхати-це реальні особи,яких ви чомусь вважаєте недосконалими.Тож не видавайте бажане за дійсне,ніц вам ітак невийде.
sss написав:
Yur написав:
Коли причащаюся, ВІРЮ в реальну присутність Сина Божого Ісуса Христа. Бо так Він сказав..
Правильніше сказати вірю не в реальну присутність Сина Божого,а вірю в те,що ім та пю буквльне тіло та буквальну кров,так?Ви пане дійсно загрались або це певно причина ваших пізніх сидінь коло екрана.
Цитата:
Мною сказано те, що сказано..
Та всеж якось дуже хитро виглядає.Всеж коли ви причащаєтесь,ви ісьте людське мясо та сольону кров.??адже тіло Ісуса було з мяса,а кров така як і у інших людей солена??
sss написав:
Коли Ісус воду перетворив на вино то так і написанно,а тут бачимо вони пили вино,яке не стало кровю,а символізувало кров.Те саме стосується хліба.
Цитата:
А що ви можете сказати про Божу кров і про Боже тіло? Ви знаєте яким воно є??.То навіщо беретесь просторікувати про те, у чому тями не має?.
Може я й тями немаю у ваших складуваннях,бо через чур вони примітивні,я не звик так мислити,а от щодо Божих слів у Писанні то шось можу сказати.Ів4:23-"Бог є Дух".Тому й розумію що у Духа тіло духовне,а не мясне,а крові немає,бо немає потреби у цьому.Тож оскільки «Бог є Дух», ми не можемо буквально бачити його. Тому, щоб можна було отримати уявлення про Божу могутність, велич, а також про його дії, в Біблії вживаються образні вислови, такі, як порівняння, метафори і антропоморфізми. Антропоморфізм знаєте що це таке?Антропоморфізм (грецькою «людська форма») — це перенесення властивих людині ознак на інші предмети чи явища. Тож, хоча ми й не знаємо, яким є Боже духовне тіло, Біблія описує Бога як особу, що має очі, вуха, руки, плечі, пальці, ноги та серце. Вживання такої образної мови не означає, ніби Боже духовне тіло насправді має такі ж частини, як і людське тіло.Адже Він немає потреби у таких частинах тіла як руки,плечі,пальці,кров,печінка тощо.Тому антропоморфізми не слід розуміти буквально. Вони лише допомагають людині мати глибше розуміння Бога. Без таких образних висловів було б важко, а навіть неможливо описати Бога так, щоб це було зрозумілим для людини.Отже ніхто непросторікує а пропускає це все через той розум яким Бог обдарував мене,не знаю як вас,бо ви все сприймаєте як пишете сліпо без роздумувань.А,, я все забуваю,ви ж твердите що людина пішла від мавпи,а в мавпи всеж Інтелект відсутній.Може це дійсно стосується таких людей як ви??Чи ні Юрку??
sss написав:
Якщо ні то тут Ісус наказує порушити Божу вимогу яка наприклад записанна уЛев17:12-"Тому сказав Я Ізраїлевим синам: Кожна душа з вас не буде їсти крови, і приходько, що мешкає серед вас, не буде їсти крови.".Те саме було сказанно і апостолами які розуміли що пючи вино вони пють вино а не кров,бо інакше б не дали такої вказівкиДії15:29-"стримуватися від ідольських жертов та КРОВИ".Стримуватись це означає і непити крові.
Цитата:
Божу кров маємо пити, згідно Його Слова:Пийте з неї всі, бо це кров Моя Нового Заповіту.
То що Бог сам собі суперечить?Кажучи стримуватись від крові в той же час пити її.
sss написав:
Не суперечте Писанню,а то вам же соромно за це буде.Njks 'oj ,elt
Цитата:
Отож бо, не крутіть Писанням, як циган сонцем й не перекручуйте його на свій манір, символіка-несимволіка. Беріть його таким, яким воно є слово в слово і буква в букву, тоді й не доведеться викручуватись, як тому вужеві на сковорідці й грати на публіку, вигукуючи тримайте злодія.
Ваші духовні предки робили так як ви пишете "некрутили сонцем як цигани",беручи весь зміст Писань буквально,і до чого довели бідолашного Галілео.Та всеж кажуть що Галілео після того як відрікся перед інквізицією своєї теорії вигукнув,"Всеж вона крутиться".Тож тепер вони якраз може і ви в тому числі викручуєтесь ,як вуж на сковорідці та незнаєте куди сховати голову коли згадують про цю ганьбу ваших духовників,яких ви сьогодні обожествляєте,називаючи їх СВЯТИМИ.Ганьба і це факт.Тож хто крутить а хто просто наводить факти видно,цього неприховаєш як і у випадку цієї ганебної історії.Повторюю не повторюйте її,ставайте розумними людьми.Продовжимо..