Збірник християнських віршів "Джерело живої поезії"

У березні 2012 року довгоочікуваний збірник християнських віршів "ДЖЕРЕЛО ЖИВОЇ ПОЕЗІЇ" вийшов у світ. У книгу увійшли лише вибрані вірші з тих, що були розміщені безпосередньо самими авторами та дописувачами на сайті «Джерело».Оскільки перше видання дуже швидко розійшлося, то на початку 2013 року вийшло друге видання, у яке ми включили ще чотири віршика.
Самобутня поезія сучасних християнських авторів байдужим не залишить жодне серце, яке шукає вічні цінності, любить Бога й Істину святу. Сподіваємося, що ці вірші усім читачам розраду подарують, підкріплення та благословіння нашого Господа Ісуса Христа, Який кличе й закликає: Коли прагне хто з вас нехай прийде до Мене та й п'є! Хто вірує в Мене як каже Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його (Iван.7:37-38).
Нехай ця книга послужить усім читачам благословінням від Бога.


Коментарі 

 
+9 #13 08.12.2016 19:25
:-)
Цитувати
 
 
+9 #12 jerelo 21.04.2016 01:06
Перше видання збірника віршів вже майже розійшлося. Тому просимо вже не замовляти.
З Божою допомогою будемо працювати над новим виданням збірника з новими віршами.
Дякуємо всім авторам, читачам та дописувачам за активну участь у тій корисній співпраці у поширенні Євангелії.
Нехай Бог укріпить благодаттю усіх нас!
Цитувати
 
 
+2 #11 ГАЛЯ КУЧУРІВСЬКА 29.03.2016 10:36
Вітаю вас! допоможвть будь ласка ,хочу придбати збірник...та не получається з оплатою.... постійно видає помилку...я вже пробувала різними пообами оплату все одно не получаєтья!
Цитувати
 
 
+5 #10 jerelo 19.02.2013 01:49
Дорогі автори та відвідувачі!

Нам приємно повідомити, що вже вийшло з друку друге видання, у яке додатково було включено 4 віршика та виправлено згадану тут помилку.
Збірники можна придбати у вказаних вище книгарнях або ж замовити тут, а ми вишлемо поштою. Якщо ви бажаєте замовити велику кількість книг для розповсюдження, то попередньо напишіть нам.

Нехай Бог благословить вас!
Цитувати
 
 
+19 #9 Леся Мельник 30.07.2012 18:45
Дякую за чудову збірочку. Придбала собі один примірник.Читається легко і приємно.Насправді я вагалась висилати до вас вірші чи ні, та коли побачила серед інших кілька своїх-заспокоїлась. Значить зробила вірно,напевно вони комусь потрібні.Буду рада якщо стануть хоч одній людині у нагоді.Слава Отцю,Сину і Святому Духу! Амінь.
Цитувати
 
 
+9 #8 lanak45 23.05.2012 04:55
Дякую за книжку! Отримала. Все добре.
Цитувати
 
 
+8 #7 Дизайнер 21.05.2012 16:08
Цитую lanak45:
А на цьому сайті він під чиїм іменем? Адже тут часто виставляють вірші інших поетів - правилами не заборонено. Може вийшло якесь непорозуміння технічного плану? Особливо якщо людина не знала автора, а виставила його як від третьої особи. Я надіюсь, що якщо буде колись ще один випуск, то редакція наперед зв'яжеться з авторами по електронній пошті і зазначить вірші, які вона збирається публікувати. І правки було б добре узгоджувати також. Але Слава Богу за ту працю, яку проробила редакція. Книжки ще не бачила. Чекаю з нетерпінням.

Не хочу називати ні вірша, ні "лжеавтора", щоб не ставити в незручне становище людину, може, вона зробила це ненароком, хоча й підписалася своїм іменем.Збірка вийшла, люди читають, а за все це слава належить Богу!А нам втіха від того, що трудилися автори і редакція не намарне!Дякую всім!
Цитувати
 
 
+2 #6 lanak45 20.05.2012 09:24
Цитую дизaйнep:
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.


А на цьому сайті він під чиїм іменем? Адже тут часто виставляють вірші інших поетів - правилами не заборонено. Може вийшло якесь непорозуміння технічного плану? Особливо якщо людина не знала автора, а виставила його як від третьої особи. Я надіюсь, що якщо буде колись ще один випуск, то редакція наперед зв'яжеться з авторами по електронній пошті і зазначить вірші, які вона збирається публікувати. І правки було б добре узгоджувати також. Але Слава Богу за ту працю, яку проробила редакція. Книжки ще не бачила. Чекаю з нетерпінням.
Цитувати
 
 
+10 #5 jerelo 19.05.2012 22:55
Цитую дизaйнep:
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.Та нехай, головне, щоб люди читали і збудовувалися.
Ого! А який це вірш?
У нас ще на інший вірш було два претендента, але з цим розібрались - знайшли справжнього автора.

Хоча, справді, авторство тут не важливе. Важливо, щоб вірші торкалися сердець та оживляли душі.
Цитую Ірина:
Тільки одна примітка =) свій вірш я не те щоб не впізнала, просто той хто редактував вжив деяке слово яке б я сама нізащо недодумалася вставити... трошки не мій стиль.
Так, справді, цей віршик можна було не змінювати. Значить, редактор перестарався.

Звичайно, ми, люди, не безпомильні, а тому й у збірнику помилки допустили. Водночас, ми доклали усіх зусиль аби зробити його якнайкращим, аби прославлялися не людські імена, а у всьому лише наш Господь і Спаситель Ісус Христос.
Цитувати
 
 
+6 #4 Дизайнер 19.05.2012 22:00
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.Та нехай, головне, щоб люди читали і збудовувалися.
Цитувати
 
 
+4 #3 15.05.2012 15:14
Дякую! замовлення дуже швидко прийшло.
12-го замовила а 15-го вже тримаю у руках.

Тільки одна примітка =) свій вірш я не те щоб не впізнала, просто той хто редактував вжив деяке слово яке б я сама нізащо недодумалася вставити... трошки не мій стиль.

І ще дякую за "бонус" журнал Джерело, досить цікаві статті.
Цитувати
 
 
+2 #2 Administrator 11.05.2012 10:55
Якщо не працює кнопка "Розрахувати" спробуйте це зробити в новішому браузері Firefox, Opera чи Chrome.

Прошу уточнити, на якому саме етапі не вдається закінчити замовлення?
Система має працювати так:
1) заповнюєте всі поля;
2) тиснете на кнопку "Розрахувати";
3) нижче з'являється загальна вартість та розшифровка вартості та ще одна кнопка "Отримати у подарунок" або "Оплатити...";
4) потім можна змінювати параметри (наприклад, кількість примірників) і ще раз натискати "Розрахувати";
5а) коли натискаєте на кнопку "Отримати у подарунок", то система запам'ятовує адресу, і ви переходите до початкової сторінки.
5б) коли натискаєте "Оплатити", то ви переходите на захищений сайт Приватбанка liqpay.com, де слід ввести номер мобільного телефону, на який прийде смс з паролем. Вводите цей пароль, а далі у новій формі слід ввести дані платіжної картки Visa або MasterCard, і завершити оплату. Опісля ви повертаєтеся на сайт "Джерело".
Цитувати
 
 
-2 #1 lanak45 11.05.2012 08:31
Дякую за пропозицію. Ось тільки щось не вдається закінчити замовлення. Напишіть буль-ласка на електронну адресу як можна замовити декілька книжок у США. Особливо як з вами можна розрахуватися. Я б надала перевагу Money Gramm чи Western Union. Дякую
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити