Будь ласка, оцініть, навівши мишку на шкалу:
( 4.5 | 32 голосів )
Когда тоска меня томит,
В минуты скорби и смятенья,
Душа невидимо творит
Великий подвиг очищенья.

К престолу славы в горний храм,
Уже не чая оправданья,
Она возносит фимиам
Молитвы тихой покаянья...

С благоговейной простотой
Словам Всевышнего внимает,
И лик Спасителя святой
В слезах смиренья созерцает..
Поділитися:
[+]
Сподобалось
15

Коментарі 

 
+2 #15 11.04.2014 03:42
Цитую Свытана:


Світлана. Бачите, який я "корифей"? Власного імені правильно написати не можу!!
Цитувати
 
 
+3 #14 11.04.2014 03:39
Згідна з мирними пропозиціями. Давайте будемо допомагати один одному, адже часом зі сторони краще видно. Буває, що за час написання, ми зріднюємось зі своїми віршами, як з власними дітьми. А своїх дітей нехороших не буває.

Ось тільки в корифеї мене не записуйте - то Говерла на яку мені вже не вибратись. Я вчуся разом з вами.
Цитувати
 
 
+3 #13 Dominika 06.04.2014 21:31
Вітаю друзі!Вибачте,щ о невчасно трохи. Спробую відповісти всім по черзі:Цитую .Юлія Тонего:
Яно, а ви ніде не друкуєте свої вірші, крім цього сайту?

Ні,Юліє. Часто просто дарую їх рідним і друзям,або списую клаптики паперу у хвилини натхнення,як просто хочеться виговоритись нікого не "навантажуючи".Це моя перша спроба винести свою творчісь "в люди".Цитую шлв:
Сейчас хочу писать всем,кто пишет на этом сайте и комментирует:-Дорогие мои,братья сестры во Христе!Давайте поднимем ценности на этом сайте-любовь,мир до уровня подобающего и подходящего сайту.Если зайти на сайт и все почитать стыдно становиться,раз ве такой любви учил Христос?
Предлагаю впредь не писать плохих комментариев и ставить только хорошие оценки,если не нравиться,не ставить и не писать ничего,человек и сам все поймет или Бог подскажет...

Ну,щодо мене особисто,то мені хочеться щоб мені люди трохи підказували,вип равляли. Завдяки Світлані і Неонілі вдавалось не раз позбутись різних "закавичок".За це я їм дуже вдячна і нині і наперед,як і іншим,хто допомагає вдосконалюватис ь.Щодо Вас,Ларисо,то коментуючи Ваші вірші теж хотілось чимось допомогти,підка зать,навіть не думалось,що Ви сприймете "в штики".Часом Бог через людей нам підказує,давай вчитись просто слухати.Цитую Leleka:
А я згоден, не треба поганих коментарів. Я буду старатися писати те, чим зможу допомогти автору, бо хочеться щоб християнська поезія була на високому рівні! Не гірша того ж Лєрмонтова, Єсеніна. (я маю на увазі не зміст, а техніку написання) А то, зазвичай зміст у наших віршах є, а виразити це словами - не виходить, як у мене. Буває візьмеш збірочку віршів а вона не читається... То ж давайте разом піднімати рівень християнської поезії, не боятися здорової критики, приймати напоумлення, бо "Хто відкидає напоумлення себе ненавидить" Пр15,32 А для "майстрів" побажання:"щоб сильні, носили немочі слабких...Кожний з нас хай догоджає ближньому - для його добра, для розбудови." Рим 15,1-2.
Дякую,Лелеко.До "корифея" мені ,звісно,як до Парижу пішки(далеко) Але в іншому я не просто згідна,а це ніби Ви прочитали мої думки і записали в коменті.(Вражаюче!!!)
Цитувати
 
 
+3 #12 Leleka 02.04.2014 14:45
Цитую шлв:
Предлагаю впредь не писать плохих комментариев и ставить только хорошие оценки,если не нравиться,не ставить и не писать ничего,человек и сам все поймет...Нужно быть выше распрей...

А я згоден, не треба поганих коментарів. Я буду старатися писати те, чим зможу допомогти автору, бо хочеться щоб християнська поезія була на високому рівні! Не гірша того ж Лєрмонтова, Єсеніна. (я маю на увазі не зміст, а техніку написання) А то, зазвичай зміст у наших віршах є, а виразити це словами - не виходить, як у мене. Буває візьмеш збірочку віршів а вона не читається... А на цьому сайті є в кого повчитися, наприклад у таких корифеїв слова як Світлана Касянчик, Яна Демчук, Дизайнер, Вікторія Шупортяка... і багато інших. Чого варта одна тільки порада чи критика таких майстрів! То ж давайте разом піднімати рівень християнської поезії, не боятися здорової критики, приймати напоумлення, бо "Хто відкидає напоумлення себе ненавидить" Пр15,32 А для "майстрів" побажання:"щоб сильні, носили немочі слабких...Кожний з нас хай догоджає ближньому - для його добра, для розбудови." Рим 15,1-2.
Цитувати
 
 
0 #11 Leleka 02.04.2014 14:03
Цитую ОЛЕГ:
Лелеко,у Вас навіть коментарі недоречні... пишете такі нісенітниці

Так, Олеже, може й нісенітниці, раніше і я так би оцінив... але прийшлося "походити по долині тіні смертної" і відчути як Господь прикладає свої педагогічні зусилля до мене. І це радує, що Йому не байдуже!!! Тому це для мене благословіння!
Цитую Світлана:
Лелеко, а ви до нас не з Луцька прилітаєте бува?
Ні, Світлано, я тудою тільки декілька разів "пролітав". Гарно там!
Цитувати
 
 
+5 #10 шлв 01.04.2014 22:35
Дизайнер,даже на одноклассниках не ставят плохих оценок и не пишут плохого,почему бы не поучиться,что касается вкусов и взглядов,то они всегда были разные нельзя мести всех под одну гребенку и всем разное нравиться...Но плохое возможно не говорить и не делать во избежание расспрей...Давайте сеять любовь.Если Вам мои стихи не нравятся,это не означает ,что надо всем навязывать свое мнение...Мы оскверняемся тем,что выходит от нас...
Цитувати
 
 
+2 #9 Дизайнер 01.04.2014 20:53
Цитую шлв:
У меня нет много времени быть на этом сайте,но я знаю,все трудятся для Бога и вся Его работа должна быть в чистоте.Давайте покажем пример любви...Не ставим впредь плохих оценок и не пишем плохого!!!Лучше не писать ничего...Судья у нас один Господь и Он нас хочет видеть в любви.СПАСИБО ВСЕМ!!!Любви Вам и мира!!!

А хіба ви не читали умови цього конкурсу? Навпаки, згідно умов, треба ставити оцінки за вірші!А погані краще не висилати, то й оцінок поганих не буде! А Янині вірші мені подобаються.
Цитувати
 
 
+4 #8 шлв 01.04.2014 12:58
У меня нет много времени быть на этом сайте,но я знаю,все трудятся для Бога и вся Его работа должна быть в чистоте.Давайте покажем пример любви...Не ставим впредь плохих оценок и не пишем плохого!!!Лучше не писать ничего...Судья у нас один Господь и Он нас хочет видеть в любви.СПАСИБО ВСЕМ!!!Любви Вам и мира!!!
Цитувати
 
 
+3 #7 шлв 01.04.2014 12:53
Сейчас хочу писать всем,кто пишет на этом сайте и комментирует:-Дорогие мои,братья сестры во Христе!Давайте поднимем ценности на этом сайте-любовь,мир до уровня подобающего и подходящего сайту.Если зайти на сайт и все почитать стыдно становиться,раз ве такой любви учил Христос?
Предлагаю впредь не писать плохих комментариев и ставить только хорошие оценки,если не нравиться,не ставить и не писать ничего,человек и сам все поймет или Бог подскажет.Давайте сеять мир и любовь...Я думаю,с кем истинно Бог,тот поддержит.Давайте покажем пример любви,а не раздражения и унижения,в чем участвовали все и это не для христианского сайта.Нужно быть выше распрей...
Цитувати
 
 
+5 #6 31.03.2014 11:34
Яно, а ви ніде не друкуєте свої вірші, крім цього сайту?
Цитувати
 
 
+5 #5 Dominika 31.03.2014 10:09
Ой,я теж рада що Лелека повернувся! Коли довго немає хорошої людини,чомусь сумно стає.
А щодо вірша..Дякую всім за відгуки. Світлана точно помітила, що вистраждане, виплакане на колінах. Іноді Господь допускає життєвим бурям схиляти нас низько низько.
Цитувати
 
 
+6 #4 31.03.2014 07:42
Яна, написати, що вірш сподобався- так мало! Дякую Богові, що Він в переживаннях дає силу писати такі вірші. Не буде перебільшенням сказати, що це - християнська класика. Вистраждана, виболена. Усе точно і на місці, як в аптеці.

Лелеко, а ви до нас не з Луцька прилітаєте бува?
Цитувати
 
 
-2 #3 30.03.2014 23:40
Сестро,Лелеко,у Вас навіть коментарі недоречні про що і кого Ви коментуєте?..Беретесь когось висміювати коли самі пишете такі нісенітниці :sad:
Цитувати
 
 
+4 #2 Leleka 30.03.2014 20:29
Останнім часом вчуся дякувати Богу за переживання і труднощі, напевно такі хвилини це благословіння, бо тоді душа більш освячується, ніж у часи успіхів і удачі. От і виходить, що не все те погано, що погано...
Цитувати
 
 
+8 #1 todem 29.03.2014 18:15
дякую за хороший вірш.
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити