Увага! В Україні діє аферист, який, називаючись представником редакції "Джерело", може спершу подарувати для церкви чи книгарні викрадені у нас примірники збірника, а пізніше запропонувати "вигідну" пропозицію, отримати кошти і зникнути. Якщо ви стали його жертвою, то просимо повідомити редакцію.

Збірник християнських віршів "Джерело живої поезії"

У березні 2012 року довгоочікуваний збірник християнських віршів "ДЖЕРЕЛО ЖИВОЇ ПОЕЗІЇ" вийшов у світ. У книгу увійшли лише вибрані вірші з тих, що були розміщені безпосередньо самими авторами та дописувачами на сайті «Джерело».Оскільки перше видання дуже швидко розійшлося, то на початку 2013 року вийшло друге видання, у яке ми включили ще чотири віршика.
Самобутня поезія сучасних християнських авторів байдужим не залишить жодне серце, яке шукає вічні цінності, любить Бога й Істину святу. Сподіваємося, що ці вірші усім читачам розраду подарують, підкріплення та благословіння нашого Господа Ісуса Христа, Який кличе й закликає: Коли прагне хто з вас нехай прийде до Мене та й п'є! Хто вірує в Мене як каже Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його (Iван.7:37-38).
Нехай ця книга послужить усім читачам благословінням від Бога.

Редакція "Джерело" рекомендує християнським книгарням продавати книгу не дорожче 30 гривень.

Зокрема, львів'яни та відвідувачі міста Львова мають нагоду придбати збірник поетичних рядків за спеціальною ціною – 25 гривень у Книжковому Домі "Барви" по вул.Пекарській, 59 (на жаль, поблизу ЦУМу книгарня вже не працює). Ще у Львові можна було придбати збірник у магазині "Маяк" на вул.Залізничній, 8 (недалеко від залізничного вокзалу).

Кияни мають нагоду придбати збірники за ціною 25 грн. у відділі Медіаслужіння ЦХВЄУ за адресою: м.Київ, вул. Г. Онискевича 3 (метро Святошин) т.044-592-70-93. Інші книгарні в м.Києві продають книгу в межах 30-40 грн.

Одесити та гості міста також можуть придбати збірник у книгарні за адресою: м.Одеса, вул.Катериненська, 87/16 (вхід з Малої Арнаутської) - це поруч з ринком "Привоз".

На Хмельниччині про збірник запитуйте у м.Нетішин, вул. Шевченка, 15 (на території молитовного будинку), але у них було мало примірників.

Проте, якщо ви не маєте можливості придбати цю книгу у крамниці або якщо хочете замовити більшу кількість примірників для розповсюдження, то ви можете скористатися розміщеною нижче формою замовлення, а ми вишлемо поштою. Для того, щоб розрахувати сукупну вартість, включаючи вартість доставки, необхідно клікнути на кнопку "Розрахувати", вказавши кількість книг та країну доставки у формі:

 
Кількість книг:
 
Країна:
 
 
Валюта:
 
 
 
Verified by VISAMasterCard SecureCode


Коментарі 

 
0 #13 НАТАША 08.12.2016 19:25
:-)
Цитувати
 
 
+2 #12 jerelo 21.04.2016 01:06
Перше видання збірника віршів вже майже розійшлося. Тому просимо вже не замовляти.
З Божою допомогою будемо працювати над новим виданням збірника з новими віршами.
Дякуємо всім авторам, читачам та дописувачам за активну участь у тій корисній співпраці у поширенні Євангелії.
Нехай Бог укріпить благодаттю усіх нас!
Цитувати
 
 
0 #11 ГАЛЯ КУЧУРІВСЬКА 29.03.2016 10:36
Вітаю вас! допоможвть будь ласка ,хочу придбати збірник...та не получається з оплатою.... постійно видає помилку...я вже пробувала різними пообами оплату все одно не получаєтья!
Цитувати
 
 
+5 #10 jerelo 19.02.2013 01:49
Дорогі автори та відвідувачі!

Нам приємно повідомити, що вже вийшло з друку друге видання, у яке додатково було включено 4 віршика та виправлено згадану тут помилку.
Збірники можна придбати у вказаних вище книгарнях або ж замовити тут, а ми вишлемо поштою. Якщо ви бажаєте замовити велику кількість книг для розповсюдження, то попередньо напишіть нам.

Нехай Бог благословить вас!
Цитувати
 
 
+14 #9 Леся Мельник 30.07.2012 18:45
Дякую за чудову збірочку. Придбала собі один примірник.Читається легко і приємно.Насправді я вагалась висилати до вас вірші чи ні, та коли побачила серед інших кілька своїх-заспокоїлась. Значить зробила вірно,напевно вони комусь потрібні.Буду рада якщо стануть хоч одній людині у нагоді.Слава Отцю,Сину і Святому Духу! Амінь.
Цитувати
 
 
+4 #8 lanak45 23.05.2012 04:55
Дякую за книжку! Отримала. Все добре.
Цитувати
 
 
+4 #7 Дизайнер 21.05.2012 16:08
Цитую lanak45:
А на цьому сайті він під чиїм іменем? Адже тут часто виставляють вірші інших поетів - правилами не заборонено. Може вийшло якесь непорозуміння технічного плану? Особливо якщо людина не знала автора, а виставила його як від третьої особи. Я надіюсь, що якщо буде колись ще один випуск, то редакція наперед зв'яжеться з авторами по електронній пошті і зазначить вірші, які вона збирається публікувати. І правки було б добре узгоджувати також. Але Слава Богу за ту працю, яку проробила редакція. Книжки ще не бачила. Чекаю з нетерпінням.

Не хочу називати ні вірша, ні "лжеавтора", щоб не ставити в незручне становище людину, може, вона зробила це ненароком, хоча й підписалася своїм іменем.Збірка вийшла, люди читають, а за все це слава належить Богу!А нам втіха від того, що трудилися автори і редакція не намарне!Дякую всім!
Цитувати
 
 
0 #6 lanak45 20.05.2012 09:24
Цитую дизaйнep:
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.


А на цьому сайті він під чиїм іменем? Адже тут часто виставляють вірші інших поетів - правилами не заборонено. Може вийшло якесь непорозуміння технічного плану? Особливо якщо людина не знала автора, а виставила його як від третьої особи. Я надіюсь, що якщо буде колись ще один випуск, то редакція наперед зв'яжеться з авторами по електронній пошті і зазначить вірші, які вона збирається публікувати. І правки було б добре узгоджувати також. Але Слава Богу за ту працю, яку проробила редакція. Книжки ще не бачила. Чекаю з нетерпінням.
Цитувати
 
 
+3 #5 jerelo 19.05.2012 22:55
Цитую дизaйнep:
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.Та нехай, головне, щоб люди читали і збудовувалися.
Ого! А який це вірш?
У нас ще на інший вірш було два претендента, але з цим розібрались - знайшли справжнього автора.

Хоча, справді, авторство тут не важливе. Важливо, щоб вірші торкалися сердець та оживляли душі.
Цитую Ірина:
Тільки одна примітка =) свій вірш я не те щоб не впізнала, просто той хто редактував вжив деяке слово яке б я сама нізащо недодумалася вставити... трошки не мій стиль.
Так, справді, цей віршик можна було не змінювати. Значить, редактор перестарався.

Звичайно, ми, люди, не безпомильні, а тому й у збірнику помилки допустили. Водночас, ми доклали усіх зусиль аби зробити його якнайкращим, аби прославлялися не людські імена, а у всьому лише наш Господь і Спаситель Ісус Христос.
Цитувати
 
 
+2 #4 Дизайнер 19.05.2012 22:00
Дякую за збірочку!На превеликий жаль, в збірці натрапила на свій вірш, написаний мною років п"ять назад, але він під чужим іменем!Диву даюся! Вірю, що це просто якесь непорозуміння, авторка щось перепутала.Та нехай, головне, щоб люди читали і збудовувалися.
Цитувати
 
 
0 #3 15.05.2012 15:14
Дякую! замовлення дуже швидко прийшло.
12-го замовила а 15-го вже тримаю у руках.

Тільки одна примітка =) свій вірш я не те щоб не впізнала, просто той хто редактував вжив деяке слово яке б я сама нізащо недодумалася вставити... трошки не мій стиль.

І ще дякую за "бонус" журнал Джерело, досить цікаві статті.
Цитувати
 
 
+1 #2 Administrator 11.05.2012 10:55
Якщо не працює кнопка "Розрахувати" спробуйте це зробити в новішому браузері Firefox, Opera чи Chrome.

Прошу уточнити, на якому саме етапі не вдається закінчити замовлення?
Система має працювати так:
1) заповнюєте всі поля;
2) тиснете на кнопку "Розрахувати";
3) нижче з'являється загальна вартість та розшифровка вартості та ще одна кнопка "Отримати у подарунок" або "Оплатити...";
4) потім можна змінювати параметри (наприклад, кількість примірників) і ще раз натискати "Розрахувати";
5а) коли натискаєте на кнопку "Отримати у подарунок", то система запам'ятовує адресу, і ви переходите до початкової сторінки.
5б) коли натискаєте "Оплатити", то ви переходите на захищений сайт Приватбанка liqpay.com, де слід ввести номер мобільного телефону, на який прийде смс з паролем. Вводите цей пароль, а далі у новій формі слід ввести дані платіжної картки Visa або MasterCard, і завершити оплату. Опісля ви повертаєтеся на сайт "Джерело".
Цитувати
 
 
-1 #1 lanak45 11.05.2012 08:31
Дякую за пропозицію. Ось тільки щось не вдається закінчити замовлення. Напишіть буль-ласка на електронну адресу як можна замовити декілька книжок у США. Особливо як з вами можна розрахуватися. Я б надала перевагу Money Gramm чи Western Union. Дякую
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити